Už si tě píšu.palo wrote:Jestli máš ještě místo tak se hlásím.
Nejdřív obešlu minulé učastníky , ale myslím že nebudou chtít všichni hrát.
Bude se čekat na Classika až ukončí svůj turnaj. Asi za týden.
Moderator: Czech Moderators
Už si tě píšu.palo wrote:Jestli máš ještě místo tak se hlásím.
Švédský matematik, aby si hned nerýpl.Hippopotamus wrote:Tak zase sa toľko nevyťahuj, "len" 63MikeF wrote:Tak a největší turnaj na SP máme za sebou. Nechat za sebou 64 týmů se mi povedlo poprvé a zřejmě naposled
MikeF wrote:Švédský matematik, aby si hned nerýpl.Hippopotamus wrote:Tak zase sa toľko nevyťahuj, "len" 63MikeF wrote:Tak a největší turnaj na SP máme za sebou. Nechat za sebou 64 týmů se mi povedlo poprvé a zřejmě naposled
Díky, a věřím, že se Ti to podaří zrealizovat o něco dřív.MilanSLOVAKIA wrote:Gratulujem Mikefovi k titulu. Dufam ze aj mojmu tymu sa niekedy ( za takych 10 rokov) podari vyhrat takyto prestizny turnaj
To vieš, musel som tu zverejniť svoj závratný výsledok zistený po nekonečných výpočtoch za pomoci novonádejných štatistických vzorcov a zložitých regresií - aj prácu som o tom napísal - už keď hrám za to Švédsko, možno budem mať nejakú protekciu pri udeľovaní Nobelovej cenyMikeF wrote:Švédský matematik, aby si hned nerýpl.Hippopotamus wrote:Tak zase sa toľko nevyťahuj, "len" 63MikeF wrote:Tak a největší turnaj na SP máme za sebou. Nechat za sebou 64 týmů se mi povedlo poprvé a zřejmě naposled
No a máme po šancích...DBS wrote:Chtěl bych se zeptat. Je nějaké volné místečko?
DBS on tour
DBS
Při pohledu na tvůj tým musím říci že NEAtaner wrote:No a máme po šancích...DBS wrote:Chtěl bych se zeptat. Je nějaké volné místečko?
DBS on tour
DBS
Jen se neboj my ho zvládnem..teda když Débéeska nechytneme hned do skupiny...mrakoplas44 wrote:Při pohledu na tvůj tým musím říci že NEAtaner wrote:No a máme po šancích...DBS wrote:Chtěl bych se zeptat. Je nějaké volné místečko?
DBS on tour
DBS, ale určitě se místečko najde ale to bude zkáza pro ostatní.
Vydrž asi do konce týdne.
Tak nás losni spolu do skupiny ..já ti jeden zápas pustim..co bych neudělal pro kámoše..mrakoplas44 wrote:To jsem na "VÁS" zvědavej.
Tak jsem si myslel že bych mohl taky jednou vyhrátale to bylo už dávno.
Pozdě.Ataner wrote:Tak nás losni spolu do skupiny ..já ti jeden zápas pustim..co bych neudělal pro kámoše..mrakoplas44 wrote:To jsem na "VÁS" zvědavej.
Tak jsem si myslel že bych mohl taky jednou vyhrátale to bylo už dávno.