Tady to nějak lítá..

Moderator: Czech Moderators
Co to je za střelce když tam jsou i moji šuteři a šuteři z Nescafé.Ataner wrote:A sakra jenom na to koukám a máme i střelce mimo..![]()
Tady to nějak lítá..
Mimo Zahálky doufáme taky v Sierense a Eastwooda který má zastoupení v Hogervorstovi..mrakoplas44 wrote:Co to je za střelce když tam jsou i moji šuteři a šuteři z Nescafé.Ataner wrote:A sakra jenom na to koukám a máme i střelce mimo..![]()
Tady to nějak lítá..![]()
To bude fofr až to zahálka rozjede.
Mimo Zahálky doufáme taky v Sierense a Eastwooda který má zastoupení v Hogervorstovi..Ataner wrote:mrakoplas44 wrote:Co to je za střelce když tam jsou i moji šuteři a šuteři z Nescafé.Ataner wrote:A sakra jenom na to koukám a máme i střelce mimo..![]()
Tady to nějak lítá..![]()
To bude fofr až to zahálka rozjede.
Tak ono aby bylo co počítat protože to nevypadá na soupeře co nám toho moc dovolí...mrakoplas44 wrote: To jsem rád že to rozjedeš až když většina už už bude mít odehráno, protože to bude kanonáda a po večerech budu počítat a počítat.
Já ti dám 3.skupina.crueface1 wrote:3.skupina B
SK Olymp Tabor - FC Crue 0:4 (76:101)
6' 0 - 1 Dani 'jr NS' Delgado
17' 0 - 2 Petr 'ma K' Grznár
36' 0 - 3 Dani 'jr NS' Delgado
67' 0 - 4 Dani 'jr NS' Delgado
Delgado - tak tohoto mladíka z mé juniorky roste pěkný útočník,tuto sezónu ve 34 zápasech nasázel 44 gólů. Uvidíme,kam až to dotáhne
Tak Crue je ale ..ale jen trošku mimo...mrakoplas44 wrote: Já ti dám 3.skupina.Mazej zpátky do 6.
No jo,tak to bude úžeh z prvního slunka...mrakoplas44 wrote:Já ti dám 3.skupina.crueface1 wrote:3.skupina B
SK Olymp Tabor - FC Crue 0:4 (76:101)
6' 0 - 1 Dani 'jr NS' Delgado
17' 0 - 2 Petr 'ma K' Grznár
36' 0 - 3 Dani 'jr NS' Delgado
67' 0 - 4 Dani 'jr NS' Delgado
Delgado - tak tohoto mladíka z mé juniorky roste pěkný útočník,tuto sezónu ve 34 zápasech nasázel 44 gólů. Uvidíme,kam až to dotáhneMazej zpátky do 6.
...a pripraviť nás o 1. miesto v skupine, čo?crueface1 wrote:No jo,tak to bude úžeh z prvního slunka...Už jsem zase v šesté...jsem chtěl Atanerovi zmizet
no bodejdAtaner wrote:Tak ono aby bylo co počítat protože to nevypadá na soupeře co nám toho moc dovolí...mrakoplas44 wrote: To jsem rád že to rozjedeš až když většina už už bude mít odehráno, protože to bude kanonáda a po večerech budu počítat a počítat.
Tak nakonec budem hrát spolu. To se to zamotalo.koster wrote:Tak to už ti bohužel nevyjdemrakoplas44 wrote:Pozorně to sleduju a nejvíce by se mi zamlouvalo ty na prvním a MikeF na třetím místěkoster wrote:FC Bounty Ostrava : Wellweak 1:4 (89:118)
MikeF zaváhal a tak se otevřela šance jít dál s prvního místa. Ve čtvrtek se vše rozhodne.
To bude bitva. Už se těšímmrakoplas44 wrote:Tak nakonec budem hrát spolu. To se to zamotalo.