Milko wrote:To je škoda macek, ale ešte máš čas, skús ich nejako získať. Ja ti verím, že to dokážeš...macek90 wrote:strašně rád bych sa zůčastnil,ale nemám peníze![]()
P.S Vitaj na fóre
pokusím sa:) a díky za přivítání

Moderator: Czech Moderators
Milko wrote:To je škoda macek, ale ešte máš čas, skús ich nejako získať. Ja ti verím, že to dokážeš...macek90 wrote:strašně rád bych sa zůčastnil,ale nemám peníze![]()
P.S Vitaj na fóre
Nemáš zač...a šup šup peniažky naháňať, nech ťa zaradím už medzi prihlásené teamimacek90 wrote:Milko wrote:To je škoda macek, ale ešte máš čas, skús ich nejako získať. Ja ti verím, že to dokážeš...macek90 wrote:strašně rád bych sa zůčastnil,ale nemám peníze![]()
P.S Vitaj na fóre
pokusím sa:) a díky za přivítání
No, tak to je horšie...macek90 wrote:ono sa ti to řekne,ale jak?su trochu v mínusu a půjčku už mám
ja sakra:D a to bys udělal jako jak?Milko wrote:No, tak to je horšie...macek90 wrote:ono sa ti to řekne,ale jak?su trochu v mínusu a půjčku už mám
Ja by som ti požíčal, ale beriem vysoké úroky a to by sa ti moc nepáčilo...
No to sa musíš opýtať môjho účtovníka (on perie tie čierne peniaze), ja som len manager...macek90 wrote:ja sakra:D a to bys udělal jako jak?Milko wrote:No, tak to je horšie...macek90 wrote:ono sa ti to řekne,ale jak?su trochu v mínusu a půjčku už mám
Ja by som ti požíčal, ale beriem vysoké úroky a to by sa ti moc nepáčilo...
PŘEDBÍHÁM tĚMilko wrote:Máme už 7 mužstiev prihlásených (viď strana 27), ešte je 9 miest voľných...Tak neváhajte a hláste sa![]()
Jo,jo všimol som sipupajdi13 wrote:PŘEDBÍHÁM tĚMilko wrote:Máme už 7 mužstiev prihlásených (viď strana 27), ešte je 9 miest voľných...Tak neváhajte a hláste sa![]()
, moji nováčci jsou za dnešek už 10
![]()