mrakoplas44 wrote:EasyVamp ,Duna Most Gemini Duna Most Gemini ?? - ?? AC Chacholice
Myslím že domácí mají lepší, nebo spíše vyrovnanější tým a využijí domácího prostředí a postoupí.
Jedla ,FC VHS ZNOJMO Pulking ,Mugiwara Kaizoku FC VHS ZNOJMO ?? - ?? Mugiwara Kaizoku
Bohužel už v prvním kole se budeme muset rozloučit s jedním z přispěvovatelů zde na fóru.
Smurf37 ,SPC Arsenal AC Kostelec u HM ?? - ?? SPC Arsenal
Tak nevím jestli se podaří hostům postoupit. Domácí jsou silný tým a tak se necháme překvapit. Palce drřím hostům.
speedy1 ,Titan Rakovnik FC Draci Stodulky ?? - ?? Titan Rakovnik
Jestli na hřišti nastoupí nějaká Speedyho posila tak by neměl být problém postoupit i když se nehraje doma v Nebíčku.
klajnek ,FC EHLACE
Bohužel tento tým zůstal v tabulce na nepostupových vodách.
KraBaaK , The Coffies The Coffies ?? - ?? Hviezdy Slovana
Zbrojovka na domácím hřišti? To nemůže dopadnout pro hosty dobře.
jedla:
Nevím,jak jste to mysleli u toho mýho zápasu, ale každopádně na turnaj soustředím všechny síly...snad mi to bude stačit k postupu zabojujem
mrakoplas44 wrote:EasyVamp ,Duna Most Gemini Duna Most Gemini ?? - ?? AC Chacholice
Myslím že domácí mají lepší, nebo spíše vyrovnanější tým a využijí domácího prostředí a postoupí.
Jedla ,FC VHS ZNOJMO Pulking ,Mugiwara Kaizoku FC VHS ZNOJMO ?? - ?? Mugiwara Kaizoku
Bohužel už v prvním kole se budeme muset rozloučit s jedním z přispěvovatelů zde na fóru.
Smurf37 ,SPC Arsenal AC Kostelec u HM ?? - ?? SPC Arsenal
Tak nevím jestli se podaří hostům postoupit. Domácí jsou silný tým a tak se necháme překvapit. Palce drřím hostům.
speedy1 ,Titan Rakovnik FC Draci Stodulky ?? - ?? Titan Rakovnik
Jestli na hřišti nastoupí nějaká Speedyho posila tak by neměl být problém postoupit i když se nehraje doma v Nebíčku.
klajnek ,FC EHLACE
Bohužel tento tým zůstal v tabulce na nepostupových vodách.
KraBaaK , The Coffies The Coffies ?? - ?? Hviezdy Slovana
Zbrojovka na domácím hřišti? To nemůže dopadnout pro hosty dobře.
jedla:
Nevím,jak jste to mysleli u toho mýho zápasu, ale každopádně na turnaj soustředím všechny síly...snad mi to bude stačit k postupu zabojujem
Nic v tom nehledej , jenom to že Ty a Pulking jste jedni ze skupiny hráčů kteří jste sem na fóru vložili příspěvek.
Je ale jasné že vyhrát může jenom jeden a proto to zamrzí.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
mrakoplas44: Tak je jasné že někdo pojede domů, ale určitě i tam mají přístup na net a bude moct přispívat!
Ať už si tu postěžujem na prohru, a nebo budem jásat nad výhrou.
Tak zápas se blíží a hráči si šli vsadit na soupeře, protože na sázky mají ukrutnou smůlu. Vyjde to i tentokrát ?
Pulking wrote:mrakoplas44: Tak je jasné že někdo pojede domů, ale určitě i tam mají přístup na net a bude moct přispívat!
Tak zápas se blíží a hráči si šli vsadit na soupeře, protože na sázky mají ukrutnou smůlu. Vyjde to i tentokrát ?
Dobrá taktika.
Tak co pánové? Panuje nervozita? A tím myslím všechny manažery tohoto turnaje.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Pulking wrote:mrakoplas44: Tak je jasné že někdo pojede domů, ale určitě i tam mají přístup na net a bude moct přispívat!
Dobrá taktika.
Tak co pánové? Panuje nervozita? A tím myslím všechny manažery tohoto turnaje.
Nervozita to nebude, spíš bych řekl že zvědavost přece jen je to první turnaj kde sem se objevil a je tu víc než hodně týmu kteří sou lepší a už že sem postoupil ze skupiny je pro mě úspěch. Takže nervozita se projevý asi jen u hráču.
EasyVamp wrote:Tak já využívám i toho že tosa_CZ rád opovídá na mé otázky ;o)
Některé věci se snažím zjistit sám, ale je to někdy těžké, třeba doposud nechápu systém treningů, zatím využívám automatický systém.
Tak taky čekám na odpověď, protože využívám automat.
ještě by mne zajímalo kde se zaseknul druhý pohárek.
Tak záleží na každém, jak chce trénovat. Já trénuju „odspodu“, tzn. v nastavení tréninku hráčů nejprve trénuju spodní skill, po jeho dotrénování ten o jeden výše atd. Takto nejprve vytrénuju dvě hlavní dovednosti a jako poslední energii. Někdo trénuje energii jako první, aby hráčům tolik neklesala po zápasech fyzička...