Já nevím, co někteří vidí těžkého na zadření dvojtaktního fára

Moderator: Czech Moderators
Tiež si myslím ,že to nie je až také ťažké.Big El wrote:FC Trabant - Team Herbalife 2:4 (108:125)
Já nevím, co někteří vidí těžkého na zadření dvojtaktního fára![]()
My jsme si s tím poradili naprosto bez potíží
A to i přesto, že manažer se opět vrátil domů velmi pozdě - ve 3 ráno - tentokrát věděl, že sestavu na ligu nastavenou nemá a počítač zapnul - ovšem jako naschvál nefachal net a hráči tak opět vyběhli jinak, než bylo v plánu. Každopádně - 3 body jsou doma a to je to hlavní
Big El wrote:Já nevím, co někteří vidí těžkého na zadření dvojtaktního fára![]()
...
Mi to děláte snad naschvál! Já se tak dlouho snažím a nic - a najednou vám to jde samo a ještě to zlehčujeteDajo wrote:Tiež si myslím ,že to nie je až také ťažké.![]()
...
tosa_CZ wrote:Big El wrote:Já nevím, co někteří vidí těžkého na zadření dvojtaktního fára![]()
...
Mi to děláte snad naschvál! Já se tak dlouho snažím a nic - a najednou vám to jde samo a ještě to zlehčujeteDajo wrote:Tiež si myslím ,že to nie je až také ťažké.![]()
...
Ano. Dělámetosa_CZ wrote:Big El wrote:Já nevím, co někteří vidí těžkého na zadření dvojtaktního fára![]()
...
...
crueface1 wrote:FC Crue - FK Hash Rohatsko 3:1 (130:129)
Gratuluji Elovi k výhřeA zároveŇ se těším na vzájemný zápas
Gratulace k výhřemrakoplas44 wrote:Šutrteam 2 - 3 1FC Mrakoplaš
Tento měsíc už druhá výhra. Super.