Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Stratovarius Cup IX. - turnaj pro nováčky
souhrn 1.kola: jsem si vtipně udělal už dopředu s tím,že poslední dohrávaný zápas TJ Sokol Barca PB - FC Arbes Street už toho snad moc nezmění...No změnil úplně všechno. 

Vypadá to že bych se v tomto turnaji mohl dostat daleko..kéž bych vyhrál první pohárek do virýnky...
Fc TeamDream G.61
Klub Založen: 1.5.2011
-
Musím Tě zklamat,v tomto turnaji se poháry nevyhrávají,nějakou cenu zvažuju na jubilejní ročník...JiriFc14 wrote:Vypadá to že bych se v tomto turnaji mohl dostat daleko..kéž bych vyhrál první pohárek do virýnky...
Jinak mám radost,že se tu někdo objevil a že se s těma statistikama nedělám úplně zbytečně.

Přeju Ti,ať to dotáhneš daleko!

Ahá tak to nevadí promě je hlavní že vtom turnaji aspon hrajupalo wrote:Musím Tě zklamat,v tomto turnaji se poháry nevyhrávají,nějakou cenu zvažuju na jubilejní ročník...JiriFc14 wrote:Vypadá to že bych se v tomto turnaji mohl dostat daleko..kéž bych vyhrál první pohárek do virýnky...
Jinak mám radost,že se tu někdo objevil a že se s těma statistikama nedělám úplně zbytečně.![]()

Fc TeamDream G.61
Jinak ty statistiky jsou výbornépalo wrote:Musím Tě zklamat,v tomto turnaji se poháry nevyhrávají,nějakou cenu zvažuju na jubilejní ročník...JiriFc14 wrote:Vypadá to že bych se v tomto turnaji mohl dostat daleko..kéž bych vyhrál první pohárek do virýnky...
Jinak mám radost,že se tu někdo objevil a že se s těma statistikama nedělám úplně zbytečně.![]()

Fc TeamDream G.61
-
To není problém,stačí se přihlásit.Když si to na fóru pohlídáš,jde se přihlásit i do těch zavedenějších turnajů,stačí napsat že máš zájem si zahrát před zahájením turnaje.Postupně se dostaneš do kontakt listů a budou Ti pozvánky chodit automaticky.Teda jedná se o turnaje se startovným do 20000,ty s vyšším startovným můžeš hrát až po postupu do eFka.Někteří manažeři z předchozích nováčkovských turnajů už tu úspěšně pokračují - napadá mě Smurf,KraBaaK,tominen...JiriFc14 wrote:Jinak ty statistiky jsou výbornépalo wrote:Musím Tě zklamat,v tomto turnaji se poháry nevyhrávají,nějakou cenu zvažuju na jubilejní ročník...JiriFc14 wrote:Vypadá to že bych se v tomto turnaji mohl dostat daleko..kéž bych vyhrál první pohárek do virýnky...
Přeju Ti,ať to dotáhneš daleko!je super když má turnaj vlastní topic no fóru..doufám že si ještě někdy takový turnaj zahraju

ok díky u tominena má slíbeno pozvánku na další ročník tak na další se podívám...

Fc TeamDream G.61
-
4.kolo:
Po neúplném 4.kole známe první tři čtvrtfinalisty. dohrávky:

Jistý postup super..Jsem hodně zvedavej na zítřejší match Fc Team Dream-MsK YaNkEeS ale věřím si a počítám s výhrou a navíc hraju už výkony kolem 100 zatímco MsK nedal ještě přes 90 takže doufám v první místo ve skupiněpalo wrote:4.kolo:

Fc TeamDream G.61
-
Tak to má být - jiné než vysoké cíle neberemJiriFc14 wrote:Jistý postup super..Jsem hodně zvedavej na zítřejší match Fc Team Dream-MsK YaNkEeS ale věřím si a počítám s výhrou a navíc hraju už výkony kolem 100 zatímco MsK nedal ještě přes 90 takže doufám v první místo ve skupině

m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
Však jasný hlavní je si věřittosa_CZ wrote:Tak to má být - jiné než vysoké cíle neberemJiriFc14 wrote:Jistý postup super..Jsem hodně zvedavej na zítřejší match Fc Team Dream-MsK YaNkEeS ale věřím si a počítám s výhrou a navíc hraju už výkony kolem 100 zatímco MsK nedal ještě přes 90 takže doufám v první místo ve skupině

Fc TeamDream G.61