So 9 Júl 2011 (14:00 CET) Libo Team ?? - ?? Šutrteam
- a máme tu vyvrcholenie turnaja

Milkov tip na víťaza: Šutrteam
Moderator: Czech Moderators
mantel wrote:Tak moje předpověď se vyplnila a semifinále jsem projel. Snažil jsem se vymačkat z mých hráčů to nejlepší, nepostavil jsem některé lepší hráče s lehce horší agresí, abych mohl týmovou agresi slušně naplálit. Nicméně tato taktika nevyšla a červená mně neminula (a zřejmně by nepomohlo ani kdyby vyšla, protože soupeř byl prostě nad naše momentální schopnosti). Takže Šutříkovi gratuluji a přeji hodně štestí ve finále.
Víťaz tohoto finále si potom môže zmerať sily s mojím silným mužstvom a dovolím mu vyhrať.šutr wrote: Že by Miloš dal nějakou speciální motivaci, co Milko![]()
![]()
![]()
Tak čo ty na to HonzoDajo wrote:Víťaz tohoto finále si potom môže zmerať sily s mojím silným mužstvom a dovolím mu vyhrať.šutr wrote: Že by Miloš dal nějakou speciální motivaci, co Milko![]()
![]()
![]()
![]()
No nezní to vůbec špatně, já teda nevím jak Libo, ale já beruMilko wrote:Tak čo ty na to HonzoDajo wrote:Víťaz tohoto finále si potom môže zmerať sily s mojím silným mužstvom a dovolím mu vyhrať.šutr wrote: Že by Miloš dal nějakou speciální motivaci, co Milko![]()
![]()
![]()
![]()
Myslím, že bracho nemohol už dať lepšiu motiváciu...
Mojí mladíci v rámci kondičného tréningu pricestujú na bicykloch aj za súperom.šutr wrote:
No nezní to vůbec špatně, já teda nevím jak Libo, ale já beru. Akorát předpokládám že Dajo bude chtít hrát asi doma ne
![]()
Tak coz o to, ja to taky beru, ale to bych to finale musel teprve vyhrat a pri pohledu na muj unaveny tym si nmyslim, ze to je velka utopie. TIm nechazim flintu do zita, jenom jsem se pokusil o realny pohled na vecDajo wrote:Víťaz tohoto finále si potom môže zmerať sily s mojím silným mužstvom a dovolím mu vyhrať.šutr wrote: Že by Miloš dal nějakou speciální motivaci, co Milko![]()
![]()
![]()
![]()
Není zač a když mě necháš turnaj vyhrát, tak se uvidímeMilko wrote: P.S. Ďaujem všetkým mužstvám za účasť v IV. ročníku a pevne verím, že sa uvidíme aj v tom V. ročníku
Gratuluju šutříkuMilko wrote:FINÁLE ZA NAMI...
Libo Team 1 - 2 Šutrteam (140 - 143)
- už samotné výkony napovedajú, že to bolo skutočne kvalitné finále. Obidve mužstvá si zaslúžia absolutóriumAko som predpovedal už pred turnajom, najväčší favorit na zisk pohárku mužstvo Šutrteam si úlohu favorita splnilo a vyhrálo IV. ročník. Gratulujem
![]()
![]()
![]()
P.S. Ďaujem všetkým mužstvám za účasť v IV. ročníku a pevne verím, že sa uvidíme aj v tom V. ročníku
ještě ne, je dost plnoBig El wrote:Gratulace Šutříkovi a už čekáme na další pozvánečku. Máme nějak podezřele prázdno, tak šup, šup, pane pořadateli