Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!

Moderator: Czech Moderators

Milko
Member of the Soccer Project Association

Re: Milkov cup IV. - Prvý finalista známy...

Post by Milko »

FINÁLE

So 9 Júl 2011 (14:00 CET) Libo Team ?? - ?? Šutrteam

- a máme tu vyvrcholenie turnaja :!: :!: :!: Los trošku zdramatizoval zápas, Libo bude mať domácu výhodu, ale i napriek tomu dávame väčšie šance hosťujúcim šutríkovym hráčom...
Milkov tip na víťaza: Šutrteam
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
mantel

Re: Milkov cup IV. - Finále: Libo Team - Šutrteam

Post by mantel »

Tak moje předpověď se vyplnila a semifinále jsem projel. Snažil jsem se vymačkat z mých hráčů to nejlepší, nepostavil jsem některé lepší hráče s lehce horší agresí, abych mohl týmovou agresi slušně naplálit. Nicméně tato taktika nevyšla a červená mně neminula (a zřejmně by nepomohlo ani kdyby vyšla, protože soupeř byl prostě nad naše momentální schopnosti). Takže Šutříkovi gratuluji a přeji hodně štestí ve finále.
šutr
Team President

Post by šutr »

mantel wrote:Tak moje předpověď se vyplnila a semifinále jsem projel. Snažil jsem se vymačkat z mých hráčů to nejlepší, nepostavil jsem některé lepší hráče s lehce horší agresí, abych mohl týmovou agresi slušně naplálit. Nicméně tato taktika nevyšla a červená mně neminula (a zřejmně by nepomohlo ani kdyby vyšla, protože soupeř byl prostě nad naše momentální schopnosti). Takže Šutříkovi gratuluji a přeji hodně štestí ve finále.

Díky Mantelíku, ale klobouk dolů postavils to skvěle(ale, čekal jsem to od Tebe :mrgreen: ). Někdy to se štěstím klapne, ale většinou s takovým rizikem redka příjde a to můj postup pojistilo. Na druhou stranu ještě že mám Knippinga(můj nejlepší útoční za celou dobu na SP), ten mi to už po několikáté vystřílel :mrgreen:
No Mantelíku nemůže se Ti dařit na všech frontách, třeba v Kopečkovic turnaji čumím na Tvé minima jako blázen :roll: :mrgreen: , utočíš snad na 130 a já neumím dát už třetí ročník ušmudlanou stovku... :roll:
Ve finále Libo, moc dobré vzájemné zápasy s těmito přestárlými matadory nemám :roll: , tak snad je utahám teď :!: Škoda, spíš jsem čekal že to bude u nás, když jsme hráli semi venku a Libo doma :?: Ale nevím jestli se to losuje, či co...
Každopádně vyhrát chceme :!: Že by Miloš dal nějakou speciální motivaci, co Milko :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Šutr
Šutrteam B3
Dajo

Post by Dajo »

šutr wrote: Že by Miloš dal nějakou speciální motivaci, co Milko :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Víťaz tohoto finále si potom môže zmerať sily s mojím silným mužstvom a dovolím mu vyhrať. :mrgreen: :mrgreen:
Dajo
FK Laugaricio
Milko

Post by Milko »

Dajo wrote:
šutr wrote: Že by Miloš dal nějakou speciální motivaci, co Milko :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Víťaz tohoto finále si potom môže zmerať sily s mojím silným mužstvom a dovolím mu vyhrať. :mrgreen: :mrgreen:
Tak čo ty na to Honzo :?: Myslím, že bracho nemohol už dať lepšiu motiváciu... :lol:
šutr
Team President

Post by šutr »

Milko wrote:
Dajo wrote:
Tak čo ty na to Honzo :?: Myslím, že bracho nemohol už dať lepšiu motiváciu... :lol:
No nezní to vůbec špatně, já teda nevím jak Libo, ale já beru :mrgreen: . Akorát předpokládám že Dajo bude chtít hrát asi doma ne :?: :mrgreen:
Šutr
Šutrteam B3
Dajo

Post by Dajo »

šutr wrote:
No nezní to vůbec špatně, já teda nevím jak Libo, ale já beru :mrgreen: . Akorát předpokládám že Dajo bude chtít hrát asi doma ne :?: :mrgreen:
Mojí mladíci v rámci kondičného tréningu pricestujú na bicykloch aj za súperom. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
Libo

Post by Libo »

Dajo wrote:
Tak coz o to, ja to taky beru, ale to bych to finale musel teprve vyhrat a pri pohledu na muj unaveny tym si nmyslim, ze to je velka utopie. TIm nechazim flintu do zita, jenom jsem se pokusil o realny pohled na vec :mrgreen:
39th season - F.179
Image
Image
Milko

Post by Milko »

FINÁLE ZA NAMI...

Libo Team 1 - 2 Šutrteam (140 - 143)

- už samotné výkony napovedajú, že to bolo skutočne kvalitné finále. Obidve mužstvá si zaslúžia absolutórium :!: Ako som predpovedal už pred turnajom, najväčší favorit na zisk pohárku mužstvo Šutrteam si úlohu favorita splnilo a vyhrálo IV. ročník. Gratulujem :!: :!: :!:

P.S. Ďaujem všetkým mužstvám za účasť v IV. ročníku a pevne verím, že sa uvidíme aj v tom V. ročníku :wink:
ps2512

Post by ps2512 »

8)
Last edited by ps2512 on Sat Jul 09, 2011 4:52 pm, edited 1 time in total.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
ps2512

Post by ps2512 »

Milko wrote: P.S. Ďaujem všetkým mužstvám za účasť v IV. ročníku a pevne verím, že sa uvidíme aj v tom V. ročníku :wink:
Není zač a když mě necháš turnaj vyhrát, tak se uvidíme :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
palo

Post by palo »

Milko wrote:FINÁLE ZA NAMI...

Libo Team 1 - 2 Šutrteam (140 - 143)

- už samotné výkony napovedajú, že to bolo skutočne kvalitné finále. Obidve mužstvá si zaslúžia absolutórium :!: Ako som predpovedal už pred turnajom, najväčší favorit na zisk pohárku mužstvo Šutrteam si úlohu favorita splnilo a vyhrálo IV. ročník. Gratulujem :!: :!: :!:

P.S. Ďaujem všetkým mužstvám za účasť v IV. ročníku a pevne verím, že sa uvidíme aj v tom V. ročníku :wink:
Gratuluju šutříku :!: :!: :!: :wink:
Image
Big El

Re: Milkov cup IV. - Víťazom Šutrteam

Post by Big El »

Gratulace Šutříkovi a už čekáme na další pozvánečku. Máme nějak podezřele prázdno, tak šup, šup, pane pořadateli :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
ps2512

Post by ps2512 »

Big El wrote:Gratulace Šutříkovi a už čekáme na další pozvánečku. Máme nějak podezřele prázdno, tak šup, šup, pane pořadateli :wink:
ještě ne, je dost plno :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
šutr
Team President

Post by šutr »

Děkuji Milkovi, Palu a Elovi za gratulku :mrgreen: . Pří ranním zkoumání Libova týmu jsem usoudil že to na plichtu může určitě uhrát a k obavané loterii nakonec moc nechybělo :!: Naštěstí to dopadlo(ikdyž zranění elitního střelce mrzí :roll: ) a můžeme slavit :mrgreen: :!: Za odměnu si můžu pozvat Daja s jeho Trabantíkem na přáteláček :mrgreen: . 3x HURÁ :mrgreen:
Šutr
Šutrteam B3
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”