šutr wrote:Děkuji Milkovi, Palu a Elovi za gratulku . Pří ranním zkoumání Libova týmu jsem usoudil že to na plichtu může určitě uhrát a k obavané loterii nakonec moc nechybělo Naštěstí to dopadlo(ikdyž zranění elitního střelce mrzí ) a můžeme slavit Za odměnu si můžu pozvat Daja s jeho Trabantíkem na přáteláček . 3x HURÁ
Aj ja sa samozrejme pripájam ku gratulácii a čakám na pozvanie od víťaza na priatelák. Termín si môže zvoliť ľubovoľný,potvrdíme akýkoľvek.
šutr wrote:Děkuji Milkovi, Palu a Elovi za gratulku . Pří ranním zkoumání Libova týmu jsem usoudil že to na plichtu může určitě uhrát a k obavané loterii nakonec moc nechybělo Naštěstí to dopadlo(ikdyž zranění elitního střelce mrzí ) a můžeme slavit Za odměnu si můžu pozvat Daja s jeho Trabantíkem na přáteláček . 3x HURÁ
- prihlášky sa budú posielať 1. augusta (srpna) 2011 po 10.00 hod...
- bližšie informácie na úvodnej strane
- kto má záujem si zahrať v turnaji (noví účastníci turnaja), nech dajú vedieť...(samozrejme, stará garda má pozvánku automaticky)
ps2512 wrote:jsem stará garda, i když se tak necítím?
Ne? A kolik Ti je? Myslíš, že bys měl na SP nějakou cenu? Už i já jsem v 28 téměř neprodejný. Za rok už nebude fyzička co bývala a pak už to půjde jenom z kopce
Ne? A kolik Ti je? Myslíš, že bys měl na SP nějakou cenu? Už i já jsem v 28 téměř neprodejný. Za rok už nebude fyzička co bývala a pak už to půjde jenom z kopce
Však jsem starej jak ty.....ty mlaďochu.....v nej fotbalových letech
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Big El, tak toto si vystihol... Ja už idem dole nielen s fyzičkou, ale do prdele aj s výkonom. Manželka by vedela rozprávať...
Big El, tak toto si vystihol... Ja už idem dole nielen s fyzičkou, ale do prdele aj s výkonom. Manželka by vedela rozprávať...
Tak poslouchám přenos z MS v plavání. Cituji: "Ital a Kanaďan to jsou opravdoví plavečtí veteráni. Ročník 1983 a 1982..." Mám depku...
Ale Milko - přišel jsem i na jedno pozitivum - neustále nám budou růst zkušenosti