však já mlčímMilko wrote:Ok, tak zmena...(psko, žiadne komentáre...)
Zmena v počte teamov - Milkov cup V.
Vážení manageri, turnaj bude pre 32 mužstiev![]()
![]()
![]()

a pak že změny nebudou
Moderator: Czech Moderators
však já mlčímMilko wrote:Ok, tak zmena...(psko, žiadne komentáre...)
![]()
![]()
klid,hraju s Bukit Combat a pošlu Jekyllovskou sestavu.Kdyby chtěl náhodou vypadnout,vytřu mu zrak výkonem 18...ps2512 wrote:Doufám, že nehraješ s Elem, protože by jsi šel dálpalo wrote:13.8. ve 14,00 vypadnu z turnaje - nastupuje Céčko...
Tak to jsem klidnýpalo wrote: klid,hraju s Bukit Combat a pošlu Jekyllovskou sestavu.Kdyby chtěl náhodou vypadnout,vytřu mu zrak výkonem 18...
Výborný nápad!!!Milko wrote:Ok, tak zmena...(psko, žiadne komentáre...)
![]()
![]()
Ja som to vedel...ps2512 wrote:však já mlčímMilko wrote:Ok, tak zmena...(psko, žiadne komentáre...)
![]()
![]()
a pak že změny nebudou
Kľudne sa prihlás, myslím, že to tak rýchlo nenaplním...Big El wrote:
Výborný nápad!!!
Tak a teď otázka, zda se přihlásit ke Kosťovi. Než se ta 32 zaplní, to bych už někde vypadnout mohl...
Hm, asi ne. Bylo by to o hubu. Jsem v bojích ve skupinách a jediné, co půjde do play off je Hammers, kde si dělám jakéstakés ambice.Milko wrote:Kľudne sa prihlás, myslím, že to tak rýchlo nenaplním...Big El wrote:
Výborný nápad!!!
Tak a teď otázka, zda se přihlásit ke Kosťovi. Než se ta 32 zaplní, to bych už někde vypadnout mohl...
Priznám sa, že taký veľký turnaj som ešte nerobil, uvidíme, či mám dobré kontakty...Big El wrote:
Každopádně dvatřicítka je přesto dobrý nápad!!!
Ja jsem sice turnaj uz hral, ale hlasim se, kdyby se na me nahodou zapomneloMilko wrote:Výzva...
Posledná výzva pre tých, ktorý majú záujem o tento ročník (mám na mysli tých, čo ešte tento turnaj nehrali) tak dajte o sebe vedieť...pozvánočka vás neminie![]()
Viac info o turnaji na 1. strane...
Milko wrote:
![]()
![]()
Na teba by som nezabudol...ako by som aj mohol, keď ma všade porážašLibo wrote:
Ja jsem sice turnaj uz hral, ale hlasim se, kdyby se na me nahodou zapomnelo
koster wrote:Milko wrote:
![]()
![]()
Tak tohle se hodí, snad se mě to podaří stihnout.
No, doufal jsem, že se mnou počítáš, ale raději jsem se připomnělMilko wrote:S tebou som rátal, ale človek je tvor omylný a mohol som na teba zabudnúť...husic wrote:Já se hlásím. Myslím, že jsem pozvánku nikdy nestihnul přijmoutTakto to už mám poznačené
Len dúfam, že ti to finále nepokazí náladu a s radosťou príjmeš od víťaza pozvanie...husic wrote:
No, doufal jsem, že se mnou počítáš, ale raději jsem se připomněl![]()
Po odehrání zítřejšího finále budu mít akorát jedno místo na další turnaj
Ne, já vím, že favoritem je tým domácíchMilko wrote:Len dúfam, že ti to finále nepokazí náladu a s radosťou príjmeš od víťaza pozvanie...husic wrote:
No, doufal jsem, že se mnou počítáš, ale raději jsem se připomněl![]()
Po odehrání zítřejšího finále budu mít akorát jedno místo na další turnaj