Big El wrote:Hurááááá! Tak jsem výsledek tipnul dobře. Vsadil jsem si ve fortuně na výhru Toši a na to, že DAC dá gól. To budu bohatej!!! Aspoň na tu večeři jsem si snad vydělal
jojo vydělal, mám to tu před sebou.......rohlík 2,80 + paštika malá 7,20......10,-- kč a výhra 11,--. A "Tose" vyplatí
A to vše ještě děleno 4. (Big El , roman44 , Milan , PaToM)
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Big El wrote:Hurááááá! Tak jsem výsledek tipnul dobře. Vsadil jsem si ve fortuně na výhru Toši a na to, že DAC dá gól. To budu bohatej!!! Aspoň na tu večeři jsem si snad vydělal
jojo vydělal, mám to tu před sebou.......rohlík 2,80 + paštika malá 7,20......10,-- kč a výhra 11,--. A "Tose" vyplatí
Ale houby! Od Tebe nic nechci! Tys to napsal jasně, že nic nedostanu. Žádný děleno čtyřma. Zítra si jdu pěkně do Fortuny pro svých vydělaných 11 korun.
Tak dnešní utkání v Žilině se nám nepovedlo vyhrát
MŠK Žilina 1908 1 - 0 FK Mlada Boleslav
po výkonech 125:124
Utkání rozhodlo, že se nám ve 46.minutě zranil brankář a náhradní brankář hned ve 47.minutě inkasoval, takže jsme zůstali na 2.místě a ve vyřazovacím souboji narazíme na silné ac matt, takže to pro nás bude pravděpodobně konečná.
pavluša wrote:Tak dnešní utkání v Žilině se nám nepovedlo vyhrát
MŠK Žilina 1908 1 - 0 FK Mlada Boleslav
po výkonech 125:124
Utkání rozhodlo, že se nám ve 46.minutě zranil brankář a náhradní brankář hned ve 47.minutě inkasoval, takže jsme zůstali na 2.místě a ve vyřazovacím souboji narazíme na silné ac matt, takže to pro nás bude pravděpodobně konečná.