Jo a ještě po něm chce SPFA.ps2512 wrote:Jojo, to je přesně náš Eltosa_CZ wrote: Já zastupujícímu Elovi negratuluji - nechá si od Crueface pomoci v divizním boji o čelo eFka a pak ho s jiným týmem zařízne v Bubnu - tomu se říká sviňárna![]()

Moderator: Czech Moderators
Jo a ještě po něm chce SPFA.ps2512 wrote:Jojo, to je přesně náš Eltosa_CZ wrote: Já zastupujícímu Elovi negratuluji - nechá si od Crueface pomoci v divizním boji o čelo eFka a pak ho s jiným týmem zařízne v Bubnu - tomu se říká sviňárna![]()
Jojo. To jsem přesně jápalo wrote:Jo a ještě po něm chce SPFA.ps2512 wrote:Jojo, to je přesně náš Eltosa_CZ wrote: Já zastupujícímu Elovi negratuluji - nechá si od Crueface pomoci v divizním boji o čelo eFka a pak ho s jiným týmem zařízne v Bubnu - tomu se říká sviňárna![]()
![]()
![]()
Na vítězství si ale dělám zálusk i já.pavluša wrote: A co se týče zápasu, tak přeji ac matt vítězství, abych se mohl později utěšovat, že jsem prohrál s vítězem Prokoplého bubnu, účastníkem C divize jen 1:0
No samozřejmě, jak jinakmrakoplas44 wrote:Na vítězství si ale dělám zálusk i já.pavluša wrote: A co se týče zápasu, tak přeji ac matt vítězství, abych se mohl později utěšovat, že jsem prohrál s vítězem Prokoplého bubnu, účastníkem C divize jen 1:0![]()
Doufám že se uvidíme v dalším ročníku.
Tak to jsem rád.pavluša wrote:No samozřejmě, jak jinakmrakoplas44 wrote:Na vítězství si ale dělám zálusk i já.pavluša wrote: A co se týče zápasu, tak přeji ac matt vítězství, abych se mohl později utěšovat, že jsem prohrál s vítězem Prokoplého bubnu, účastníkem C divize jen 1:0![]()
Doufám že se uvidíme v dalším ročníku.
Blahopřeji velice! I když nemohu k postupu, ale taková láska sestřičky, to musí být něco krásného... Užívej!pavluša wrote:Klucí ja jsem na ac mattt prohrál 1:0
ac mattt 1 - 0 FK Mlada Boleslav
Tomáš Klimpl 1 - 0 50'
ale já mám takovou radost jako nikdy, ta zdravotní sestřička co jsem psal se asi do mě zamilovala![]()
A co se týče zápasu, tak přeji ac matt vítězství, abych se mohl později utěšovat, že jsem prohrál s vítězem Prokoplého bubnu, účastníkem C divize jen 1:0
tak si to hlavně pamatujmrakoplas44 wrote:Tak to beru.PaTTTTrick wrote:doufám, že až se potkáme ve finále, tak si budeš pamatovat jak si u nás slavně zvítězil a taky mě necháš vyhrátmrakoplas44 wrote:PC Bonner 0 - 5 1FC Mrakoplaš
Postup z prvního místa ale pravděpodobně konečná na turnaji.
El jako starý taktik to jistě udělal schválně, aby jej Prim v osmifinále hrubě podcenil, El postoupil a já si ho pak slupnul ve čtvrtfinálemrakoplas44 wrote:Skupiny jsou kompletní.
Toto jsou poslední zápasy , ale devatenáct gólů ve dvou zápasech? Co se to děje. Že by nějaká taktika? Díky tomu padlo na turnaji již 899 gólů.
Team Herbalife 0-10 SPC Arsenal
Lenoši 7-2 nota vrable
Přesně tak. Asi nechtěl narazit na DBS.tosa_CZ wrote:El jako starý taktik to jistě udělal schválně, aby jej Prim v osmifinále hrubě podcenil, El postoupil a já si ho pak slupnul ve čtvrtfinálemrakoplas44 wrote:Skupiny jsou kompletní.
Toto jsou poslední zápasy , ale devatenáct gólů ve dvou zápasech? Co se to děje. Že by nějaká taktika? Díky tomu padlo na turnaji již 899 gólů.
Team Herbalife 0-10 SPC Arsenal
Lenoši 7-2 nota vrable
V pohodě kluci...tým měl za sebou dvě úspěšná finálata,která vynesla skoro půl mega peněz a pak jsem dal přednost Elově pomoci a do bubnu nastoupili kluci trochu polátaně - navíc dva stěžejní hráči Atýmu se mi v neděli zranili...trochu mne mrzí našpalanost zápasů,ale holt jsem se tak rozhodlBig El wrote:
Jojo. To jsem přesně já![]()
Ovšem na Crueface jsem neposlal zdaleka to nejlepší, pouze sběrače morálky. To, že to na něj stačilo, za to já nemůžu - v tom já jsem nevinně