Moderator: Czech Moderators
ja myslel ze odradil nevyssi a nejnizsi hrac.mrakoplas44 wrote:dle velikosti stadionups2512 wrote:Procpak nevysel muj navod?
Protože dle velikosti stadionu se mi moc nezamlouvá.
Nebudu objíždět stadióny na svém stadiónu o počítat sedačky.
To musí bejt nehorázný hovado!!! Nalosuje si do části pavouka vítěze posledního ročníku, to je smutný...mrakoplas44 wrote:Případné díky posílat tomu kdo losoval.![]()
Naše juniorka , ale nevím jak dlouho.ps2512 wrote:ja myslel ze odradil nevyssi a nejnizsi hrac.mrakoplas44 wrote:dle velikosti stadionups2512 wrote:Procpak nevysel muj navod?
Protože dle velikosti stadionu se mi moc nezamlouvá.
Nebudu objíždět stadióny na svém stadiónu o počítat sedačky.
kdo organizuje A skupinu
Tak to je pravda.tosa_CZ wrote:To musí bejt nehorázný hovado!!! Nalosuje si do části pavouka vítěze posledního ročníku, to je smutný...mrakoplas44 wrote:Případné díky posílat tomu kdo losoval.![]()
Rád bych si s tebou kopnul.Big El wrote: Prosíme nějakou lehkou skupinu.
Například:
Mrakoplaš
Mantel
Primisimo
A nebo chceme do skupiny světove velkokluby:
Manchester United +
SPC Arsenal
FK Mlada Boleslabv![]()
![]()
Se nedivím, že bys byl rád. 6 jistých bodů, je 6 bodů, že?mrakoplas44 wrote:Rád bych si s tebou kopnul.Big El wrote: Prosíme nějakou lehkou skupinu.
Například:
Mrakoplaš
Mantel
Primisimo
Manchester United +
SPC Arsenal
FK Mlada Boleslabv![]()
![]()
![]()
Uvidíme.
Přésněěěě.Big El wrote:Se nedivím, že bys byl rád. 6 jistých bodů, je 6 bodů, že?mrakoplas44 wrote:Rád bych si s tebou kopnul.Big El wrote: Prosíme nějakou lehkou skupinu.
Například:
Mrakoplaš
Mantel
Primisimo
Manchester United +
SPC Arsenal
FK Mlada Boleslabv![]()
![]()
![]()
Uvidíme.
Měl jsem u tebe poznánku od minule.Njumy wrote:Tak po jedno roční pauze si jdeme kopnout
Uvidíme jaký bude los, ale z možných soupeřů se nedá moc vybírat
díkymrakoplas44 wrote:Měl jsem u tebe poznánku od minule.Njumy wrote:Tak po jedno roční pauze si jdeme kopnout
Uvidíme jaký bude los, ale z možných soupeřů se nedá moc vybírat
Koukám taky skupina B.
FK Mladá Boleslav a světový velkoklubmrakoplas44 wrote:Rád bych si s tebou kopnul.Big El wrote: Prosíme nějakou lehkou skupinu.
Například:
Mrakoplaš
Mantel
Primisimo
Manchester United +
SPC Arsenal
FK Mlada Boleslabv![]()
![]()
![]()
Uvidíme.
Taky se stalo že jsem poslal pozvánku do A i B PaTTrickovi.
Koukám že se nikdo do bubnu nehlásí. Je skoro jisté že se nějaké místo uvolní.
Co to je? To neznám.palo wrote:Představenstvo je toho názoru, že již máte naplánováno dostatek utkání.
Tak už mne to postihlo taky - dost dobře nevím co s tím,budu to zkoušet...