Hlavně že mi u Tebe trčí pozvánka už asi týdenBig El wrote:Výhledově hledám soupeře na přáteláky i na poslední dva týdny sezóny - takže zájemci rovněž pište - ale víkend je pro mě nyní akutnější![]()

Moderator: Czech Moderators
Hlavně že mi u Tebe trčí pozvánka už asi týdenBig El wrote:Výhledově hledám soupeře na přáteláky i na poslední dva týdny sezóny - takže zájemci rovněž pište - ale víkend je pro mě nyní akutnější![]()
Jo - vidíš to - a Cruefaceova taky... Jsem nějak znejistěl, zda nejde o nějaký Cup, odložil přijetí na to, až to zjistím a pak na to zapomněl... no jo...tosa_CZ wrote:Hlavně že mi u Tebe trčí pozvánka už asi týdenBig El wrote:Výhledově hledám soupeře na přáteláky i na poslední dva týdny sezóny - takže zájemci rovněž pište - ale víkend je pro mě nyní akutnější![]()
Šakal wrote:Ahoj všem,
sháním někoho na přáteláky, pokud možno začínající manažeři jako já.
Děkuji, ozvěte se na SP poštu nebo sem.
Stáhni něco z poolu a pošli mi pozvánky (ať to nemusím hledat)jonY.h wrote:Zdravím všechny, potřebuji pomoctjsem lehce v mínusu a potřeboval bych do 11 dnů se z toho vyhrabat, abych mohl prodloužit smlouvy, pokud někdo můžete přijmout mé pozvánky na poolu, byl bych rád, až budu v plusu, zápasy vrátím zase u vás! všem díky!!!