Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!

Moderator: Czech Moderators

Libo
Member of the Soccer Project Association

Re: Milkov cup VI. - Zápasy v skupinách...

Post by Libo »

Ten Libo Team to teda pekne masti, manazer by se mel zacit bat o sve vyhrate kreslo :twisted:
39th season - F.179
Image
Image
Dajo

Post by Dajo »

FC Trabant : ACS Pardubice 0 : 0 136:141
Pred krásnou návštevou (6806) sme ubránili krásnych 0:0. :wink:
Milko....do prdele...to si mi ale nalosoval súperov. :roll:
Dajo
FK Laugaricio
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

1FC Mrakoplaš 1 - 2 Brujeria
135 - 141

Copak tobě , ale co mám říkat já.
Už druhá prohra na turnaji to ale neznamená že se nebudu prát až do konce. :mrgreen:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Dajo

Post by Dajo »

mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 2 Brujeria
135 - 141

Už druhá prohra na turnaji to ale neznamená že se nebudu prát až do konce. :mrgreen:
Sme to dopadli... :( :mrgreen:
Dajo
FK Laugaricio
Milko

Post by Milko »

Dajo wrote:
mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 2 Brujeria
135 - 141

Sme to dopadli... :( :mrgreen:
Chlapci, ja sa potrebujem dvoch silných mančaftov zbaviť už v základnej skupine... :mrgreen:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
oliwapol

Post by oliwapol »

Dajo wrote:FC Trabant : ACS Pardubice 0 : 0 136:141
Pred krásnou návštevou (6806) sme ubránili krásnych 0:0. :wink:
Milko....do prdele...to si mi ale nalosoval súperov. :roll:
Když jsem to před minutou viděl a kouknul se na výkony hráčů tak sem si říkal, jestli sem toho morgana s colou neměl nějak moc v baru..... Ale asi ty 3 body,s kterými jsem počítal jsou v čudu stejně jako moje čtvrteční vítězství v lize +10 a je z toho plichta o5! NO NIC,JDEME DÁL.
ACS Pardubice
Big El

Post by Big El »

ZaX Team Ráj - Team Herbalife 2:3 (117:128)

Zaxus kladl odpor a už se rozhodně nebude vzdávat bez boje, přesto jsme 3 body získali a zítra nás čeká Palo a nejspíš na něj vyběhne B tým, uvidíme...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
PaToM

Post by PaToM »

PrP Dynamo Suomi 2:5 FC Hostage

výkony: 104 - 129

Góly: 11. Gautieri, 74. Rõskevits - 2., 7. a 41. Paunović, 40. Iordachescu, 85. Drent

Nenastavený zápas, no našťastie sa nám to nevypomstilo. Na rozhodcu s 89% prísnosťou si 100% agresivitu dovolí málokto, no bola z toho len jedna ČK pre nášho najagresívnejšieho hráča (95 agr.) v 57. minúte. Viac nás však mrzí zranenie nášho elitného stredopoliara, no tentoraz len na 3 dni. Nejako je tých zranení v poslednom čase dosť veľa. Už sú to asi 3 týždne, čo sme mali zdravý celý káder, vždy sú zranení minimálne dvaja. Momentálne sú na PN-ke dvaja (zahrajú si o 3 resp. 4 dni), dvaja začali po zranení alebo chorobe ešte len trénovať a k dispozícii budú za 1 resp. 4 dni... :|
Čo sa týka vývoja v skupine, vyzerá to pre nás zatiaľ nad očakávania dobre. Po 3 kolách máme plný počet bodov a sme na 1. mieste s 6-bodovým náskokom a skóre 22:6. CHEROKEE má však ešte zápas proti Frankieho družine k dobru.

Mimochodom, naše predchádzajúce zápasy dopadli nasledovne:

FK Hash Rohatsko 2:12 FC Hostage

výkony: 43 - 116

Góly: 52. a 87. Deerr (prvý z 11 m) - 4., 15., 34., 67., 75. a 90. Smeyers, 21., 36., 69. a 73. Rogers, 13. Laoli, 83. Granville

Súpera sme príliš neštudovali, vedeli sme však, že je v prestavbe. Chceli sme sa však sústrediť hlavne na náš výkon a nič nepodceniť, preto nastúpilo "B-čko". Výsledkom bolo po polčase vedenie 0:6, jeden 4-gólový zápis, jeden double-hetrik a na konci 10-gólový rozdiel...

FC Hostage 5:2 CHEROKEE

výkony: 133 - 119

Góly: 3. a 40. Iordachescu, 53. a 54. Paunović, 76. Valerio Olivera - 27. Thompson, 71. Gallardo

Skóre zápasu otvoril Iordachescu a po polčase bolo ešte len 2:1. No po zmene strán sa behom dvoch minút dvakrát presadil Paunović, čím prakticky rozhodol zápas a jeho prvý gól bol zároveň víťazným gólom. Za stavu 4:1 už nebolo o čom. Skóre stretnutia uzavrel Valerio Olivera, ktorý sa výnimočne zdržal na hracej ploche až do konca zápasu.
Long Hair asi nenastavil na zápas, takže pre nás sú to cenné 3 body proti najsilnejšiemu súperovi v skupine.

Nebyť tej našlapanej protiskuipny, tak by som aj veril, že hádam by sme sa mohli dostať na tomto turnaji aj ďalej ako do osemfinále...
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
MilanSLOVAKIA

Re: Milkov cup VI. - Žreb

Post by MilanSLOVAKIA »

Milko wrote:
Skupina 4

1 TJ Barca Nyrany
2 FC DAC
3 Mission Impossible
4 Valcíři Chomutov C.F.

- do oči bijúci favorit Papa Bouba Diop a jeho Valcíři Chomutov C.F je už teraz jednou nohou v osemfinále... Sekundovať mu bude Milanov DAC, ktorý druhé postupové miesto si zabezpečí v predstihu. Sakalova družina - to už nie je žiaden usmrkaný nováčik, ale družstvo futbalistov, ktoré chce brať body :!: :!: :!: A čo Íčko :?: To bude mužstvo, ktoré bude túžiť sa Sakalovi minimálne vyrovnať... :lol:

Milkov tip na postupujúcich: Valcíři Chomutov C.F, FC DAC

Skupina 5

1 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
2 N.J. Bikers
3 The Last Mohycan
4 1.FC Julec

- v 5. skupine sme sa ocitli aj my...Tominen, známy manager z účasti v tomto turnaji poriadaný pre nováčikov bude zbierať skúsenosti do ďalších sezón. Pomýšľať na postup ešte nemôže...Homar, ten je už z iného súdka. Skúsený manager bude naročný súper ako aj pre mňa tak aj pre tosíčka. Apropo tosíček...moc dobre si pamätáme prehry s tebou. Takže je najvyšší čas vrátiť požičané :!:

Milkov tip na postupujúcich: The Last Mohycan, 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
Ako vidim tak tu som dobu riadne prespal turnaj v plnom prude a ja som sa este ani nestihol ozvat. Uvidim ako sa mi to cele dnes podari dobehnut :) Milko pekne komentare tesim sa ze znovu mojmu timu veris ze postupi :)

Tak na zaciatok k mojej vyzrebovanej skupine. Dostal som do nej znovu aj timy z ktorymi som sa este nestretol.
TJ Barca Nyrany - O sakalovi sme co to poculi ale v historii zapasov nam svieti nula. Je to tim bojujuci o postup do F - divizie. A ako si vsimam neustale sa velmi pekne zlepsuje. Zavahat si vsak dovolit nemozme.
Mission Impossible - S timto timom mam este teraz v zivej pameti nedavno odohrane zapasy v Spamer cupe. Boli to velmi zaujimave suboje kde o vyhre sme si neboli 100% isty ani na chvilu. To iste ocakavam aj v tomto turnaji. Musim vsak pocitat s tim ze medzitym sa super urcite znovu aspon trochu posilnil takze to bude este tazsie. Avsak aj tu by som si velmi rad zobral vsetky body.
Valcíři Chomutov C.F. - Posledny menovany tim je jednoznacne favoritom skupiny. Momentalne zvadza tazke boje o postup do C - divizie a dari sa mu. To je asi jedina vyhoda co moze hrat v nas prospech aby sme vobec mohli uvazovat o pripadnych ziskanych bodov proti nim. Zatial vsak sme sa ani s timto timom este nestretli.

Ciel v tomto turnaji mame urcite sa dostat aspon do osemfinale. :wink:

Pohlad na protiskupinu je velmi ale velmi zaujimavy pri pripadnom postupe bude najpravdepodobejsie ze sa stretneme s panom domacim alebo s Tosom. V obidvoch pripadoch sa vsak ani z daleka na postup pozerat nemozem ale suboj s obidvoma timame bude velmi zaujimavy.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
Milko

Post by Milko »

MilanSLOVAKIA wrote:
Pohlad na protiskupinu je velmi ale velmi zaujimavy pri pripadnom postupe bude najpravdepodobejsie ze sa stretneme s panom domacim alebo s Tosom. V obidvoch pripadoch sa vsak ani z daleka na postup pozerat nemozem ale suboj s obidvoma timame bude velmi zaujimavy.
No už som sa Milan zľakol, že kašleš na tento turnaj... :mrgreen: No našťastie NIE :wink: Aj z mojej strany je pohľad na protiskupinu zaujímavý. A nebudem chodiť okolo horúcej kaše. Rád by som si Milan s tebou zahral osemfinále :!: :!: :!: Nie, že by som si bol istý víťazstvom, to v žiadnom prípade :!: , ale Valciri sú "pekelne" ťažkí...
Milko

Post by Milko »

SKORO...

No dnes sme mohli dať odpoveď na jednu z otázok, ktorá bola zostavená pred turnajom: Či niekto zahrá výkon 145 :?:

Bolo to len o chlp v zápase:

Primisimo FC 3-2 Fc Mantel (144 - 133)

Prim sa mohol stať jeho autorom. Každopádne parádny výkon Prim :!:
Last edited by Milko on Sun Oct 30, 2011 3:24 pm, edited 1 time in total.
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Šakal wrote:
Milko wrote:
Šakal wrote:
Skupina bohužel nijak jednoduchá, ale v takovýchto prestižních turnajích nemůžem čekat nic jiného. Uvidíme jak vše dopadne, pokusíme se odehrát ve skupině důstojné zápasy.
Nóóóó, v prvom zápase si síce tesne prehral, ale dojem si zanechal veľmi dobrý...Milan sa zapotil a isto nečakal taký odpor z tvojej strany. Som zvedavý na odvetu...Milan, pozor na tohto hocha :!:
Výsledek mě "potěšil," porážku o branku jsem vážně nečekal. Jsme za výkon rádi :)

FC DAC 2 - 1 TJ Barca Nyrany

výkony - 130 : 122

Tak prvy zapas sa mojmu timu podaril zvladnut na jednotku aj ked musim vpriznat ze od sakalo som az takyto odpor naozaj necakal. Moj tim vsak podal velmi pekny vykon vdaka ktoremu sme aj napriek vsetkemu hned v prvom kole nezakopli. V odvete si na tento tim budeme davat fakt velky pozor. Na zaciatku zapasu sme si mysleli ze to bude prechadzka ruzovou zahradou ked uz v 2. minute Gabor Paliatka skoroval. Barca sa vsak vobec nezlakla a zareagovala najlepsie ako mohla. Hru prekvapivo poriadne vyrovnala a ku koncu zapasu mali dokonca prevahu ktoru zurocili na vyrovnavajuci gol v 44. minute. Presadil sa Sven Wallschläger. Musim sa priznat ze v prvom polcase bol lepsim timom super. Pocas prestavky trener DAC - u riadne prevetral hlavy. Nastastie to pomohlo a hraci sa spametali. V 68. minute pridal Paliatka druhy gol za DAC a tak zostavala uloha pre DAC tesny vysledok udrzat. Hraci sa vsak len na branenie nechceli spoliehat a tak mali aj slubne utocne vypadi. Na konci zapasu sme videli este po jednu cervenu kartu na oboch stranach. Po tom ako nas super prekvapil sme s jednogolovym vitasztvom spokojny.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
palo

Post by palo »

Série pekelně těžkých zápasů pro nás zanedlouho začne tímto turnajem.V 18:00 hrajeme u Ela,ve 22:00 semifinále Spamer Cupu s Dajem a zítra ve 14:00 na Tošově hřišti osmifinále Stratovarius Cupu... :roll:
Image
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Milko wrote:
MilanSLOVAKIA wrote:
No už som sa Milan zľakol, že kašleš na tento turnaj... :mrgreen: No našťastie NIE :wink: Aj z mojej strany je pohľad na protiskupinu zaujímavý. A nebudem chodiť okolo horúcej kaše. Rád by som si Milan s tebou zahral osemfinále :!: :!: :!: Nie, že by som si bol istý víťazstvom, to v žiadnom prípade :!: , ale Valciri sú "pekelne" ťažkí...
Ale kdeze taketo nieco by som si nemohol dovolit vykaslat sa na turnaj :) Tak ked uz chces to mensie zlo tak sa musis poriadne pobit o prve miesto lebo ja nepredpokladam ze by som tam mohol skoncit :mrgreen:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
Milko

Post by Milko »

MilanSLOVAKIA wrote:
Ale kdeze taketo nieco by som si nemohol dovolit vykaslat sa na turnaj :) Tak ked uz chces to mensie zlo tak sa musis poriadne pobit o prve miesto lebo ja nepredpokladam ze by som tam mohol skoncit :mrgreen:
Ja sa budem snažiť, ale Tosíček mi to asi bude sťažovať, chalanisko jedno :!: :!: :!:
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”