Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!

Moderator: Czech Moderators

Milko
Member of the Soccer Project Association

Re: Milkov cup VI. - Zápasy v skupinách...

Post by Milko »

mantel wrote: I mantelovi chlapci umí přes 140 , otázka zní, jestli účelné podávat takové výkony už v základní skupině a zbytečně na sebe upozorňovat. Nicméně jen tak se mi první příčka uvolňovat nechce. I když v naší skupině smrti to bude zatraceně těžké.
Zatiaľ to tak vyzerá, že medojed na to prdí...Skôr bude pokúšať torpédo. Máš ho v predposlednom kole vonku, tam sa bude asi chlieb lámať... :wink:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

1FC Mrakoplaš 5 - 2 FC Trabant

Děkuji týmu FC Trabant za zisk prvních a zároveň posledních bodů na tomto turnaji. :mrgreen:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Dajo

Post by Dajo »

mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 5 - 2 FC Trabant

Děkuji týmu FC Trabant za zisk prvních a zároveň posledních bodů na tomto turnaji. :mrgreen:
Nemáš zač , rád som to urobil . :lol: Bohužiaľ, túto skupinu som vyhodnotil ako nepriechodnú ....nedá sa totiž bojovať na všetkých frontoch a mojí bakelit bojs ešte na to nemajú. :?
Romanovi gratulujem k bodom , plne zaslúženým , pretože už do polčasu nás kvalitne rozdrvil a potom už len udržoval pohodlné víťazstvo. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Dajo wrote:
mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 5 - 2 FC Trabant

Nemáš zač , rád som to urobil . :lol: Bohužiaľ, túto skupinu som vyhodnotil ako nepriechodnú ....nedá sa totiž bojovať na všetkých frontoch a mojí bakelit bojs ešte na to nemajú. :?
Romanovi gratulujem k bodom , plne zaslúženým , pretože už do polčasu nás kvalitne rozdrvil a potom už len udržoval pohodlné víťazstvo. :wink:
Já jsem zkusil v prvních zápasech něco uhrát, ale je to nad mé síly a proto jsem rád za každý bod.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
oliwapol

Post by oliwapol »

Koukám,že nějakou divnou shodou okolností jsem byl pasován na druhýho postupujícího. No nevím nevím tak jednoduchý to zas nebude :lol:
ACS Pardubice
Šakal
Team Board Member

Post by Šakal »

TJ Barca Nyrany 2 - 3 FC DAC (126-131)

Tak ani náš doposud nejlepší výkon na SP nám body nepřinesl :( . Soupeř byl lepší a zaslouženě si z Nýřan odvezl všechny tři bodíky. Po tomto utkání je již véce než patrné, že na nás zbyl pouze souboj o konečné třetí místo ve skupině.
7sakal7
TJ Barca Nyrany
mantel

Post by mantel »

Milko wrote:
mantel wrote: I mantelovi chlapci umí přes 140 , otázka zní, jestli účelné podávat takové výkony už v základní skupině a zbytečně na sebe upozorňovat. Nicméně jen tak se mi první příčka uvolňovat nechce. I když v naší skupině smrti to bude zatraceně těžké.
Zatiaľ to tak vyzerá, že medojed na to prdí...Skôr bude pokúšať torpédo. Máš ho v predposlednom kole vonku, tam sa bude asi chlieb lámať... :wink:
Asi máš pravdu, prděl na to i dneska. Po výkonech 139:118 a výsledku zůstaly všechny body doma. I po 4.kole se mi tak daří držet Prima za sebou. Poslední 2 zápasy ale budou moc těžké a jeden z nich bude třeba vyhrát, aby mi postup neutekl.
Milko

Post by Milko »

Šakal wrote:TJ Barca Nyrany 2 - 3 FC DAC (126-131)

Tak ani náš doposud nejlepší výkon na SP nám body nepřinesl :( . Soupeř byl lepší a zaslouženě si z Nýřan odvezl všechny tři bodíky. Po tomto utkání je již véce než patrné, že na nás zbyl pouze souboj o konečné třetí místo ve skupině.
No Milan je už skúsený mazák, on isto tušil, že podáš heroický výkon, tak nenechal nič na náhodu :!:
Milko

Post by Milko »

mantel wrote:
Milko wrote:
Asi máš pravdu, prděl na to i dneska. Po výkonech 139:118 a výsledku zůstaly všechny body doma. I po 4.kole se mi tak daří držet Prima za sebou. Poslední 2 zápasy ale budou moc těžké a jeden z nich bude třeba vyhrát, aby mi postup neutekl.
Len ktorý :?: :?: :?: Dnes by ti bodla remizka medzi Primom a duffym, potom by ti stačila aj remizka u duffyho...ale rátam, že dnes Prim vyhrá...V protiskupine to vyzerá, že Brujeria si postráži 1. miesto, brácho to vzdal, takže víťaz vašej skupiny bude hrať s najväčšou pravdepodobnosťou s oliwapolom. No, to tiež nie je žiadna výhra... :wink:
palo

Post by palo »

Stratovarius - Libo Team 2:2 (131:136)
Po haluzácké remíze s Libem by nám už osmifinále uniknout nemělo.
Image
Milko

Post by Milko »

palo wrote:Stratovarius - Libo Team 2:2 (131:136)
Tak od favorita sa nič iného ani nedalo čakať... :wink:
Šakal
Team Board Member

Post by Šakal »

Milko wrote:
Šakal wrote:TJ Barca Nyrany 2 - 3 FC DAC (126-131)

No Milan je už skúsený mazák, on isto tušil, že podáš heroický výkon, tak nenechal nič na náhodu :!:
Taky jsi Milane mohl být shovívavější :mrgreen:
7sakal7
TJ Barca Nyrany
Libo

Post by Libo »

palo wrote:Stratovarius - Libo Team 2:2 (131:136)
Do zapasu jsem sel naplno, ale holt mi nebylo prano abych vyhral, s postupem to uz vypada blede, rekl bych az nerealne :cry:
39th season - F.179
Image
Image
Prim
Team Board Member

Post by Prim »

Primisimo FC - torpédo Svinov 2 - 2 (135-135)

Vyrovnane utkani, kteremu slusi remiza (pro mne jiz treti ze ctyr zapasu!). Mantelik ma k postupu jiz hooooodne blizko.
Dajo

Post by Dajo »

FC Trabant : Brujeria 1 : 0 ( 1:0 ) 135:134

Na domácom trávniku neradi prehrávame a tak sme šli do zápasu naplno . 8)
Trošku sme našu skupinu zdramatizovali aby bola ešte zaujímavá. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”