Zatiaľ to tak vyzerá, že medojed na to prdí...Skôr bude pokúšať torpédo. Máš ho v predposlednom kole vonku, tam sa bude asi chlieb lámať...mantel wrote: I mantelovi chlapci umí přes 140 , otázka zní, jestli účelné podávat takové výkony už v základní skupině a zbytečně na sebe upozorňovat. Nicméně jen tak se mi první příčka uvolňovat nechce. I když v naší skupině smrti to bude zatraceně těžké.
Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!
Moderator: Czech Moderators
Re: Milkov cup VI. - Zápasy v skupinách...
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
-
mrakoplas44
- Member of the Soccer Project Association
1FC Mrakoplaš 5 - 2 FC Trabant
Děkuji týmu FC Trabant za zisk prvních a zároveň posledních bodů na tomto turnaji.
Děkuji týmu FC Trabant za zisk prvních a zároveň posledních bodů na tomto turnaji.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Nemáš zač , rád som to urobil .mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 5 - 2 FC Trabant
Romanovi gratulujem k bodom , plne zaslúženým , pretože už do polčasu nás kvalitne rozdrvil a potom už len udržoval pohodlné víťazstvo.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
mrakoplas44
Já jsem zkusil v prvních zápasech něco uhrát, ale je to nad mé síly a proto jsem rád za každý bod.Dajo wrote:Nemáš zač , rád som to urobil .mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 5 - 2 FC Trabant
Děkuji týmu FC Trabant za zisk prvních a zároveň posledních bodů na tomto turnaji.Bohužiaľ, túto skupinu som vyhodnotil ako nepriechodnú ....nedá sa totiž bojovať na všetkých frontoch a mojí bakelit bojs ešte na to nemajú.
![]()
Romanovi gratulujem k bodom , plne zaslúženým , pretože už do polčasu nás kvalitne rozdrvil a potom už len udržoval pohodlné víťazstvo.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
oliwapol
Koukám,že nějakou divnou shodou okolností jsem byl pasován na druhýho postupujícího. No nevím nevím tak jednoduchý to zas nebude 
ACS Pardubice
TJ Barca Nyrany 2 - 3 FC DAC (126-131)
Tak ani náš doposud nejlepší výkon na SP nám body nepřinesl
. Soupeř byl lepší a zaslouženě si z Nýřan odvezl všechny tři bodíky. Po tomto utkání je již véce než patrné, že na nás zbyl pouze souboj o konečné třetí místo ve skupině.
Tak ani náš doposud nejlepší výkon na SP nám body nepřinesl
7sakal7
TJ Barca Nyrany
TJ Barca Nyrany
Asi máš pravdu, prděl na to i dneska. Po výkonech 139:118 a výsledku zůstaly všechny body doma. I po 4.kole se mi tak daří držet Prima za sebou. Poslední 2 zápasy ale budou moc těžké a jeden z nich bude třeba vyhrát, aby mi postup neutekl.Milko wrote:Zatiaľ to tak vyzerá, že medojed na to prdí...Skôr bude pokúšať torpédo. Máš ho v predposlednom kole vonku, tam sa bude asi chlieb lámať...mantel wrote: I mantelovi chlapci umí přes 140 , otázka zní, jestli účelné podávat takové výkony už v základní skupině a zbytečně na sebe upozorňovat. Nicméně jen tak se mi první příčka uvolňovat nechce. I když v naší skupině smrti to bude zatraceně těžké.
No Milan je už skúsený mazák, on isto tušil, že podáš heroický výkon, tak nenechal nič na náhoduŠakal wrote:TJ Barca Nyrany 2 - 3 FC DAC (126-131)
Tak ani náš doposud nejlepší výkon na SP nám body nepřinesl. Soupeř byl lepší a zaslouženě si z Nýřan odvezl všechny tři bodíky. Po tomto utkání je již véce než patrné, že na nás zbyl pouze souboj o konečné třetí místo ve skupině.
Len ktorýmantel wrote:Asi máš pravdu, prděl na to i dneska. Po výkonech 139:118 a výsledku zůstaly všechny body doma. I po 4.kole se mi tak daří držet Prima za sebou. Poslední 2 zápasy ale budou moc těžké a jeden z nich bude třeba vyhrát, aby mi postup neutekl.Milko wrote:Zatiaľ to tak vyzerá, že medojed na to prdí...Skôr bude pokúšať torpédo. Máš ho v predposlednom kole vonku, tam sa bude asi chlieb lámať...mantel wrote: I mantelovi chlapci umí přes 140 , otázka zní, jestli účelné podávat takové výkony už v základní skupině a zbytečně na sebe upozorňovat. Nicméně jen tak se mi první příčka uvolňovat nechce. I když v naší skupině smrti to bude zatraceně těžké.
-
palo
Stratovarius - Libo Team 2:2 (131:136)
Po haluzácké remíze s Libem by nám už osmifinále uniknout nemělo.

Tak od favorita sa nič iného ani nedalo čakať...palo wrote:Stratovarius - Libo Team 2:2 (131:136)
Taky jsi Milane mohl být shovívavějšíMilko wrote:No Milan je už skúsený mazák, on isto tušil, že podáš heroický výkon, tak nenechal nič na náhoduŠakal wrote:TJ Barca Nyrany 2 - 3 FC DAC (126-131)
Tak ani náš doposud nejlepší výkon na SP nám body nepřinesl. Soupeř byl lepší a zaslouženě si z Nýřan odvezl všechny tři bodíky. Po tomto utkání je již véce než patrné, že na nás zbyl pouze souboj o konečné třetí místo ve skupině.
7sakal7
TJ Barca Nyrany
TJ Barca Nyrany
-
Libo
Do zapasu jsem sel naplno, ale holt mi nebylo prano abych vyhral, s postupem to uz vypada blede, rekl bych az nerealnepalo wrote:Stratovarius - Libo Team 2:2 (131:136)
Primisimo FC - torpédo Svinov 2 - 2 (135-135)
Vyrovnane utkani, kteremu slusi remiza (pro mne jiz treti ze ctyr zapasu!). Mantelik ma k postupu jiz hooooodne blizko.
Vyrovnane utkani, kteremu slusi remiza (pro mne jiz treti ze ctyr zapasu!). Mantelik ma k postupu jiz hooooodne blizko.
FC Trabant : Brujeria 1 : 0 ( 1:0 ) 135:134
Na domácom trávniku neradi prehrávame a tak sme šli do zápasu naplno .
Trošku sme našu skupinu zdramatizovali aby bola ešte zaujímavá.
Na domácom trávniku neradi prehrávame a tak sme šli do zápasu naplno .
Trošku sme našu skupinu zdramatizovali aby bola ešte zaujímavá.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio