Jsou prostě bezradní, když zde nefiguruju jámantel wrote:Mně napadlo to samé, jak jsem to viděl. Otázka je, jestli tví důchodci už jsou opravdu v takovém hajzlu, jak nám to tady líčíš. Spousta managerů si to očividně nemyslí.acskncl wrote:![]()
7 silencu tipuje me duchodce na viteze? To museli psat s trojkou v zile, vzdyt i vyhlidky na postup ze skupiny jsou nevalne
Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
-
ps2512
- Member of the Soccer Project Association
Re: Stratovarius Cup XIII.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
palo
No,uvidíme...Minulý ročník jsi taky skromně vyhrál tabulku výkonů ve skupinách a pak vypadl v semifinále s šutříkem na pentle...acskncl wrote:![]()
7 silencu tipuje me duchodce na viteze? To museli psat s trojkou v zile, vzdyt i vyhlidky na postup ze skupiny jsou nevalne

-
Libo
Dostal jsem teda poradne tezkou skupinu, postup ze skupiny bude male vitezstvi
Jinak me moc potesil tip od Hernána, ktery jako celkoveho viteze tipuje me, kez by mel pravdu 
-
palo
Já už tuto sezónu budu muset hrát divizi s Atýmem,což se na turnajích dost projeví...Libo wrote:Dostal jsem teda poradne tezkou skupinu, postup ze skupiny bude male vitezstviJinak me moc potesil tip od Hernána, ktery jako celkoveho viteze tipuje me, kez by mel pravdu
Tak asi nenaplním právě došlý tip kamila581,který jako celkového vítěze označil Stratovarius.

To ukopeš s Béčkem - teda ligu...palo wrote:Já už tuto sezónu budu muset hrát divizi s Atýmem,což se na turnajích dost projeví...Libo wrote:Dostal jsem teda poradne tezkou skupinu, postup ze skupiny bude male vitezstviJinak me moc potesil tip od Hernána, ktery jako celkoveho viteze tipuje me, kez by mel pravdu
Tak asi nenaplním právě došlý tip kamila581,který jako celkového vítěze označil Stratovarius.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
oliwapol
Přesně ták,i já ted ukopal postup do Béčka s béčkemBig El wrote:To ukopeš s Béčkem - teda ligu...palo wrote:Já už tuto sezónu budu muset hrát divizi s Atýmem,což se na turnajích dost projeví...Libo wrote:Dostal jsem teda poradne tezkou skupinu, postup ze skupiny bude male vitezstviJinak me moc potesil tip od Hernána, ktery jako celkoveho viteze tipuje me, kez by mel pravdu
anebo spíš ke konci moji konkurenti nechtěli postoupit...
ACS Pardubice
-
mrakoplas44
1FC Mrakoplaš 3 - 2 Rudá Hvězda Slaný
Je toho tento týden hrozně moc ,ale tady jsem chtěl bodovat a povedlo se.
Je toho tento týden hrozně moc ,ale tady jsem chtěl bodovat a povedlo se.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Husičova 11 - Team Herbalife 2:0 (132:113)
Husičovi jsme odpor nekladli a asi příliš odporu letos celkově klást nebudeme... Ale uvidíme, uvidíme...
Husičovi jsme odpor nekladli a asi příliš odporu letos celkově klást nebudeme... Ale uvidíme, uvidíme...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
husic
- Team President
Zrovna jsem si říkal, že to bylo nějaký jednoduchýBig El wrote:Husičova 11 - Team Herbalife 2:0 (132:113)
No jo - hraju tolik zápasů a nejradši bych postavil Áčko do všech, ale obávám se, že to by to šlo s týmem od deseti k pěti...husic wrote:Zrovna jsem si říkal, že to bylo nějaký jednoduchýBig El wrote:Husičova 11 - Team Herbalife 2:0 (132:113)
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
frankie_doparoma
FC DAC 1 - 1 FK Hash Rohatsko
122:119
tak sice mix A/B teamu podal horsi vykon nez souper ale zas to vykompenzoval vetsi chuti do hry a vetsi vuli po uspechu a tak je z toho nakonec remiza :p
122:119
tak sice mix A/B teamu podal horsi vykon nez souper ale zas to vykompenzoval vetsi chuti do hry a vetsi vuli po uspechu a tak je z toho nakonec remiza :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
palo
Stratovarius - rudá mašina 0:0 (131:135)
Béčko překvapivě vybojovalo bod.

-
palo
ABECEDA METALU - C
Kapela Ciment je z Valašského Meziříčí a svého času byla hlavně na Moravě hodně oblíbená.Specifické jsou pro ni texty ve valaštině.O jejich "hloubce" svědčí názvy prvních dvou alb - "Na srazu intelektuálů v Poteči nikomu néni do řeči" a "Vzývali Satana ogaři z Kychové,když měli na poli už všecko hotové"
.Nedávno vydali po letech třetí album,které už ve valaštině není a trochu tím ztratili tvář (aspoň pro mne).Je to bez videa,tak aspoň fotka kapely s vizáží ZZ Top:

Přijede k nám Metalika do Francovéj Lhoty: http://www.youtube.com/watch?v=09azxvHR7ag
Kapela Ciment je z Valašského Meziříčí a svého času byla hlavně na Moravě hodně oblíbená.Specifické jsou pro ni texty ve valaštině.O jejich "hloubce" svědčí názvy prvních dvou alb - "Na srazu intelektuálů v Poteči nikomu néni do řeči" a "Vzývali Satana ogaři z Kychové,když měli na poli už všecko hotové"

Přijede k nám Metalika do Francovéj Lhoty: http://www.youtube.com/watch?v=09azxvHR7ag
Last edited by palo on Tue Feb 07, 2012 6:48 pm, edited 2 times in total.

S prvnim zapasem spokojenost To nejlepsi co mame vybojovalo necekany bod a radost ze v turnaji nebudem bez bodu, prekonala i smutek ze zahozene penalty, ktere uz neladimpalo wrote:Stratovarius - rudá mašina 0:0 (131:135)
Na ceste do propadliste dejin.
-
palo
Pošli si pozvánky na těch 5 přáteláků.acskncl wrote:S prvnim zapasem spokojenost To nejlepsi co mame vybojovalo necekany bod a radost ze v turnaji nebudem bez bodu, prekonala i smutek ze zahozene penalty, ktere uz neladimpalo wrote:Stratovarius - rudá mašina 0:0 (131:135)
edit: aha,posláno - jako bych nic nenapsal...
Last edited by palo on Tue Feb 07, 2012 6:13 pm, edited 1 time in total.