Moderator: Czech Moderators

Pevně doufáme, že to potvrdí i pátek.pupajdi13 wrote:poprava domácích týmů v penaltové loterii ..... tak by se dalo zjednodušeně vystihnout moto prvního kola play off .......dnešní zápas to opět potvrdil

A nemusí to být ani v penaltové loterii. Klidně může random říznout oslíčka v základní hrací době
 A nemusí to být ani v penaltové loterii. Klidně může random říznout oslíčka v základní hrací době  

HALUZ jak sviňa, ale v penalty jsme doufali..........pupajdi13 wrote:poprava domácích týmů v penaltové loterii ..... tak by se dalo zjednodušeně vystihnout moto prvního kola play off .......dnešní zápas to opět potvrdil
Bohemians Jenikov ..... 1 - 1 ..... 1.FC Julec
pokutové kopy - 3 : 4
výkony - 134 : 130
Tak po čtvrté 3:4 na penalty , tentokrát si Pavlík vybral velkou porci smuly...o 4 body lepší ve výkonu , červená karta na jeho straně a nakonec zmršené penalty----- opět silnější tým venku...v tomto ročníku čekám opravdu neočekávanou první čtyřku....tak se snažte
Ako by povedal Miki... http://www.youtube.com/watch?v=eDrrGt079X8Homar wrote:HALUZ jak sviňa, ale v penalty jsme doufali..........

Totemo Baka - Team Herbalife 1:0 (139:134)Big El wrote:Pevně doufáme, že to potvrdí i pátek.pupajdi13 wrote:poprava domácích týmů v penaltové loterii ..... tak by se dalo zjednodušeně vystihnout moto prvního kola play off .......dnešní zápas to opět potvrdil

Pěknépupajdi13 wrote:
Út 27 Bře 2012... (18:00 CET)... FC Crue Olomouc... ?? - ??... Totemo Baka
Ouha...pekelná výheň čeká Krůůa , mého milovaného dustojníka ....výhoda prostředí je však na jeho straně a tak to obhájce nebude mít zadarmo.
POkud si Krůů rozpomene na své časy z mládí , nasadí motorkářský ohoz a pojede na zápas vlakem...pak věřím,že se dokáže maximalně nabudit ,aby své ovečky dostal do toho správného provozního tempa...na stadion zákaz vstupu všem veřejným onanistům

Motorkářský oděv nahozen,koule onanisty rozduputy,ovšem oslíček byl nad naše síly,leč jsme hrdě bojovali a prohra 0:1 není žádným potupným koncem
  Motorkářský oděv nahozen,koule onanisty rozduputy,ovšem oslíček byl nad naše síly,leč jsme hrdě bojovali a prohra 0:1 není žádným potupným koncem  

a tam si to rozdáme s Jeremym venku
 a tam si to rozdáme s Jeremym venku   

Gratulace. Konecne jsi po vyhre v nejlepsim turnaji zabodoval i ve druhem TOPuPapa Bouba Diop wrote:můžem klidně skončit se SP...vyhráli jsme Šlechtickou minci

FC JEREMY - Valcíři Chomutov 0:1 (139:144)
hráli jsme venku, rozhodčí 72%, Jeremy mohl postavit tým v plné síle..moc jsem si nevěřil..
ale je to tam

minci vyhrál kde kdo...Papa Bouba Diop wrote:můžem klidně skončit se SP...vyhráli jsme Šlechtickou minci

FC JEREMY - Valcíři Chomutov 0:1 (139:144)
hráli jsme venku, rozhodčí 72%, Jeremy mohl postavit tým v plné síle..moc jsem si nevěřil..
ale je to tam
 ale tak teda gratulujeme, každý den se nevyhrává, pravda...
  ale tak teda gratulujeme, každý den se nevyhrává, pravda...  

cením si hlavně toho že jsem vyhrál semifinále i finále na půdě soupeře a Minci jsem chtěl dycky vyhrát
 cením si hlavně toho že jsem vyhrál semifinále i finále na půdě soupeře a Minci jsem chtěl dycky vyhrát