Děkujeme uctivě !mrakoplas44 wrote:Dóóóst dobrý.

Druhá část odpovědí zítra !
Moderator: Czech Moderators
Děkujeme uctivě !mrakoplas44 wrote:Dóóóst dobrý.
aaaaaaaažpalo wrote:Děkujeme uctivě !mrakoplas44 wrote:Dóóóst dobrý.![]()
Druhá část odpovědí zítra !
To záleží hlavně na tobě.oliwapol wrote:Jak to bude Palo s počtem přihlášek? Je možný,že já budu mít volné místo až ve čtvrtek po 22h. Pokud by mě Mrakyč vyřadil z 2 turnajů který spoju hrajem tak i dřív.
Nerad bych v tomto ročníku chyběl.
Jak jsem psal,v první vlně obešlu manažery z fóra a některé další nějak se Stratovarius Cupem spjaté.Počet ještě nevím,detailně jsem to neřešil,zjednodušeně řečeno ti,kteří se najdou v "odpovědích osobností",v první vlně určitě budou.Ve druhé vlně bude obeslán zbytek kontakt listu,plánoval jsem to na následující den ve stejnou dobu.Pokud bys měl mít volno v těch 22:00,tak se ještě ozvi,do večera bych to pozdržel.Moc to zdržovat nechci,na nějaké rozumné době se ale určitě domluvit dá...oliwapol wrote:Jak to bude Palo s počtem přihlášek? Je možný,že já budu mít volné místo až ve čtvrtek po 22h. Pokud by mě Mrakyč vyřadil z 2 turnajů který spoju hrajem tak i dřív.
Dnes večer určitě ne.mrakoplas44 wrote:To záleží hlavně na tobě.oliwapol wrote:Jak to bude Palo s počtem přihlášek? Je možný,že já budu mít volné místo až ve čtvrtek po 22h. Pokud by mě Mrakyč vyřadil z 2 turnajů který spoju hrajem tak i dřív.
Nerad bych v tomto ročníku chyběl.![]()
Tak který vypustíš?
Díky za ochotu,dám vědět co nejdřív až budu vědět víc.palo wrote:Jak jsem psal,v první vlně obešlu manažery z fóra a některé další nějak se Stratovarius Cupem spjaté.Počet ještě nevím,detailně jsem to neřešil,zjednodušeně řečeno ti,kteří se najdou v "odpovědích osobností",v první vlně určitě budou.Ve druhé vlně bude obeslán zbytek kontakt listu,plánoval jsem to na následující den ve stejnou dobu.Pokud bys měl mít volno v těch 22:00,tak se ještě ozvi,do večera bych to pozdržel.Moc to zdržovat nechci,na nějaké rozumné době se ale určitě domluvit dá...oliwapol wrote:Jak to bude Palo s počtem přihlášek? Je možný,že já budu mít volné místo až ve čtvrtek po 22h. Pokud by mě Mrakyč vyřadil z 2 turnajů který spoju hrajem tak i dřív.
Mimochodem - taky Tě někdo tipoval...
A sakra.oliwapol wrote:Dnes večer určitě ne.mrakoplas44 wrote:To záleží hlavně na tobě.oliwapol wrote:Jak to bude Palo s počtem přihlášek? Je možný,že já budu mít volné místo až ve čtvrtek po 22h. Pokud by mě Mrakyč vyřadil z 2 turnajů který spoju hrajem tak i dřív.
Tak který vypustíš?
Klidně...PaToM wrote:Heh, dosť dobré, pali...
Sme veľmi poctení tým, že nám verí sám veľký Messi, takže pôjdeme do toho naplno.
Otázka: ak to vyhrám, mohol by dostať SPFA druhý v poradí?
Nekecal.oliwapol wrote:Dnes večer určitě ne.mrakoplas44 wrote:To záleží hlavně na tobě.oliwapol wrote:Jak to bude Palo s počtem přihlášek? Je možný,že já budu mít volné místo až ve čtvrtek po 22h. Pokud by mě Mrakyč vyřadil z 2 turnajů který spoju hrajem tak i dřív.
Tak který vypustíš?