Nikdy ještě v celém turnaji nepadlo víc jak 950 gólů. Myslel jsem v tomto ročníku tak vystřel ještě jednou.crueface1 wrote:Takových 1.500 či 2.000 gólů už padlo,ne?

Moderator: Czech Moderators
Nikdy ještě v celém turnaji nepadlo víc jak 950 gólů. Myslel jsem v tomto ročníku tak vystřel ještě jednou.crueface1 wrote:Takových 1.500 či 2.000 gólů už padlo,ne?
Ahá,já myslel celkem,ale i to by asi bylo málo:)mrakoplas44 wrote:Nikdy ještě v celém turnaji nepadlo víc jak 950 gólů. Myslel jsem v tomto ročníku tak vystřel ještě jednou.crueface1 wrote:Takových 1.500 či 2.000 gólů už padlo,ne?
Tak tohle je už podstatně lepší. Zítra to zveřejním.crueface1 wrote:Se koukám,že skupina B5 je ale hrozivě zaseklá a brzdí![]()
Ahá,já myslel celkem,ale i to by asi bylo málo:)mrakoplas44 wrote:Nikdy ještě v celém turnaji nepadlo víc jak 950 gólů. Myslel jsem v tomto ročníku tak vystřel ještě jednou.crueface1 wrote:Takových 1.500 či 2.000 gólů už padlo,ne?
Tak tipuji 888
Taky dodrý.PaToM wrote:778?
800mrakoplas44 wrote:Zatím dva odvážní.
Crue - 888
PaToM - 778
Gratuluji k postupu.11domin11 wrote:Zbrojovka Brno 1 - 0 SPARTA PRAHA OLE
Daniel 'Hazzard' Novosad 1 - 0 85'
Tak cíl splněn a Sparta poražena! Teď nás čeká tvrdej oříšek.. FK Bolka FOREVER.. Tak uvidíme...
Hezky Dome pěkný zápas..ale napínáš nás až do konce..11domin11 wrote:Zbrojovka Brno 1 - 0 SPARTA PRAHA OLE
Netušim navíc se nám to neloslo vůbec podle představ..(prostě vůbec na píču) ..mrakoplas44 wrote:Kdopak to tu brzdí?![]()