Bojovat a doufat..Milko wrote:Ty môžeš fakt len zabojovať...jednoducho na viac nemášDajo wrote:Dúfame,že sme nezbadali rozbiehajúci sa nový turnaj neskoro a že jedno miesto je ešte voľné....radi by sme zabojovali o podvazek.Voľno budeme mať už dnes o 22 00 hod.
O Radůzčin podvazek- JUBILEJNÍ 25. ROČNÍK
Moderator: Czech Moderators
-
Ataner
- Member of the Soccer Project Association
Re: O Radůzčin podvazek
JPD - B.3
Kto to na mňa hovorí z toho suterénu.Milko wrote: Ty môžeš fakt len zabojovať...jednoducho na viac nemáš
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
To Milko robí už pekných pár sezón.Ataner wrote:Bojovat a doufat..Milko wrote:Ty môžeš fakt len zabojovať...jednoducho na viac nemášDajo wrote:Dúfame,že sme nezbadali rozbiehajúci sa nový turnaj neskoro a že jedno miesto je ešte voľné....radi by sme zabojovali o podvazek.Voľno budeme mať už dnes o 22 00 hod.
![]()
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
To je len môj tajný manéver, aby ma súperi podceniliDajo wrote:Kto to na mňa hovorí z toho suterénu.Milko wrote: Ty môžeš fakt len zabojovať...jednoducho na viac nemáš![]()
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
-
Ataner
jenže to už je profláklý asi..Milko wrote:To je len môj tajný manéver, aby ma súperi podceniliDajo wrote:Kto to na mňa hovorí z toho suterénu.Milko wrote: Ty môžeš fakt len zabojovať...jednoducho na viac nemáš![]()
JPD - B.3
Pššš...na niektorých to možno ešte platíAtaner wrote:jenže to už je profláklý asi..Milko wrote:
To je len môj tajný manéver, aby ma súperi podcenili
Manager: Milko
tak doufej, že neuměj čístMilko wrote:Pššš...na niektorých to možno ešte platíAtaner wrote:jenže to už je profláklý asi..Milko wrote:
To je len môj tajný manéver, aby ma súperi podcenili

-
mrakoplas44
Nebo psát. 
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
-
crueface1
Tak to máš jistě plno samými vokyho Boleslavskými poháryimpossible wrote:Jeste by to trosku chtelo popremyslet nad termine pro priste
Soukromé turnaje na které jste pozván
Název Organizátor Startovné Počet týmů
Hammers Tournament XXXVIII ACS € 10.000,00 32 Potvrdit/Ignorovat
Kozojidky cup XXII Carlsberk cz € 19.999,00 32 Potvrdit/Ignorovat
Bassi Cup Bassi € 7.500,00 32 Potvrdit/Ignorovat
O Raduzcin podvazek Raduuza € 1.313,00 16 Potvrdit/Ignorovat
Neni misto a kdo vi, kdy bude
Mě taky visí pozvánky do turnajů,ale pro Radů jsem si místečko nechal... A ti,co maj volno až v druhé polovině týdne to myslím nemusí být líto..místečko ještě bude,ne Radu?
FC Crue Olomouc, crueface, F.49

Relax nade vše:)

Relax nade vše:)
a mě nikdo nepozval to je smutný
, ještě že nemám místo jinak bych byl fakt nas..... 
ty se vůbec neozývej, vůbec si pozvanej bejt nechtělTULEN wrote:a mě nikdo nepozval to je smutný, ještě že nemám místo jinak bych byl fakt nas.....

tak zatím ještě místečko je, takže závisí jen a pouze na váscrueface1 wrote:
Mě taky visí pozvánky do turnajů,ale pro Radů jsem si místečko nechal... A ti,co maj volno až v druhé polovině týdne to myslím nemusí být líto..místečko ještě bude,ne Radu?

Tak děkuji za pozvánku, nicméně máme plno, když zítra po 22h vypadneme z Memoriálu Ladislava Kuny (což ale nechceme) tak bude místečko pozítří po 22h. Tak uvidíme zda to stihnem s příhláškou 
-
Hadis
tak jsem si teď vzpomněl, že mám volné místo a pochopitelně už byl turnaj zaplněn.
No hlava děravá
No hlava děravá
AC Had Bozak