já ještě dohraju JatkaPaTTTTrick wrote:tak já taky pochválím grafiku
A koukám, že to máme s Papou stejně, až vypadneme z Mince, jdeme do přestavby

Moderator: Czech Moderators
já ještě dohraju JatkaPaTTTTrick wrote:tak já taky pochválím grafiku
A koukám, že to máme s Papou stejně, až vypadneme z Mince, jdeme do přestavby
já myslel, že když není zapnuta VDP, tak zahrají oba celky, jako by hráli venku...sexy kote wrote:Zde je"venku" relativní pojem, když zde není nastavena VDP.tomkycz wrote:kuwa frenkie 149 venku a ještě si mysíš na 150tak o tom si můžu nechat jenom zdát, respect. Teď už to musíš dotáhnout, když ti nestojíme v cestě
gratulace, pěknej zápas, o bod výkonu a stačilo toacskncl wrote:joooo sme tam!ted jeste dodrzet tradici
Na souperi ve finale nezalezi, hrajem doma bez VDP(by me tada zajimalo jak to bez ni funguje, neb to sam netusimtomkycz wrote:já myslel, že když není zapnuta VDP, tak zahrají oba celky, jako by hráli venku...sexy kote wrote:Zde je"venku" relativní pojem, když zde není nastavena VDP.tomkycz wrote:kuwa frenkie 149 venku a ještě si mysíš na 150tak o tom si můžu nechat jenom zdát, respect. Teď už to musíš dotáhnout, když ti nestojíme v cestě
gratulace, pěknej zápas, o bod výkonu a stačilo toacskncl wrote:joooo sme tam!ted jeste dodrzet tradicikoho chceš do finále, abys vyhrál ?
jinak, koukám, že už je čas šetřit místo na další minci a buben...
Gratulace k postupu.... neřekl bych, že mám lepší soupisku než Ty... na tři posty mám bud hráče C-týmu a nebo hráče s 31+, což byl důvod proč jsem prohrál, výkon 70 prostě už v tomto levelu nestačí... navíc mám o 4 přestupy víc než Ty, takže morálka taky v pr**** (a s tolika hráči na transfer listu bude ještě hůřeacskncl wrote: Na souperi ve finale nezalezi, hrajem doma bez VDP(by me tada zajimalo jak to bez ni funguje, neb to sam netusim) Oba potencionalni souperi maji soupisku suverene lepsi, ale to mel i souper vcerejsi
takze dej se vule bozi
![]()
Vcera to byl vcelku ferovej zapas, neb oba sme hrali v lize o suchy z nosu, u nas sice bylo pak o zapas vic, ale to az zas tolik nedela.
Co to je buben?, hraju to teprv necelejch 6 let, ale na zadnej takovej turnaj nikdy pozvanka nedosla
a ja gratuluju k postupu, budu mit naladu mensi jak 95, navic nevyhodnej losPapa Bouba Diop wrote:už se těšim...
Nech si ty poraženecký nálady ještě před zápasemfrankie_doparoma wrote:a ja gratuluju k postupu, budu mit naladu mensi jak 95, navic nevyhodnej losPapa Bouba Diop wrote:už se těšim...
spasil by me jen zazrak a na ty ja neverim
ps2512 wrote: Se těšíme
Papa Bouba Diop wrote:už se těšim...
a usmrtili sami sebefrankie_doparoma wrote:
tzv. tluchubitchuv polibek smrti![]()