Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

Papa Bouba Diop
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 28 - Playoff - přituhuje

Post by Papa Bouba Diop »

PaTTTTrick wrote:tak já taky pochválím grafiku :-)

A koukám, že to máme s Papou stejně, až vypadneme z Mince, jdeme do přestavby :-)
já ještě dohraju Jatka :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
acskncl

Post by acskncl »

joooo sme tam!ted jeste dodrzet tradici :P
Na ceste do propadliste dejin.
tomkycz

Post by tomkycz »

sexy kote wrote:
tomkycz wrote:kuwa frenkie 149 venku a ještě si mysíš na 150 :?: tak o tom si můžu nechat jenom zdát, respect. Teď už to musíš dotáhnout, když ti nestojíme v cestě :mrgreen:
Zde je"venku" relativní pojem, když zde není nastavena VDP.
já myslel, že když není zapnuta VDP, tak zahrají oba celky, jako by hráli venku... :roll:
acskncl wrote:joooo sme tam!ted jeste dodrzet tradici :P
gratulace, pěknej zápas, o bod výkonu a stačilo to :wink: koho chceš do finále, abys vyhrál ?

jinak, koukám, že už je čas šetřit místo na další minci a buben...
acskncl

Post by acskncl »

tomkycz wrote:
sexy kote wrote:
tomkycz wrote:kuwa frenkie 149 venku a ještě si mysíš na 150 :?: tak o tom si můžu nechat jenom zdát, respect. Teď už to musíš dotáhnout, když ti nestojíme v cestě :mrgreen:
Zde je"venku" relativní pojem, když zde není nastavena VDP.
já myslel, že když není zapnuta VDP, tak zahrají oba celky, jako by hráli venku... :roll:
acskncl wrote:joooo sme tam!ted jeste dodrzet tradici :P
gratulace, pěknej zápas, o bod výkonu a stačilo to :wink: koho chceš do finále, abys vyhrál ?

jinak, koukám, že už je čas šetřit místo na další minci a buben...
Na souperi ve finale nezalezi, hrajem doma bez VDP(by me tada zajimalo jak to bez ni funguje, neb to sam netusim :mrgreen: ) Oba potencionalni souperi maji soupisku suverene lepsi, ale to mel i souper vcerejsi :mrgreen: takze dej se vule bozi :twisted:
Vcera to byl vcelku ferovej zapas, neb oba sme hrali v lize o suchy z nosu, u nas sice bylo pak o zapas vic, ale to az zas tolik nedela.
Co to je buben?, hraju to teprv necelejch 6 let, ale na zadnej takovej turnaj nikdy pozvanka nedosla :roll:
Na ceste do propadliste dejin.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

acskncl wrote: Na souperi ve finale nezalezi, hrajem doma bez VDP(by me tada zajimalo jak to bez ni funguje, neb to sam netusim :mrgreen: ) Oba potencionalni souperi maji soupisku suverene lepsi, ale to mel i souper vcerejsi :mrgreen: takze dej se vule bozi :twisted:
Vcera to byl vcelku ferovej zapas, neb oba sme hrali v lize o suchy z nosu, u nas sice bylo pak o zapas vic, ale to az zas tolik nedela.
Co to je buben?, hraju to teprv necelejch 6 let, ale na zadnej takovej turnaj nikdy pozvanka nedosla :roll:
Gratulace k postupu.... neřekl bych, že mám lepší soupisku než Ty... na tři posty mám bud hráče C-týmu a nebo hráče s 31+, což byl důvod proč jsem prohrál, výkon 70 prostě už v tomto levelu nestačí... navíc mám o 4 přestupy víc než Ty, takže morálka taky v pr**** (a s tolika hráči na transfer listu bude ještě hůře :( )... takže favorit byl jasný a já to nebyl :lol: Doufal jsem aspon v remizu, ale bohužel .....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

už se těšim... :twisted:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Papa Bouba Diop wrote:už se těšim... :twisted:
a ja gratuluju k postupu, budu mit naladu mensi jak 95, navic nevyhodnej los
spasil by me jen zazrak a na ty ja neverim

ale jsem rad ze jsem aspon seknul tluchubu kdyz to zas nevyhraju 8)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
ps2512

Post by ps2512 »

Ještě že mě tu máš Frenkie
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

frankie_doparoma wrote:
a ja gratuluju k postupu, budu mit naladu mensi jak 95, navic nevyhodnej los
spasil by me jen zazrak a na ty ja neverim
Nech si ty poraženecký nálady ještě před zápasem 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Myslim ze je cas dat o sebe vediet ze nielen ze El zije ale zijem aj ja :) a dokonca tu z minulosti dopisem par teplych slov ako sme nakoniec dopadli aj ked ako pozeram vykony ostatnych tak normalne sa hambim napisat vykony v mojich zapasoch :oops:

2. kolo
FC DAC 1 - 2 PC Bonner
výkony - 129 : 140

Po jednoznacne prehranom prvom zapase sme velku sancu uspiet nemali ani tu aj ked sme prehrali len o golik co beriem ako uspech. Uz v druhom kole som vedel ze zazrak v podobe sance postupu sa diat nebude.

3. kolo
FC DAC 0 - 0 Elnino Prague
vákony - 120 : 127

Juhuuu Huraaaaa Anoooooo. Neverim ale stal sa zazrak a moj tim dokazal aj po dost zlom vykone v tomto neskutocne kvalitnom turnaji ziskat bod co som velmi naozaj necakal. Tuto sa nam vytvorila nadej aspon na peknucke 3. miesto.

4. kolo
FC DAC 1 - 3 Dynamo Oleksovice
výkony - 126 : 145 :shock:

Tluchuba nas v tomto turnaji aj po druhy krat totalne zrazil k zemi a v zapase nam nedovolil poriadne sa ani nadychnut. No co na to povedat. Dakujem ze si mojim divakom ukazal ze existuje aj lepsi futbal ako hrame my a teraz to urcite budu vyzadovat aj odo mna :mrgreen: Tuto uz hadam len moji hraci cakali kedy uz konecne bude koniec turnaja a nebudeme musiet znasat jeden vyprask za druhym.

5. kolo
PC Bonner 4 - 3 FC DAC
výkony - 134 : 120

Zase raz sme takmer bez motivacie zahrali uplne biedny vykon po ktorom je priam zazrak ze sme prehrali znovu s Bonnerkom len o gol. S jednym bodom (aspon jednym) sme cakali uz len posledny zapas kde sme si chceli vybojovat aspon tretie miesto.

6. kolo
Elnino Prague 3 - 2 FC DAC
výkony - 124 : 117

Ach moje nervy no co na to povedat. Uz pri prvom pohlade na zapas bolo asi pre kazdeho jasne ze sa o vela nehra a ze nehraju timy co by mohli mat nieco spolocne s postupom. Dokonca aj tento zapas kde ani super nepodal moc oslnivy vykon sme zvitazit nedokazali a tak sme sa s turnajom uz predavno rozlucili.

To co bolo jasne sa potvrdilo a mi v tejto pretazkej skupine sme skoncili na uplnom dne no s jednym bodom vdaka comu az tak nespokojny nie som. Premiera tohto turnaja sa nam teda do historie velkymy pismenamy nenapise ale aspon sa pomaly naucime prehravat s pokorou :D
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
frankie_doparoma

omlouvam se za ty porazenecky reci, vim ze to vypada blbe, jako ze si delam jen alibi a kdyz prohraju tak se nic nedeje.... uz nikdy pred zapasem nebudu nikomu gratulovat k vyhre (dokonce jsem vcera uvazoval ze to vypustim uplne a soustredim se na zapasy predtim kde jsou sice teprv skupiny, ale zas tam se hraje o €ura...)
v tejdnu jsem si pocital potencionalni maximalni vykony, s papou nas delili jen setiny
ja vcera a dnes po jednom transferu, treti zapas ten den, valciri prvni, s plnou naladou
mel jsem mit horsi vykon i kdyz by jsme oba dohrali v 11ti, myslel jsem ze me muze zachranit jen prima redka a nebo zraneni bez nahrady u soupere, nic z toho se nestalo a ja mam lepsi vykon :shock:

FK Hash Rohatsko 1 - 0 Valcíři Chomutov C.F.
147:145

s postupem jsem vubec nepocital, takze jsem se ani nepripravil na finalovej los, ale nevadi, dam si s Masinou tu sobotu dvojzapas, budu spokojen kdyz aspon jeden vyhraju ja :)

tluchuba: jo ty ses tady moje jedina radost :|
frankie_doparoma

ha, tak uz vim cim to je....

tohle mi napsal tluchuba pred ctvrtfinale
ps2512 wrote: Se těšíme :twisted:

a tohle napsal papaboubadiop

tzv. tluchubitchuv polibek smrti :mrgreen: :?:
Raduuza

Post by Raduuza »

frankie_doparoma wrote:
tzv. tluchubitchuv polibek smrti :mrgreen: :?:
a usmrtili sami sebe :twisted: :twisted:
Image
Big El

Post by Big El »

Ha! Už vím jak na Frenkiče. Bude stačit, když před mačem napíšu, že se ani trochu netěším :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tomkycz

Post by tomkycz »

gratulace frenkičovi, začíná to být turnajový postrach, můj teda určitě... a řekl bych, že Papa taky nemá týmovku na maxu, proto ty chyby ve výpočtech 8) takže sparťanské finále :roll:
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”