aha, tak to byla střela trošku vedleAtaner wrote:To proto že začínáme zítra..soupeř staví mladíky ale nevíme co udělá v pauze áčko má trošku jinde..Raduuza wrote: nikde nevidím JPD

Moderator: Czech Moderators
aha, tak to byla střela trošku vedleAtaner wrote:To proto že začínáme zítra..soupeř staví mladíky ale nevíme co udělá v pauze áčko má trošku jinde..Raduuza wrote: nikde nevidím JPD
Ne ne takhle to vůbec neberem..víme že tenhle ročník náš nebude..Raduuza wrote:aha, tak to byla střela trošku vedleAtaner wrote:To proto že začínáme zítra..soupeř staví mladíky ale nevíme co udělá v pauze áčko má trošku jinde..Raduuza wrote: nikde nevidím JPD![]()
tak to jsem ještě nevědělamrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 3 FK Raduzza
Tak já jí tady balím pohárek a ona takhle.
A co ta potopená loď?Raduuza wrote:takhle by se mi to líbilo pořád![]()
![]()
1 FK Raduzza
2 TJ Barca Nyrany
3 Sokol Čejč
4 1FC Mrakoplaš
Přesně tak, poslední políčko a jdu za Radů ke dnu.crueface1 wrote:Radů jede a jede....namlsaná pohárkem nás tu všechny setře![]()
![]()
Máme tam s Ičkem vůbec ty lodě?Romanovi zůstal z té velké lodi už jen nafukovací člun a kdo ho pak má trefovat?
Sorry Radu,já jsem si jen tak dělal úhlopříčku...mrakoplas44 wrote: A co ta potopená loď?Víš kdo to byl?
Vekteré pokračuješ stále dál.palo wrote:Sorry Radu,já jsem si jen tak dělal úhlopříčku...mrakoplas44 wrote: A co ta potopená loď?Víš kdo to byl?
![]()
A ted se ještě zeptáš kde máš střelce.ps2512 wrote:Jezdec na D5, jezdec na D5...............jé pardon, to jsou lodě a ne šachy