Ten jel koupit do OBI další..crueface1 wrote:Tak pořád čekám na prognózy,komentáře a další od pana domácího a pak domácí si leští¨poličku na další pohárky![]()
Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
Ataner
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince 29....poslední šance na turnaj mistrů
JPD - B.3
-
crueface1
Ale tu kupuje pro měAtaner wrote: Ten jel koupit do OBI další..
FC Crue Olomouc, crueface, F.49

Relax nade vše:)

Relax nade vše:)
-
pupajdi13
jsou-li forové turnaje tvé hobby , musíš mít poličku z obi
jinak "today"......já to mezi šichtou prostě nedávám,vždycky si řeknu jo a pak v noci sotva nastavím na ráno.
jinak "today"......já to mezi šichtou prostě nedávám,vždycky si řeknu jo a pak v noci sotva nastavím na ráno.
-
mrakoplas44
Nemám nic na toto téma a tak vás tu jenom pozdravím a zase jdu. Ahoj.pupajdi13 wrote:jsou-li forové turnaje tvé hobby , musíš mít poličku z obi![]()
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
-
frankie_doparoma
FCB Mikef 4 - 3 FK Hash Rohatsko
136:136
smolny vstup do turnaje, dve vylouceni i tak stejnej vykon ale i tak prohra
nastesti ve skupine jdou chyby napravit, i kdyz neprijemna ztrata to je, to ano...
136:136
smolny vstup do turnaje, dve vylouceni i tak stejnej vykon ale i tak prohra
nastesti ve skupine jdou chyby napravit, i kdyz neprijemna ztrata to je, to ano...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
FC Chellsea 4 - 2 FC Žďár nad Sázavou
124-109
Haha, dosáhl jsem vysněných 3bodů
124-109
Mikel8, FC Chellsea
-
kopeckar
Takže o druhé postupové místo hrajeme spolu.El Níňo wrote:FC Chellsea 4 - 2 FC Žďár nad Sázavou
124-109
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
A ja jááááájkopeckar wrote:Takže o druhé postupové místo hrajeme spolu.El Níňo wrote:FC Chellsea 4 - 2 FC Žďár nad Sázavou
124-109
Mikel8, FC Chellsea
-
kopeckar
Jedu k němu zítra, uvidíme jestli je pozorný hostitel.El Níňo wrote:A ja jááááájkopeckar wrote:Takže o druhé postupové místo hrajeme spolu.El Níňo wrote:FC Chellsea 4 - 2 FC Žďár nad Sázavou
124-109
Haha, dosáhl jsem vysněných 3bodůto mám co dělat
hele tak nevyklepem pořadatele a postup je náš?
![]()
![]()
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
pupajdi13

.......

Los skupin
Tak jdu na to, mám to ted s časem hodně na štíru a podle toho to vypadá.
skupiny 1 + 8
Mccgrady City Football team
Dynamo Oleksovice
Libo Team
1.FC Julec
VS
RiverPlate
FC MAROWITCH
Baníček
Sokol Čejč
Celkem jednoduše hozené skupiny a jsou tam na první pohled vidět papírový postupující , v první skupině se dokonce skrývá i hlavní favorit turnaje Mccgrady....druhé místo si pojistí tlučhubík ,takže ho v playoff bude čekat silný leblik a šerifskou placku konečně do playoff dotáhne taky Razva a bude se s ní bránit Mccgradymu .
skupiny 2 + 7
Litomerice losers Club de Fotbal
Bohemians Jenikov
Fc Mantel
FBK Bassi TEAM
VS
ACS Pardubice
SPC Czech Tigers
The Last Mohycan
Stars FC
V propojení (2/7) se skrývá hodně štik a jeden kapřík , Bassi nemá ani malinkou šanci a hned se uvedl knockoutem 1:8 od Rockyho.
Umyslně tady nebudu jmenovat známé firmy a spíš jsem zvědavý,jak se povedou "Hvězdy" jakožto nováček turnaje.
skupiny 3 + 6
No Boost
FK Laugaricio
1.SK Carl Kozojidky
FC Crue Olomouc
VS
FC Letenská šlechta
FC Chellsea
ŇOUMÍCI
FC Žďár nad Sázavou
Velmi pěkně jsem to losnul kamarádovi Krůůovi , skupina není snadná,ale určitě se nedá říct,že by tam měl nějaká nehratelná esa , trabantíci by se mali zvésť s ním , uvidíme jestli se posnaží Mazzy , na druhé straně budu snad na někoho z nich čekat já ,protože jsem podváděl a dal jsem si to lehký , jedinou konkurenci cítím v kopečkovi,který na přestupním trhu předvádí trochu akrobatické kousky a vědom si nadité peněženky rozhazuje , nebo spíš přeplácí stárnoucí hvězdy které se taky snažíme koupit
skupiny 4 + 5
FCB Mikef
rudá mašina
FK Hash Rohatsko
AFC Temosa Praha
VS
FC Kolíkov
Stratovarius
Šutrteam
FK Raduzza
MikeFa mám v lize, dokonce mu ted koukám do zad,díky svým skvělým ligovým schopnostem,takže bacha na něj , silná trojka,kde jeden chtě nechtě ostrouhá....krup je pouze do počtu .
V 5tce vidím jasnou vévodkyni ,Radůzka by si měla bez větších potíží poradit a z prvního místa jít do playoff, jelikož si asi nejvíc rozumí s palem ,tak si ho vybere jako doprovod...jen dodám upozornění : páni džentlméni - doufám,že necháte dámu bez caviků projít , pak se mezi sebou poperte jak chcete, nerad bych to trestal opičincem , Mošna už dostal výstrahu za ten zpackaný zápas (vyhrál 2:0) ...ať už se to neopakuje,jsme lidi ne
Last edited by pupajdi13 on Mon Jan 21, 2013 6:25 pm, edited 4 times in total.
SPC Czech Tigers 1 - 0 The Last Mohycan
V prvním zápase pouze těsná výhra... (s takovou nepostoupíme ani ze skupiny)
V prvním zápase pouze těsná výhra... (s takovou nepostoupíme ani ze skupiny)
Tigerinho - SPC Czech Tigers
hihi tak s tímhle přístupem to letos vyhrajupupajdi13 wrote:
MikeFa mám v lize, dokonce mu ted koukám do zad,díky svým skvělým ligovým schopnostem,takže bacha na něj , silná trojka,kde jeden chtě nechtě ostrouhá....krup je pouze do počtu .
V 5tce vidím jasnou vévodkyni ,Radůzka by si měla bez větších potíží poradit a z prvního místa jít do playoff, jelikož si asi nejvíc rozumí s palem ,tak si ho vybere jako doprovod...jen dodám upozornění : páni džentlméni - doufám,že necháte dámu bez caviků projít , pak se mezi sebou poperte jak chcete, nerad bych to trestal opičincem , Mošna už dostal výstrahu za ten zpackaný zápas (vyhrál 2:0) ...ať už se to neopakuje,jsme lidi ne...díky.

Kdepak, já se banánů nebojím.Raduuza wrote:hihi tak s tímhle přístupem to letos vyhrajupupajdi13 wrote:
V 5tce vidím jasnou vévodkyni ,Radůzka by si měla bez větších potíží poradit a z prvního místa jít do playoff, jelikož si asi nejvíc rozumí s palem ,tak si ho vybere jako doprovod...jen dodám upozornění : páni džentlméni - doufám,že necháte dámu bez caviků projít , pak se mezi sebou poperte jak chcete, nerad bych to trestal opičincem , Mošna už dostal výstrahu za ten zpackaný zápas (vyhrál 2:0) ...ať už se to neopakuje,jsme lidi ne...díky.
![]()
![]()
![]()
-
ps2512
Až sem to bylo krásné......pak jsi mě sklamalpupajdi13 wrote:Celkem jednoduše hozené skupiny a jsou tam na první pohled vidět papírový postupující , v první skupině se dokonce skrývá i hlavní favorit turnaje
.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

pěkně sem dostal naloženo a to jsem hrál s béčkem,kdybych možná nastoupil s áčkem,tak by to takhle tragicky nedopadlo