A jeeeeje nedavno sme skoncili posobenie v skupinovej faze nasho milovaneho pohara a zislo by sa sem dat aj nejaky ten vecsi mensi román (dlzen som dal aby neprislo k omylu

) kedze sa jedna o Buben.
Po vylosovani sme si povedali ze sanca zabojovat o postup tu je a prve miesto je dost daleko. To vsak boli len uvodne myslienky. V tomto turnaji od zaciatku az po koniec sa cely tim rozhodol venovat ho nasej uz bohuzial konciacej megahviezde ARNEMU BARTOVI, ktory si zahra ako posledny zapas v jeho velkolepej kariere prave posledny zapas v Bubne v tomto rocniku.
1. kolo
SnaiperS 1 - 6 FC DAC
výkony - 86 : 126
Huraaaa Juhuuuu Supeeeeer. Vstup do turnaja mal moj tim na jednotku s hviezdickou. Proti outsiderovi nasej skupiny sa moji strelci poriadne roztrielali a Snaiperom - ktory vsak velmi pesny neboli nasukali krasnych 6 golov. O tieto goli sa podelili ARNE BARTA 2 krat - aj on si uvedomuje ze to jeho posledny turnaj a tak bojoval ako lev, Mirslav Holub 1x, Joas Schilder 2x a posledny gol za DAC dal Marek Hodon. Za supera dal cestny gol Kayson Sounthalay. Zdravo nabudeny po prvych bodoch sme mali v plane dalsieho supera tiez roztrhat.
2. kolo
FC DAC 1 - 0 FC Moravia
výkony - 129 : 126
Anooooo Je to taaaaaaam Maaaaame dalsie vitazstvo. V tomto kole sme sa vsak proti Moravanom poriadne zapotili a do konca zapasu sme sa bali o vysledok. DAC vsak prehrat urcite nechcel a po narocnom zapase nakoniec vyhral aj svoj druhy zapas. Po dvoch kolach som bol maximalne spokojny. DAC sa dokonca nachadzal na krasnom 1. mieste. Hviezdou zapasu pre moju radost sa stal ARNE BARTA ktory strelil jediny gol z penalty a tak mal po dvoch kolach na konte uz 3 goly co vyzeralo velmi dobre. Ako lider tabulky sme cakali v dalsom zapase obrovsky boj o prve miesto kde sme favoriti teda ani nahodou neboli.
3.kolo
FC MAROWITCH 0 - 0 FC DAC
výkony - 130 : 134
Fuuuuuuuha tak tato remiza je pre nas zaujimava. Tesime sa ze proti velkemu favoritovi sa nam podarila nadherna, prekvapiva remiza no potom ako som sa pozrel na vykony tak nadsenie trochu opadlo. Preco vzdy ked mam sancu porazit velkeho favorita tak sa to musi skoncit remizou po lepsom vykone?

Mojich chlapcom vsak po tomto zapase nemozem naozaj nic vycitat pretoze podali fakt bravurny vykon a po remize sme sa dokonca udrzali na liderskej pozicii len jednoducho im to nestrielalo. Bohuzial ani BARTOVI dnes nebolo sudene dat gol. Po prvej polke som bol velmi milo prekvapeny ako dobre sme dopadli. Ambicie sme mali v odvete zopakovat 1. polku
4. kolo
FC DAC 1 - 0 SnaiperS
výkony - 122 : 116
Huraaaaa po 4. kole mame zapisane dalsie vitazstvo. Tentokrat to vsak nebola taka parada ako v prvom kole no hlavne je ze sme vyhrali a tak aj zotrvali na 1. mieste no tu uz Marowitch zacal strasne hryzt. Pokym DAC sa oproti predchadzajucim kolam dost pohorsil tak naopak super sa zlepsil a tak to bolo vitazstvo len o gol. CO vsak uz vtedy sme uvazovali ze nas moze riadne mrziet kedze potom sme vedeli ze v poslednom kole nam remizka asi stacit nebude na 1. miesto. Jediny gol zapasu dala znovu nasa legenda ARNE BARTA pre ktoreho to bol uz 4. gol. Horne pozicie v tabulke strelcov nam vsak stale boli daleko. Stale sme tuzili po prvom mieste a tak sme vedeli ze v dalsom kole bude treba znovu pridat.
5. kolo
FC Moravia 0 - 1 FC DAC
výkony - 119 : 124
Anooooo Je to taaaam Mame dalsie viiiitazstvo

Ani po 5. kole sme nenasli premozitela a tak sme po minulokolovom zarucenom postupe tuto poziciu obhajili. Moc sme sa oproti minulemu kolu nezlepsili a tak sme zase vyhrali len o gol narozdiel od nasho rivala v boji o postup a tak sme sa vdaka horsiemu skore zosunuli na 2. miesto no boje o senzacne 1. miesto boli stale aktualne. Jediny gol zapasu vsak tentokrat nedal BARTA ale pre zmenu Marek Pokorny. Po tomto zapase sme cakali s napetim dalsi posledny zapas skupiny kde sme chceli urobit vsetko pre vitazstvo.
6. kolo
FC DAC 1 - 2 FC MAROWITCH
výkony - 131 : 136
Skoda. Velka skoda. Super aj napriek tomu ze oproti prvemu zapasu svoj vykon zlepsil este stale nenasadil to najlepsie co ma a tak sa ponukla pre nas velka sanca dosiahnut nase vysnivane prve miesto. Nakoniec vsak aj po dalsom peknom vykone od mojich zverencov a velkej podpore nasich vernych fanusikov sme superovi podlahli. Nas vykon bohuzial ovplyvnila aj cervena karta uz so 71. minuty a uz od tej chvile bolo takmer rozhodnute. Divaci vsak aj napriek vsetkemu museli byt celkom spokojny lebo videli velmi zaujimavy a draticky zapas. My sme zaregistrovali nasu jedinu prehru a po nej postupujeme z 2. miesta. Gratulujem k zasluzenej vyhre

Za hosti skorovali Robbin Janssen a Cristian Charles a za nas dal jediny gol Marek Hodon.
Skupinova faza je teda uz za nami. Ja mozrem vyjadrit po nej fakt len spokojnost. Nad kym sme mali vyhrat sme vyhrali, favorita sme potrapili a tak nemam mojim hracom naozaj co vytknut. Jedine co ma vsak mrzi je to ze ARNE BARTA sa dokazal presadit len 4 krat a tak nas sen rozlucit sa so ziskom pohara sa bohuzial rozplynul. Stale vsak plati ze BARTA konci poslednym zapasom DAC - u v tomto rocniku. V osemfinale nas s najvecsou pravdepodobnostou bude cakat No Boost a tak uz teraz sa ideme na tohto supera poriadne pripravit.