Ahoj,
tak už na Tebe taky došlo, jsi předvolán Na fízlárnu! V součinnosti s BIS lovíme v policejních vodách, po MikeFovi přicházíš na řadu i Ty...
Jak už jsem psal, za pozvání vděčíš Mikefovi, který se ptá: Nebude to nikdo jiný než Xixor, kterého bych se rád zeptal, jaké plány má pro následujících 10 sezón, resp. kdy jej uvidím v divizích, kam patří.
Takže díky za pozvání na fízlárnu, zvláště teď, kdy nejsem na fóru tak aktivní. Plány na dalších 10 sezón jsou trochu komplikované. Musím počkat, až nahoru popoleze Hippopotamus, protože má v současné době zřejmě největší finanční portfolio na SP. Dám mu náskok tak 4. sezóny a pak se vydám v jeho šlépějích. Takže tak nějak mi vychází, že za 10. sezón bych mohl být někde kolem divize D-C. Důvod, proč nahoru teď nechci, je prostý. Jednu finanční válku už jsem prohrál s JuliusemCaesarem a další se chci vyhnout. Tak nějak si říkám, že nechci 2x vstoupit do stejné řeky a tu další finanční válku o hráče chci vyhrát já.
Foxir:
Milý xixore, doufám, že sis z Beskyd nepřivezl z lyžovačky sádru nebo zlomená játra a rád bych se zeptal za jak dlouho jim to natřeš v tom "Áčku", resp. už jsi ve finálním nádechu k cestě vzhůru? Další otázka míří ke Srazu. Plánuješ ho zase půlku prospat na židli?
Tak k těm lyžovačkám. Byly dvě, ještě na jednu se chystám a to proto, že na té druhé lyžovačce půl týdne propršelo a za den doslova slezlo půl metru sněhu. Při příjezdu to bylo jako v Mrazíkovi, při odjezdu jako po povodni. Přežil jsem bez sádry, ale kolega má dlahu na zápěstí - sletěl na svahu a ještě ten den při večírku spadl při předvádění tance sv. Víta. ….Další dopoledne jsme pak trávili na chirurgii….. Játra přežila, už to bylo ale více light než v předešlých ročnících, především proto, že už nedokážu udržet alkoholické tempo týden v kuse na 100%. Pral jsem se s tím statečně, ale žádný rekord v pivech, grogu nebo vínu nepadl. Hold se budu muset smířit s tím, že na olympiádu už se nedostanu - to musí člověk podávat lepší a stabilnější výkony.
Co se týče cesty vzhůru, tak už jsem to popsal v odpovědi pro Mikefa, nicméně koketuji s tím, že bych si vybudoval nějaké „céčko“ a etabloval se někde v divizích kolem E,D. Ale k tomuto rozhodnutí jsem ještě nedospěl na 100%.
No a ke srazu a k té židli. Však mě znáš, asi zase na chvíli zahynu, tak nějak to ke mně patří. Ale půl srazu to snad nikdy nebylo ne?
katerina:
Ahoj xixore., na kdy plánuješ tvůj výraznější počátek vzestupu a návrat do divize A? Díky. K.
Tak nějak jsem odpověděl výše. Ale myslím, že kdybych nebyl tak líný, tak už jsem zpátky mohl být dávno, ale nějakých 7 sezón (možná více) jsem se jen flákal, až potom jsem začal shromažďovat peníze a to ještě po kapkách. Až v poslední době se tomu věnuji více. Neplánuju naspořit 1000M jako Hippo, budou mi stačit ¾ .
crueface:
Musím přiznat, že nejsem až takový znalec SP poměrů, co se legend a historie týče. Koukám, jak se to tu proplítá, vytahuje historie a já se teprve do toho dění nořím a seznamuji. Nicméně jméno xixor znám, jeho FAQ mi dalo dost do počátků hraní SP, čili jako k "legendě" SP mám k němu respekt. Ale nedá mi to se zeptat, kde vzal přezdívku xixor. Ve mě to vzbuzuje toho černouška Xi-Xao z toho filmu, leč skutečnost bude jistě jiná. A ještě by mě zajímalo, jakou cestu by si zvolil, kdyby byl třebas v Déčku, neměl konto na prasknutí a přesto se chtěl podívat co nejvýše. Díky za odpovědi
K přezdívce – členové policejní komunity mě znají pod nickem Pantera (má oblíbená kapela), který jsem si chtěl zaregistrovat i na SP. Ovšem ten nick už byl obsazený, takže jsem musel zvolit náhradní. A vybral jsem si přezdívku, kterou jsem oslovoval svou báječnou sestru. Ta vznikla zkomolením jejího křestního jména. Z původní Oxi se to vyvinulo na Xixi a pak na Xiror, protože jsem chtěl vždy bráchu. Ale jsem moc rád, že ji mám, protože má sestra Oxana je skvělý člověk. Co se týče druhé části otázky – konzervativně řečeno, existují tři známé cesty: 1) rozprodat, vydělat a poté nakoupit; 2) postupně vylepšovat tým, vhodně doplňovat, omlazovat a přitom i vydělávat; 3) jít na to jako Frankie Doparoma, tedy vymyslet vlastní strategii a díky novátorskému myšlení jít kupředu. Takže tu správnou odpověď by měl pro tebe Frankie….
Já jsem to zkusil cestou 2, teď zkouším cestu 1 a doufám, že SP brzy nezanikne, abych mohl zkusit i tu cestu třetí.
Azor:
1. Jak jsi vlastně přišel na název týmu Shucadlo?
2. Už z názvu týmu je patrné, že fandíš Baníku a tak se ptám, co říkáš na nynější pozici a situaci v Baníku a na bývalého majitele Peteru? A chodil jsi na podzim na Bazaly?
Myslím, že můj původní tým se taky jmenoval Xixor. No, a když jsem zjistil, že mě SP baví, tak jsem si koupil SPFA a přemýšlel jsem o změně jména týmu. Dokonce jsem si na to udělal i anketu a zvažoval jsem silně název AC Pantera. A když jsem se ptal mého lepšího já (manželky), jaký má na ten název názor ona, tak mi řekla, ať tomu dám název „Šukadlo“, což je naše taková naše něžná přezdívka, kterou si mezi sebou občas říkáme. Ještě jsem se ptal šerifa Foxira, jestli tomu můžu dát název Shucadlo, protože jsem věděl, že například Emanuel Chocdodipich měl problém s týmem „cumshot“, ale Foxir říkal, že to bude v pohodě, protože prý Belgáni neumějí rozeznat ani kokota od penisu. (sorry za tu vulgarismy, ale jak jsem koupil, tak prodávám). A přidání FCB vzniklo tak, že jsem ho sprostě okoukal u Mikefa, protože jsem si říkal, že něco z Baníku by tam bylo dobré dát.
Současná situace Baníku je nedobrá, co si budeme říkat. A vzhledem k tomu, v jakých ekonomických podmínkách se tady pohybujeme, tak si myslím, že z toho jen tak nevybředneme a že i příštích 5 ročníků nebude nic moc. Střed tabulky by Baníku určitě slušel, ale to je asi tak maximum. K Peterovi tolik – když přišel tak bylo z jeho počínání vidět, že chce vybudovat silný tým (stačí si vzpomenout na několik opravdu velmi dobrých hráčů, co tu hráli). Jenže pak přišel nepostup do LM přes Leverkussen a vypadnutí s Moskvou a pak se to vezlo. Tam si myslím, že je prapůvod dluhů, které dnes dosahují obřích výšin. Potom se Petera choval tak, jak se choval, a v Baníku nezbylo nic. Dokonce chtěl prodat Bazaly…. Ale jsem optimista a současné vedení mi dává naději. Na Bazaly chodím, ale na podzim jsem byl jen na tři zápasy.
tosa_CZ:
Má tvoje robátkošvagrová skutečně jen lentilky?
Moje setra má spoustu skvělých předností, ale výstavní výstřih bys mezi nimi nenašel.
tomkycz:
čaues pardále. Od tebe se dočkat odpovědí v SP poště je dost nemožné, jediné odpovědi v poslední době byly odpovím později, teď nemám čas Takže jsem zvědavej, jestli si najdeš čas, když si na tebe teď došlápl GIBS a otázky:
* Jak se vám dýchá na Ostravsku během roku?
* Co bude s baníkem v nejbližších letech ?
* Vyhraješ někdy áčko ?
* Co říkáš na amnestii prezidenta Klause ?
* bude M.Z. dobrý prezident ČR a volil si ho ?
* Už je z tebe znalec vín a máš vlastní vinotéku ? - už tě nechám být, když seš na štíru s tím časem hodně štěstí v životě i na SP...
* Na Ostravsku se nedýchá nic moc, co si budeme říkat. Největší problém je s prachem, toho je skutečně moc. Od jara do podzimu to jde, ale v zimě, zejména pak města jako Český Těšín, Bohumín, Třinec a některé části Ostravy by měla o čem vyprávět. Dokonce si myslím, že kdybych tady nebydlel, tak jsem si ve 33 letech nevytvořil alergii. Ale Moravsko-slezský kraj bych nezatracoval, jsou místa, kde je skutečně velmi krásně, např. Beskydy a Jeseníky jsou opravdu nádherné – doporučuji na dovolenou všem, jak v létě, tak v zimě. Jsme kraj razovity, no.
* Myslím, že dalších pět sezón bude Baník rád za setrvání v lize
* Udělám vše proto, abych to Áčko vyhrál. Jen doufám, že v té době nebude restart nebo fairont SP.
* Jednou větou: amnestie byla velké svinstvo
* Jestli bude M.Z. dobrý prezident, to neumím odpovědět, nemám ho v oblibě. V prvním kole jsem volil „Dinsbíra“, ve druhém kole jsem neměl z čeho volit a tak jsem volil pro sebe menší zlo, takže M.Z.
* Znalec vín ze mě není, jen se snažím trochu ochutnávat a celému tomu přijít na kobylku. Vlastní vinotéku nemám, protože si říkám, že až jednou postavím barák, tak si pořídím vinný sklep. A navíc by se u mě ve vinotéce nic moc neohřálo, nemám rád zestařelá vína a v bytových podmínkách vína ztrácí na kvalitě. Peníze se dají investovat lépe než do vinotéky, která žere elektřinu a peníze.
palo:
1) Jaký je Tvůj názor na kauzu sexy kotě/acskncl - pokud se to k Tobě teda vůbec doneslo...
2) Nepracujete náhodou s MikeFem spolu???
3) oblíbené jídlo ?
4) jídlo které nesnášíš ?
5) oblíbený film ?
6) posloucháš nějakou hudbu ? Máš v tomto směru nějaký objev z poslední doby ?
1) Bohužel o této kauze nevím nic, ale obecně více fandím dámám. Musím, aspoň tak to říká moje žena.
2) S Mikefem pracujeme ve stejné „firmě“ ale každý jinde. On nahání darebáky někde v Ostravě (doufám, že ne na Hradbách – zasvěcení vědí ), já v Havířově
3) Miluji hovězí na všechny způsoby a zeleninu
4) Opravdu nesnáším fazolky na kyselo a obecně nemusím nic se smetanou
5) Mými nejoblíbenějšími filmy jsou Slavnosti sněženek, Postřižiny a Forrest Gump
6) Poslouchám všechno, přednost dávám rocku, nu-metalu a grunge. V poslední době mě hodně zaujala kapela Thousand Foot Krutch, která je na scéně nějaký ten pátek, ale já ji neznal.
PaTTrick:
Tak u Xixora si trošku uděláme reklamu Co Ceská liga? Má podle Tebe ještě smysl? Chtěl by si aby pokračovala? Kolik času si ochoten ji věnovat? Nebo je budoucnost už jen černá a bílá barva je spojení s Foxirem? Jakožto jeden z hlavních pořadatelů srazu SP, čím mě pozveš do Pavlovic? Každý rok přemýšlím, že bych za Vámi vyrazil, ale tak nějak mi chybí ten poslední krok pro rozhodnutí. Má smysl, aby tam nemluvný nekuřák, skoro abstinent jezdil
Tak česká liga skončila na tom, že jsme se jí byli ochotni ve finále věnovat jen já a ty, což je tedy pořádně málo. Osobně v ní teď smysl nevidím a jako velmi životaschopný se ukázal projekt Simiho, který odvádí skutečně dobrou práci. Tímto mu skládám hold, protože dobře vím, kolik práce to sežere. Upřímně řečeno, mě už se do toho nechce…. leda, že by jsi mě překecal.
Ke srazu – na co reklama? Stačí projet fórum na patřičné téma a pro inspiraci si pustit Bobule . Zážitky ze srazu jsou nezapomenutelné a vždy se na něj hodně těším. Žádný jsem nevynechal, ani nultý ročník, a doufám, že mi v tom ani nic nezabrání. Abys tam jel, to smysl má – rád bych tě osobně poznal a dám ruku do ohně, že ne sám.
Dajo:
Ahoj,chcel by som sa Ťa opýtať prečo si na Silvestra v 75-tom nedal mamine pokoj ?
Ale dal…. Jen jaksi nemám v úmyslu na netu šířit svá osobní data. Ten datum jsem vybral náhodně, ročník sedí. Narodil jsem se v jiný dost významný den kalendáře, pravda, za komančů byl významnější než dnes. Ale já ho slavím furt.
ps2512:
Jestli ještě plánuješ útok na titul v A divizi, nebo hraje SP kvůli srazu?
Oboje je pravda
pupajdi:
Xixi.....zase další skvělá volba. Přiznám se, že se po roční pauze těším opět na sraz ve VP
Otázky zní : chystáš mi zase nějaké líbací překvapení ve stylu "huban na znak Sparty" ? ) Druhá otázka už je herní : když už kura s Robátkem začnete zase naplno hrát? kvalitních čechů ubývá , je to tu samej ban ).....chce to oživit tam nahoře. Díky a pozdravuj Robiho....Martas
Na sraz se těším taky a překvapení bylo zatím z naší strany (já a Robátko) vždy nějaké, takže bude i tentokrát. Hlavně vem ten dres .
Kdy začnu hrát naplno, jsem odpovídal, kdy začne naplno hrát Robátko to nevím, protože ještě nikdy pořádně nezačal. On je vyznavač adrenalinu, skoupí vždy nadějné mladíky za fůru peněz, ale nikdy mu toho nevyroste tolik, kolik by chtěl. Takže to prodá a jede nanovo. Točí se v kruhu – vysoké zisky, vysoké ztráty. Už jsme si o tom několikrát povídali, ale hold má svojí hlavu. …. A doufám šerife, že se nám BAN vyhne oběma.
Hernán Crespo:
Ahoj XiXi, dle počtu Tvých příchodů a odchodů a dle stavu Tvého hráčského kádru tipuji, že plánuješ velký návrat. Za jak dlouho můžeme očekávat Tvou plnou sílu a jakým směrem se budou ubírat Tvé kroky? Vítězství v A-divizi, nebo se více budeš soustředit na SP-pohár? Nebo double? Měj se fajn.
Velký návrat plánuji, ale ještě není ten pravý čas…. Dobré hráče jsem opět prodal. Od doby, co jsme měli spolu debatu ve Velkých Pavlovicíh se situace změnila a je potřeba tak dvojnásobek financí na to, aby měl manažer o třídu horší kádr, než jsi měl ty. S tím, jak ubývají týmy, je čím dál méně špičkových hráčů a bojuje se o ně těžce penězi. Je mi jasné, že vždy bude někdo, s kým se budu přetahovat, ale chtěl bych mít vyšší karty. A esa má momentálně v ruce Hippo….
A tradiční otázka na konec: Koho dalšího bys pozval Na fízlárnu ? A na co by ses ho zeptal ?
Na fízlárnu bych pozval ---------------------- a rád bych se ho zeptal na pár otázek. Co tě chlape vedlo k tomu, ----------------------------------------------------------------------------------------- .
Díky za Tvůj čas !
palo
Last edited by palo on Fri Sep 13, 2013 2:09 pm, edited 1 time in total.
Chtěl bych veřejně pochválit pala za jeho nápad a práci s dresy našich klubů a popřát mu hodně vnitřních sil s těmi nespokojenci,kteří furt něco na tom svém vymýšlejí a předělávají .....právě se do toho ted pustila má žena a smetla naší práci s palem za poslední 3 dny ze stolu se slovy,že snad nejsem slávista atd
Takže musím pala povzbudit a dodat mu vntřních sil , protože až si otevře mojí PM , tak ho vomejou
Díky palo....My to dokážeme i s tím barvocitem.
pupajdi13 wrote:Chtěl bych veřejně pochválit pala za jeho nápad a práci s dresy našich klubů a popřát mu hodně vnitřních sil s těmi nespokojenci,kteří furt něco na tom svém vymýšlejí a předělávají .....právě se do toho ted pustila má žena a smetla naší práci s palem za poslední 3 dny ze stolu se slovy,že snad nejsem slávista atd
Takže musím pala povzbudit a dodat mu vntřních sil , protože až si otevře mojí PM , tak ho vomejou
pupajdi13 wrote:Chtěl bych veřejně pochválit pala za jeho nápad a práci s dresy našich klubů a popřát mu hodně vnitřních sil s těmi nespokojenci,kteří furt něco na tom svém vymýšlejí a předělávají .....právě se do toho ted pustila má žena a smetla naší práci s palem za poslední 3 dny ze stolu se slovy,že snad nejsem slávista atd
Hele a ty fakt nejsi slávista?
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152