Skupina 1.
1 ACS Pardubice
2 FK TRNAVA
3 Mission Impossible
4 The Last Mohycan
Skupina je to silná a ako už Milko naznačil môže to dopadnúť všelijako. Hlavný kandidát na postup je z prvého miesta ACS Pardubice, momentále vedie svoju C divíziu a netají sa s postupom do B divízie a tak je otázkou len to ako sa k turnaju postaví.Reportér denníka
Bakelit press sa teda opýtal jedného z hráčov ACS útočníka
Alexandr Kudu ako to vidí on :
A.Kudu: "Nemám problém s touto skupinou,som rýchly ako antilopa a nebojím ani lovcov bizónov a ani nikoho iného".
Obranca
The Last Mohycan Diego Carreño Ariel : "Dajte nám sem to Laugaricio.....vymažem a vyperiem ich z futbalovej mapy !!!
Útočník
FK TRNAVA Ernest Vlna to vidí inak : " Ja sa fakt bojím,počul som,že Mohykáni keď prehrajú tak súperov skalpujú a oderú vás z kože.....fakt mám strach."
Slovo dostal aj gólman
Carlos Esmeralda : "to naopak ja sa teším,bude tam veľa chlapcov a iných mužov a to ja môžem.Milujem túto hru."
Šéfteréner mládeže mužstva
Mission Impossible Zvonimir Krvavac k skupine povedal : "Starám sa o mládež tohoto mužstva ale ak mi ich niekto zraní , tak nech si ma neprajú...pôjdem im po krku."
Skupina 2.
1 Husičova 11
2 FK Laugaricio
3 Cechie Dubec
4 Baníček
Pre nás je to skupina hrateľná ale ľahká určite nebude .
Bakelit press spovedal aj tu:
Záložník
Husičovej 11 Alban Cela: "Mal som teraz 2 roky individuálny tréning .....to viete,v jednej miestnosti bez možnosti ísť von ,netuším aké to bude ale určite niekomu nakopem prdel. Ale inak som teraz už slušný...mám le 9% agresiu."
Záložník
FK Laugaricio Andrei Lupu :" pozriem na súperov bližšie a dám Vam vedieť."
Útočník
Cechie Dubec Traianos Nervo:"nesnažte sa ma nasrať a dajte mi pokoj..ano !!!"
Útočník
Baníčka Lumír Pleško : " mne je to jedno s kým hrám,škoda,že v skupine nemáme Mohykánov,tých sa už vôbec nebojím,vždy idem vyhrať , podobne je na tom aj náš manažér".
Skupina 3.
1 Dynamo Suomi
2 FK VIKTORIA OREŠANY
3 CHelsea CF
4 Stratovarius
Tak tu máme jasného favorita a obhajcu
Stratovarius no a ostatní......uvidíme kto ho odprevadí.
Bakelit press sa pýtal samozrejme aj tu.
Útočník
Dynama Suomi Thipavong Phaniphong:" Mňa futbal nebaví,mám rád hokej a ping pong....pošlite mi sem nejakú lamu,nech ho vytrieskam ."
Obranca
Stratovariusu Sharbel of Alexandria:"Nič iné ako postup z prvého miesta neberieme,chceme vyhrať a zhrabnúť všetky prachy.....viete,mojí predkovia pochádzajú z veľmi bohatej ríše a aj pri rozhodovaní do ktorého klubu pôjdem hrať nebolo inej voľby ako do Stratovariusu...alias the milionáres."
Obranca
VIKTORIE 19 ročný Jeremy Barbé:"mňa sa nepýtajte,som ešte mladý a zatiaľ sa ešte hrám s bábikami."
Útočník
CHelsea CF David Drga:" tak ,my ideme len zbierať skúsenosti a na veľký výsledok ešte nemáme ale sme radi ,že sme tu a ...........nedrgaj mi ten mikrofón do nosa,lebo ti jednu šľahnem,debile jeden."
Skupina 4.
1 Litomerice losers Club de Fotbal
2 Fc Mantel
3 JPD
4 Šutrteam
Samé hviezdy...dobrá skupinka,tešíme sa.

A čo na to niektorí hráči ?
Záložník
Litomeric losers Club de Fotbal Henrique Forbes:" Čo ?,Z akého ste to časopisu,....Bakelit press? To čo je ? Robíte nejaké finance rebríčky ? Nie?, tak si dajte odchod. Ale inak to ideme vyhrať.
Útočník
Fc Mantel Michal Slepička:" Dajte mi pokoj s nejakými otázkami,som rád ,že ma manažér nedal na transfer list."
Stopér
JPD Michal Kalivoda:" Tak....my tu veľa vody nenamútime ale posnažíme sa.
Obranca
Šutrteamu Jasmin Busic : " My do toho pôjdeme naplno,chceme tento turnaj vyhrať a preto budeme búšiť hlava nehlava."