Díky daxxi postup se v této skupině počítá..i když nic neznamená..daxxon wrote: Držím palce...

Moderator: Czech Moderators
Díky daxxi postup se v této skupině počítá..i když nic neznamená..daxxon wrote: Držím palce...
šutr, ataner - koukám, že to asi bude záležet trošku i na nás a ve chvíli, kdy máme po čtyřech kolech jistý postup, jsem jedno velké uchoAtaner wrote:Díky daxxi postup se v této skupině počítá..i když nic neznamená..daxxon wrote: Držím palce...
Ty vole tak jaká..no chce to kur.a nějak ošetřit" hele když se nedaří a zlomí se to" když se daří a padá to tam..to umí každej blbec..ty vole já ti dám tři jabka..a co jako..stejně to rozvíří tady ty spam mr..y,za ČT tam bude asi Čapoun,za Oleksovice ta lama..ty vole to dáme neboj ! A co kdyby to pískala vona jako hele..ty vole vona né ta je na kopačku..chce to pořádnou režii..tomkycz wrote:šutr, ataner - koukám, že to asi bude záležet trošku i na nás a ve chvíli, kdy máme po čtyřech kolech jistý postup, jsem jedno velké uchoAtaner wrote:Díky daxxi postup se v této skupině počítá..i když nic neznamená..daxxon wrote: Držím palce...Ivánku, kamaráde,můžeš mluvit ?
No tak jsem se spletlAtaner wrote:Já nepotkal Ňoumíky ani nepamatuji... v 10hod dostali Bulíci 6:0..šutr wrote:Jaký superden, to Tvoje vystoupení v 10hod s Kopečkem bylo fiasko
![]()
Tabulka v půlce teda vypadala nehezky. Začal jsem se snažit a už jsem na postupové příčce. Škoda, že končíme u pana domácího, kde postupové druhé místo asi neudržíme...Dajo wrote:3.kolo
Husičova 11 0 - 1 FK Laugaricio 128:137
Po 3 kolách máme plný počet bodov a ideme do odviet. Začíname u Baníčka.
1 FK Laugaricio 9 3 0 0 +4 7 3
2 Baníček 6 2 0 1 0 4 4
3 Cechie Dubec 3 1 0 2 -1 7 8
4 Husičova 11 0 0 0 3 -3 1 4
Sledoval som tvoj zápas.....škoda.daxxon wrote:Skupina 3
6.kolo
Dynamo Suomi (100) 1:3 (113) CHelsea CF
Tak a je konec... bohužel jsme o skóre vypadly ze skupiny ale bereme to sportovně,kdo by řekl na začátku turnaje že uhrajeme 9bodů asi nikdo. Děkuji že jsem se mohl zůčastnit snad dostaneme pozvánku i v dalším ročníku jakožto tým z eFka?
To nikdy nevieš.........husic wrote: Tabulka v půlce teda vypadala nehezky. Začal jsem se snažit a už jsem na postupové příčce. Škoda, že končíme u pana domácího, kde postupové druhé místo asi neudržíme...
Čumíš co..na ten kolotoč..no já taky..žádný béčka..Milko wrote: Ale kto bude našim súperom, to je ešte vo hviezdach...Ataner je tomu blízko, ale nemá to vo vlastných rukách...
No, trochu doufám v podceněníDajo wrote:To nikdy nevieš.........husic wrote: Tabulka v půlce teda vypadala nehezky. Začal jsem se snažit a už jsem na postupové příčce. Škoda, že končíme u pana domácího, kde postupové druhé místo asi neudržíme...
Zítra to bude hodně těžké a nezáleží jen na nás přesto ..zkusíme to..můžeme v této super skupině velkých manažerů jen překvapit..Dajo wrote:Tak zajtra sa nám dohrajú základné skupiny a na posledné rozuzlenie čaká 4.skupina.
1 Litomerice losers Club de Fotbal 15 5 0 0 +10 17 7
2 Šutrteam 7 2 1 2 +2 12 10
3 JPD 6 2 0 3 -4 7 11
4 Fc Mantel 1 0 1 4 -8 6 14
Po 8 Apr 2013 (10:00 CET) Šutrteam ?? - ?? Litomerice losers Club de Fotbal
Po 8 Apr 2013 (10:00 CET) Fc Mantel ?? - ?? JPD
Tak kto odprevadí tomkyča do štvťfinále.