Stratovarius Cup

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Re: Stratovarius Cup - Na fízlárně s PaToMem

Post by frankie_doparoma »

Nevidim smysl v tom psat neco co je evidentni a uz bylo napsano
neco jako kdyz nekdo napise ftip a pak pet lidi napise smajlika jak ze to bylo vtipny. prijde mi to ze je to stejny
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
palo

Re: Stratovarius Cup - Na fízlárně s PaToMem

Post by palo »

------------------------------------------------------------Na fízlárně
---------------------------------------------------------------------------------------------Image
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------s MilanemSLOVAKIA

Ahoj,toto je předvolání Na fízlárnu!Dostav se včas a slušně ustrojen... :)

Za pozvání vděčíš
Milkovi:
Ja by so pozval do fizlárne MilanaSLOVAKIA a chcel by som sa ho opýtať, aké šance dáva DAC-u v II.lige, že postúpi do I. ligy? Díky za odpoveď.

Ahoj, tak v prvom rade necakal som ze prave ty ma udas. Hej hej stale bude platit doveruj ale preveruj. Vybral si ma asi v najnevhodnejsom case kedze su MS v hokeji ktore pozeram a k tomu este aj maturity. No nic nenarobim. Policia asi nepocka tak idem na ten vysluch :D Podla mna su uz v tejto pokrocilej faze ligy sance na postup DAC - u 90%. DAC ma totiz 4 kola pred koncom 5 - bodovy naskok pred Podbrezovou a dokonca este aj zapas k dobru.

Image
Sokujuce odhalenie ako vyzeram ;) Mimochodom je to moja tablo fotka.

A další otázky:

Soccceroject:
Proč máš takový název týmu a co znamená?

- Som samozrejme velky fanusik DAC - u a kedze sa jedna o futbal tak aj tu som chcel reprezentovat moj milovany klub. Aj ked viete co to asi znamena tak tu napisem co tato vlastne skratka znamena : Futbalovy Club DunajskorstredskyAtletickyClub.

Proč máš takový nick a co znamená?

- Krsne meno je asi jasne prec mam. A preco SLOVAKIA? V tom obdobi ked som si tu zakladal ucet bol DAC akurat cerstvy corgonligista. Ja som bol z toho samozrejme cely v euforii. Chodil som po vsetkych moznych futbalovych strankach a samozrejme vzdy ked som tam pisal o DAC - e tak mi hned zacali nadavat do Madarov. Rozhodol som sa tak jasne dat najavo ze ja Madar aj napriek tomu ze fandim DAC - u nie som. (a teraz aj velke tajomstvo - mozno tento nazov nicku v jednom vyznamnom case zmenim.

Jaké jsou Tvé nejbližší a dlouhodobé ambice na SP?

- Moje najblizsie ambicie su dokoncit konecne po asi 8 - sezonnej prestavbe znizovanie agresivity kader. Potom som mal ciel sa konecne dostat do C - divizie. Teraz vsak nejakym zazrakom o postup bojujem uz teraz a nechapem ako je to mozne. Po tej prestavbe mam ciel minimalne udrzanie sa v C - divizii a konecne zabojovat aspon trochu o vitazstvo v nejakom priatelskom turnaji na foru. A dlhodobe ciele su samozrejme postup do A - divizie na com usilovne postupne pracujem od vzniknutia klubu. Titul zatial neviem neviem a raz chcem pokusich chut aj takeho vitazstva.

Kdo Tě k SP přivedl nebo jak ses k němu vlastně dostal?

- K SP ma priviedol moj brat, ktory tu tiez hral nejakych par mesiacov. On sa k tejto hre dostal od kamaratov, ktory to hrali v tom case tiez a dokonca este aj ja som nahuckal par ludi na hranie tejto hry.

Co se Ti vybaví z Tvých začátků na SP?

- Isiel by som este na povedal by som predzaciatky. Moj brat to tu uz hral par tyzdnov a stale som mu hovoril ze co je to za blbost a ze ako to moze hrat. Nakoniec ani neviem ako som sa predsa len odhodlal vyskusat tuto hru aj ja. A co cert nechce? Zacalo ma to neskutocne ale neskutocne bavit. V tom case som bol hadam kazdy jeden den nervozny kedy sa konecne odohra liga. Priatelacikov som tiez nehral az tak vela a tak dokonca aj kazdy priatelsky zapas bol pre mna hotovy sviatok. Dokonca som si v tom case vsetko spisoval ako napriklad vsetky odohrane zapasy vydavky prijmy prstupy. Bolo to sialene obdobie. Ale este aj teraz vzdy ked si pozriem tie zapisy tak mam normalne zimomriavky.

Co považuješ za své největší úspěchy na SP?

- Fuuuujha tak to je teda tazka otazka. Bohuzial vela tych uspechov na SP nemam. Najvecsi a najcennejsi uspech vsak urcite povazijem zisk trofeje krala strelcov pre Arneho Bartu v turnaji Prokoplej Buben 5. To bolo sialene s timom co som vtedy mal. Je to hmotna trofej a to je hlavne velmi cenne. Dalej by som spomenul minulorocne 7. miesto v D - divizii co je zatial pre mna najvyssie umiestnenie za cele posobenie. Dokonca tentorok to vyzera na nieco este vyssie. Dalej dostal som sa do 9. kola Hernanovho pohara. Velmi si cenim aj 5. miesto v corgon lige, vitazstvo priatelskeho pohara s nazvom Slovensky ligovy pohar. Je tam aj viac takych mensich uspechov ale otazka je ze moje najvyssie takze to je vsetko asi. Viem treba to rozsirit.

(takze toto som pisal pred maturitami no menit som to nemenil, hadam vas tak o nic neochudobnim :) )
Tak mimochodom sa vám pochválim ze som zmaturoval a dam vam sem aj znamky. Slovensky jazyk 1 Nauka o spolocnosti 1 Dejepis 2 Anglicky jazyk 2. Vsetko sa podarilo velmi pekne.

Image
A takto sa maturovalo :P

Tvá nejcennější turnajová trofej?

- Na prvom mieste je urcite pohar pre najlepsieho strelca pre Arnu Barta v O prokoplej buben 5 a celkove vitazstvo v turnaji si urcite najviac cenim nedavne vitazstvo turnaja Slovensky Ligovy pohar, ktory organizoval GeorgeTT.

Image
Spomienka na moj najväčší úspech.

Kolik času denně na SP strávíš?

- To je tazka otazka no skusim dat priemer. Pri dennom ponahlani sa max hodinu a ked sa vrhnem aj na turnaje napriklad tak v klude minimalne 2 - 3 hodiny.

Koho ze SP světa znáš osobně?

- Bohuzial nepoznam osobne nikoho aj ked by som rad dost ludi spoznal. Kedysi to tu vsak poriadne zilo aj v Dunajskej Strede a okolo ( Velky Meder ) no bohuzial kazdeho co poznam to prestalo bavit, ja som jediny vydrzal no vobec nelutujem lebo tato komunita a cela hra je moja srdcovka.

Nejlepší zahraný týmový výkon?

- Bohuzial je to zatial len 139, uz niekolko krat som sa snazil prekonat 140 no zatial sa mi to nikdy nepodarilo. Citim vsak ze sa blizi doba ked sa mi to podari :)

Největší zklamání na SP?

- Sakra, radsej chcem maturovat :D tam je to jednoduchsie :D Ale teraz vazne. Je to velmi tazke povedat. Sklamani som mal viac a medzi najvecsie mozem zaradit ja fakt neviem. Dost ma zarazilo vypadnutie zo SPEC - u hned v prvom predkole tohto pohara co beriem asi za najvecsiu hambu. Dalej ma mrzili skore vypadnutia v poslednych rocnikoch Slovenskeho pohara aj ked nastastie uplne posledny rocnik uz dopadol uspokojivo. Za najvecsie sklamanie vsak povazujem urcite to ze sa mi zatial nepodaril ziadny vyznamnejsi uspech.

Tvůj největší manažerský přehmat?

- Ejha zase tazke rozmyslanie :D Znovu musim spomenut prekoucovany zapas SPEC a este v mojich zaciatkoch to bolo to ze som nahodou dal trenerovi pre mna vtedy dost velku vyplatu. Asi 50000€ a este vecsia hlupost bola ze v rychlej panike to co najrychlejsie zrusit som mu dal odstupne 1500000. Nebolo mi vsetko jedno lebo som si hned musel zobrat pozicku no nastasie som to vyriesil dost rychlo. Predal som jedneho hraca a kriza bola prec. Velke prepadaky boli samozrejme nejaka ta nula navyse pri vyplate a tusim ze traja odidenci pretoze som im zabudol predlzit zmluvu.

Dostal jsi někdy ban? (za co?)

- Nie ani nahodou, ja som strasne poctivy clovek co by som si toto nikdy nedovolil lebo hned by pre mna tato hra stratila zmysel. Ja by som nedokazal mat radost z hry kebyze podvadzam a vlastne asi nic by ma s podvodom netesilo.

Co Tě na SP nejvíc baví?

- Urcite ze kolektiv, perfektne organizovane turnaje a samozrejme aj samotna hra.

Co Tě na SP nevíc rozčiluje?

- Jednoznacne majitelia a ich ignorovanie tejto hry. Ziadan snaha o zlepsenie, reklamu a podobne a tym ma mrzi ze tych manazerov je tu stale menej a menej.

Jaký byl nejvyšší stav Tvého účtu na SP?

- Ejha to je silno intimna otazka, teraz je vsak bohuzial faza kde sa hranie dobreho a zleho policajta prenieslo na toho zleho takze nemam na vyber. Bolo to okolo 50M €. Na velikanov este mam co dohanat.

Máš představu o Tvém nejlepším nákupu/prodeji hráče na SP?

- Predstavu sice nemam, moja pamer je totiz obmedzena :D ale idem sa to hned pozriet. Takze moj najlepsi nakup bol ..... nie to neviem povedat lebo ich bolo vela. A predaj bol predaj hraca Branko Kubricky za 5000000€. Dolezite pre tuto vynimocnost je ze tento hrac potom dosiahol uzasne uspechy. Vyhra A diviziu 2x Hernan cup a teraz je v time Dynamo Oleksovice. Vdaka tomu sme na tohto hraca z nasej liahne velmi hrdi.

Máš představu o Tvém nejhorším nákupu/prodeji hráče na SP?

- Predaj bol najhorsi asi hned ten prvy ked som bol totalne neskuseny, vtedy velmi dobreho hraca, post CF som predal za 600000€ pre moju paranoidnu predstavu ze ak ho necham dlhsie na prestupovej listine tak sa mi nakoniec vrati spet do timu a ja nic nedostanem :D Za najhorsi nakup povazujem nakup jedneho CB - cka za 4 500 000€ a predal som ho len za 3 000 000€ len nedavno. Vecsie preslapy v tomto obore nemam.

Máš na SP nějaký vzor? (mužstvo/manažer)?

- Vzor. Hmmm zase tazka otazka. Mam viac manazerov ktorych obdivujem. Je to PaToM, ktory doteraz urobil velmi vela pre SP, samozrejme manazeri co maju najlepsie turnaje a to Mrakoplas a Palo, nemozem zabudnut aj Atanera, PS - ka ktory su tluchuby ako sa patri a aj Hernan lebo on so svojim Interom urobil naozaj vela. Urcite obdivujem aj viac manazerov no dufam ze sa nenahnevali ze som ich v mojej skratke nespomenul.

Oblíbené SP turnaje?

- Moje srdcovky su O Prokoplej Buben, Stratovarius, bohuzial mrtvy Spamer cup :(, su tu aj dalsie turnaje ale pre uz len mensiu historiu alebo v niektorych aj s mensou kvalitou ako u vyssie spomenutych ich tu zatial spomenut nemozem.

Nejlíp organizované SP turnaje?

- Musim sa opakovat a tak Stratovarius, O Prokoplej Buben a mrtvy Spamer cup.

Na kterého soupeře se Ti vůbec nedaří?

- Urcite moj vrah je TosaCZ. Uz sa tu po turnajoch vela popisalo ako ho vobec ale vobec zdolat nedokazem a este stale som ho neporazil. Hroza. Je to urcite tim ktory je pre mna prekliaty.

Na kterého si naopak věříš?

- Nie je ich teda vela. Dam sem vsak Raduzku :D Ja neviem lepsiu obet asi nenajdem.

S kterým manažerem si nejvíc rozumíš a s kterým naopak vůbec?

- Popisal som si uz s viacerymi manazermi ale najst jedneho s ktorym si najviac rozumiem to neviem. Naopak ja som nekonfliktny clovek tak som tu nenasiel cloviecika s ktorym som na noze.

Jak dlouho poté,co ráno vstaneš,zjišťuješ ligový výsledek?

- Ako kedy. Vecsinou ak si najdem cas tak je to po pol hodine.

Jak snáší Tvoje rodinka čas,který na SP trávíš?

- Nastastie uplne v pohode. Kedze tych rokov nemam az tak vela tak byvam s rodicmi a bratmi v jednom byte. Rodicia mi na pocitac a teda aj SP nesiahaju a s bratmi sa vzdy viem dohodnut aby som si to tu mohol dostatocne uzit.

Jakou největší prasárnu jsi provedl(a) za dobu účinkování na SP ?

- Tie tazke otazky neskoncia? :D Najviac ma mrzeli asi tie neobnovene zmluvy vzdy s dobrymi hracmi.

Ostatní:
Kolik je Ti let?

- Konecne nieco co naozaj viem :D Mam 19 rokov.

V jakém jsi znamení?

- Ryby - teda clovek priatelsky, mily. Nic zleho si nepametam na toto znamenie :D

Jaké je Tvé zaměstnání,příp.co studuješ?

- Momentalne ako ste sa uz kade tade mohli dozvediet tak akurat som zmaturoval a zmaturoval som Gymnaziu Ladislava Dubravu, Dunajska Streda. Samozrejme ze mam v plane ist dalej na vysku. Zatial som prijaty na univerzite komenskeho, prirodovedecka fakulta, geografia v statnej sprave a samosprave a som prijaty aj na slovenskej technickej univerzite, stavebna fakulta, nejake inzinierske stavby a skola na ktoru chcel velmi ist, tak na nu mam prijimacky 11.6. a je to filozoficka fakulta, univerzita komenskeho a zurnalistika :) asi ste si mohli vsimnut rozpisat sa aj celkom viem :D tak dufam ze sa stane zazrak a prijmu ma :)

Image
Toto je moja už bývalá trieda. Fotka je zo serenády. Ja som v pravo hore.

Máš nějaké životní motto?

- Ach kto tie otazky vymyslal? :D hmmm motto konkretne asi nemam mas vsak nejaky zhluk slov co sa mi zapacil a ktorymi sa riadim :D od house sa mi velmi paci jeden vyrok, motto. Byt mrtvy nikdy nemoze byt lepsie ako vobec neexistovat. Dalej moje motto by mohlo byt. Nikdy nie je situacia tak vazna, aby sa na nej nedalo zasmiat. Dalo by sa aj. Vo vsetko naozaj vo vsetkom si treba najst nieco pozitivne a zivot tak bude o mnoho jednoduchsi. A na zaver zijeme tu spolu vsetci. Robme si navzajom dobre, pomahajme si, naco si zivot zbytocne stazovat. Asi tolko.

Ženatý/svobodný,manželské/nemanželské děti? :)

- Slobodny a bohuzial uplne, momentalne nemam ani partnerku. Deti? Nedrazdite :D

Jaké máš záliby?

- Dobré :D .... a teraz vazne je to samozrejme na uplne prvom mieste sport : futbal, volejbal, florbal, ping pong, beh, bicyklovanie, kanoe tiez nie je najhorsie, dalej telka a to pozeranie vsetkych moznych sportov, playstation, pocitac, obcas aj zahradkarcenie dobre padne, dalej turistika, cestovanie, kamarati, hudba a mnoho mnoho dalsich veci. Ja som clovek co sa NIKDY, naozaj NIKDY nenudi :)

Děláš aktivně nějaký sport?

Nazval by som to poloaktivne lebo venujem sa tomu ale nehram ho v nejakom klube. Su to teda len rekreacne sporty :D Venujem sa teda tymto sportom : futbal, volejbal, florbal, ping pong, beh, bicyklovanie a este kanou na ktore idem raz do roka.

Image
Moj najvecsi sportovy uspech ktory sme dosiahli len nedavno v aprily. Skoncili sme 2. v krajskom kole vo volejbale. Ja som bol dokonca kapitan :) Teraz som ten chlapecek co drzi diplom.

Komu ve fotbale fandíš v domácí soutěži a v zahraničí?

- Doma je to celkom jednoznacne. Je to DAAAAAAAC ale mam rad napriklad aj Zilinu, Trnavu a aj Trencin je velmi sympaticky. V zahranici je to AC Milan, obcas zafandim timom, kde hraju Slovaci a z ostatnych timov nemam nejaky dalsi, ktoremu fandim az tak intenzivne.

Image
Takto som kedysi fandil :D

Komu v hokeji fandíš v domácí soutěži a v zahraničí?

- V domacej je to hlavne Skalica, v KHL samozrejme Slovan a v NHL mam najradsej Detroit a zase ti Slovaci :)

Oblíbený fotbalista?

- Andrij Shevchenko - s nim som vyrastal a kvoli tomu ze mi Chelsea dalo by sa povedat znicila je moj najneoblubenejsi tim. Tento rocnik vsak nemam najoblubenejsieho hraca, zapacil sa mi vsak napriklad Kevin-Prince Boateng.

Oblíbený hokejista?

- Dlhe roky bol moj najoblubenejsi hrac Palo Demitra :( Teraz nemam hokejistu ktoremu by som fandil najviac. V hokeji tiez fandim hlavne hokejistom so Slovenska.

Ideální dovolená?

- Samozrejme ze by to bola dovolenka s ludmi ktorych mam najradsej na nejakom krasnom mieste kde nemusim nic riesit, penazi mam kolko len chcem a tak by som si tam doprial vsetko mozne. Asi tak.

Idol z dětství?

- Neprestanete s tymi tazkymi otazkami? :D Obdivoval som napriklad Asha Ketchupa z pokemonov. Hej viem ze som nenapisal dobre ale to je detajl. Dalej v detste bol moj hrdina urcite Semir Gerkat z Kobry 11, nejaky cas komisar rex, jednoducho vecicky na ktorych som vyrastal.

Když jsi zjistil že s Tebe popelář ani kosmonaut nebude..jaké je tedy vysněné povolání?

- :D :D :D normalne som sa az teraz zasmial na tejto otazke lebo som ju doteraz nevidel. Mojim snom ako som uz pisal je stat sa novinarom a uplne najradsej by som sa niekedy v buducnosti stal sportovym komentatorom, kde mam aj nejaky ten idol. Je to Marcel Merciak. Zatial z mojej novinarskej cinnosti vziklo len toto http://www.sport7.sk/clanky-autora/8844-milan-vrabel no moje vydané články planujem rozsirit.

Jakou hudbu posloucháš? Dáš nějaký konkrétní tip?

- Pocuvam vsetko mozne no najradsej mam rock a uplne presnejsie slovensky rock. Hned si vyberiem aj oblubenu kapelu, ktorom je DESMOD. Velmi mam rad aj Gladiator, Green Day, Robbieho Williamsa a tak dale a tak dale.

Oblíbené jídlo?

- Jednoznacne vyprazana slaninka, nic lepsieho neexistuje. Najradsej ju mam pekne s horcicou a chlebom ale milujem ju hadam vsade, s pizzou, s rozkom, so strapackami, so vsetkych co sa len da. Kurnik akurat ma byt obed ani neviete ako som zacal slintat :D

Jídlo které nesnášíš?

- to je uz tazsie povedat, nemam presne jedlo ktore totalne neznasam ale mam jednu prisadu alebo ja neviem ako to nazvat co vobec nemusis. Je to kmin.

Umíš vařit? (pokud ano,co Ti jde nejlíp?)

- Ani nie. Ide mi vsak urobit caj velmi dobre :D Jedine co viem ako tak kuchtit su palacinky, ugrilovat by som vam mesko tiez vedel, hot dog - ziadny problem :D prazenica by sa tiez dala a to je uz vazne vsetko :D kebyze sa vsak posnazim tak nieco lahke by som urcite zvladol spravit ;)

Oblíbené nealko?

- hmmm, asi pepsi, napada ma vsak aj kava ale aj voda je velmi dobra na pitie :)

Oblíbený alkohol?

- zas tie slinky :D ale nie niesom az taky alkoholik. Mam rad pivo, absolut vodka - currant je tiez velmi dobra, pepermitka tiez nema chybu a niekedy vas musim oboznamit aj s jednym madarskym alkoholom, ktory sa vola futyulos :P a tam je najlepsia prichut bodza, normalne ma ani nenapada slovensky vyraz :D

Image

Pivo nebo víno?

- Uplne jednoznacne je to pivo, ktore mam velmi ale velmi rad. Na druhej strane vino neznasam. Mam tam aj malinku prihodu. Ked sa zacal moj alkoholicky zivot tak som vzdy pil s kamaratmi no kym oni boli vzdy opity mne nebolo takmer nic a tak som si raz povedal ze teraz sa opijem aj keby sa neviem co dialo, pil som vodku a k tomu aj vino a dopadlo to dost skaredo, odvtedy vino nemam rad. Mam vsak pokrok. Kedysi ked som vino zacitil tak ma naplo a teraz sa mu postupne snazim prijst na chut a mozno sa mi to aj niekedy podari.

Oblíbená značka místního piva?

- Miestne? Povedal by som Zlaty Bazant ale zo svetoveho je to jednoznacne Heineken.

Jakou značku mobilního telefonu používáš?

- SONY XPERIA J

Jakou značkou vozidla se vozíš?

- Nemam auto. Raz ho vsak budem mat :)

Oblíbený film?

- Nemam, mne sa paci viac filmov a velmi ale najoblubenejsim by som nevedel nazvat ani jeden.

Na jaký film jsi byl naposledy v kině?

- Bol to Batman posledna cast, ale na presny nazov si nespominam. Bolo to vsak uz poriadne davno.

Oblíbená herečka a titul ve kterém zahrála svou nejlepší roli?

- To si zo mna robite kozy ze? Neviem ale aby som niektoru fajnu devocku povedal tak Kristina Svarinska - Panelak :D

Oblíbený televizní pořad (né manželky Tvůj)..ale to je vlastně totéž..?

- Hadam sa dobre chapeme a ak ano tak je to komedia. Velmi rad mam napriklad aj katastroficke filmy. Rodinne sa tiez obcas zidu a tak.

Legalizace lehkých drog ano či ne?

- ANO, preco nie? Ak si chce niekto znicit zivot, preco by sme mu v tom mali branit? Ak sa clovek vie krotit v tom a vie odhadnut davku, co mu neuskodi tak to urobi ci uz s tym ze si drogy legalizovane alebo nie. To by sme mali potom zakazat alkohol, cigarety, tovarne, auta a podobne.

Máš doma akvárko?

- Nie :D nemam a ani by som mat nechcel. K rybyckam som si zatial nejaky velky vztah nevybudoval.

ps2512:
je tvá radost taková, jakou ji vidíváme na foru nebo ještě větší? :D

- ako kedy, obcas sa fakt tak tesim, ze skacem po izbe ako zmyslov zbaveny, pospievam si nejake DACovske pesnicky na pocest vitazstva a tak :D Ale uz su to predsa len vo vela pripadoch o nieco kludnejsie reakcie ako kedysi no vzdy sa obcas stane ze motyka vystreli. A tu radost moju by ste mali niekedy vidiet ked pozeram futbal, hokej, napriklad na zapase DAC - u alebo ked hra Slovensko hokej. Tak to som teda vazne sialeny :D

tosa_CZ:
Ahoj Milane, vzpomínáš na dobu, kdy jsme spolu zápasili snad v každém druhém turnaji? Teď jsme spolu už hrozně dlouho nehráli, jak už není ve tvém týmu Arne 'Nula' Barta (snad jsem si na jméno vzpomněl správně), už není taková motivace tě nulovat :) Přeju hodně zdaru!

- Ahoj ty betar jeden :D hej hej Arne nula Barta :D :D :D, jasne ze si na tu dobu spominam, ta hecovacka nemala chybu, bola to krasna doba a raz sa este urcite zopakuje no konecne so stastnym koncom pre mna. Ale ako som uz aj pisal stale su zapasy s tebou pre mna nocnou morou :D Nic sa ty neboj teraz mam dalsich kvalitnych hracov ktory su pripraveny tvojim hracom natrhnut prdel :D Aj tebe prajem vela stasia :)

Impossible:
Ahoj Milane.
1- Ptat se na tve radovani po vyhranem zapase asi nema cenu, na to prijde rec urcite od jinych, ale nenapada te nekdy naopak si stejnym stylem zanadavat, kdyz se zapas nepodari? Mam docela jasnou predstavu jak by to mohlo probihat :)
2- Jak dopadnete letos na MS? Kdo dopadne lepe? My, nebo vy?
3- Je ti na fizlarne prijemne? Jestli jo, Palo dela asi neco spatne :)

- Zdravim :)
1) Zanadavat mam obcas chut, hlavne ked pokazim zapas kde som mohol jednoznacne vyhrat ale urcite to nie je az tak emotivne ako ked sa poriadne potesim z vitazstva. Vtedy mam vecsinou namiesto pocitou nasrania sa pocit smutky ze preco? ;)
2) Podla mna tento rok skoncime taky 8. a vy dopadnete o nieco lepsie na 7. mieste. :D :D :D Ked uz sme pri hokeji tak musim povedat ze som s vysledkom spokojny lebo fakt sme urobili asi maximum.
3) Obcas som sa tu zapotil ale na druhej stranke som tu velmi spokojny. Ako si mohol vidiet obcas sa aj zasmejem :D Palo nic nerobi zle, vsak ma tu nechal aj mesiac kedze ja som sa aj napriek tyraniu stale urehotal k smrti. Dufam vsak ze ma uz konecne aj pusti domov :) :D

Azor:
1. Kdy podle Tebe nastane situace, kdy v Áčku budou na prvních třech místech Slováci? :)
2. Z Vašich piv jsem pil jen Zlatého Bažanta a to jen občas, tak se ptám jaké tam máte další piva a které je podle Tebe nejlepší?

- 1) Tak to si ma tou otazkou zavrazdil? Mam byt uprimny? Dobre budem, podla mna nikdy. Alebo za 7 rokov :D
2) Problem je u mna obcas ten ze ani neviem odkial to pivo pochadza. Vela slovenskych znaciek moc nepijem, radsej idem na tiez ceske alebo uplne cudzinecke. Dalsie piva co ma napadnu co tu mame su Gemer, Corgon, Saris, Topvar Kelt neviem, staropramen netusim, steiger netusim a dalej tiez neviem. Najradsej zo slovenskych znaciek ako som uz pisal mam Zlateho Bazanta.

hajas:
1) víš, že jsme proti sobě NIKDY nehráli? Na to, že oba hrajeme spoustu turnajů i z fóra, je to docela zajímavá náhoda, nemyslíš? Nebo se mi vyhýbáš? :-D
2) budou vaši hokejisti na MS úspěšnější než naši?
3) jak hodnotíš Tvé dosavadní účinkování na SP, máš nějaké vyšší a ambicioznější plány či cíle?
4) na fízlárně rád pokládáš mraky otázek, jaké je to být najednou na druhé straně? :)
5) horňák či dolňák?

- 1) to vazne? :o tak to som teda nevedel a som este viac prekvapeny z toho ze si to pametas. Je to teda pekna nahoda. Je tu vsak taka mala moznost ze mas dost dobry tim a tak sa ti predsa len vyhybam :D
2) nie bohuzial nebudu :D ... ja viem zase som dokonala rosnicka :D
3) S vysledkami hlavne v priatelskych poharoch velmi spokojny nie som aj ked aj tu sa obcas nejaky ten maly uspech dostavil no urcite velmi chcem niekedy aj nejaky turnaj z fora vyhrat. S ligou momentalne spokojny som lebo stale nechapem preco bojujem o postup do C - divizie a este sa mi to aj dari :o A tu mam tiez minimalny ciel dostat sa aspon raz do A - divizie a mozno niekedy aj zazracne vitazstvo? :)
4) Je to velmi zaujimave, ja som vsak velky kecalka a tak rad na tych mnoho otazok aj odpovedam.
5) Hmmmm teraz neviem ako presne si to myslel lebo tu ma napada hned niekolko alternativ. a)Hornaka a dolnaka mozes mysliet v kartach ako hornik a dolnik ale tomu davam najmensiu sancu. Odpoviem vsak aj tu - takze radsej mam hornika :D b) mozes to mysliet este napriklad aj historicky, ci mam radsej v uhorsku hornu zem alebo dolnu. Povedal by som hornu, teda Slovensko :D c) na zaver ma napada ci to myslis tiez ako nieco so slovenskom ci mam radsej hornu zem teda sever slovenska alebo dolnu zem teda hungare. Viac ma to taha na ten sever niekedy neskor :D je ti moznost ze tu otazku si myslel este uplne inak a to som potom z toho jelen :D (vlastne to som aj bez toho :D )

šutr:
Ahoj Milane, největší SP Slovenský spisovateli:-)!
Chtěl bych se Tě zeptat, jestli termální koupaliště v Dac stojí za návštěvu, kdysi jsem zde byl s rodiči na dovolence-bydleli jsme v kempu Orechová Potóň. Je to cca 26let nazpět:-). Ale ten termál byl krásný...

- Cawes :) - oooo dakujem za ten titul, normalne sa az cervenam :)
ja si myslim ze urcite stoji za navstevu, mesto sa o to nase termalko stara vzorne, skoro kazdy rok je tu nejaka rekonstrukcia a hlavne minuly rok tu bola dost velka prestavba kde spravili to nase kupalisko hadam do dokonalosti. Urcite ti radim aby si sem zavital :) Dam ti sem aj link z tohto kupaliska. http://www.thermalpark.sk/ A aj par fotiek by sa tu zislo ze? ;) Ozaj a dakujem za pochvalu nasho kupka :)

ImageImageImage

palo:
1.) Jaký to byl pocit když ses stal Hujerem?
2.) Při Tvé příslovečné radosti - nerozbils pak doma lustr,nebo tak něco? :)
3.) Mám pocit,že Dunajská Streda je spíš maďarské město,nejsi tam coby SLOVAKIA národnostní menšinou? :)
4.) A co sraz - nepotkáme se tam ???

- 1) Bol to velkolepy pocit. Jeden z okamihov ked som sa velmi velmi tesil. Konecne aj pocit radosti ze som vas natrel :D Dufam vsak ze si ten pocit co najskor zopakujem :)
2) To sa mi zatial nepodarilo ale par krat som od toho nebol az tak daleko :D Stalo sa mi vsak uz aj ze som pekne zakopol no a potom som sa velmi neradoval :D
3) Ale hej bohuzial som tu narodnostna mensina co mi niekedy fakt vadi, pretoze napriklad slovenych koncertov je tu menej, kedze neviem po madarsky az tak dokonale tak aj partnerku je tu pre mna o nieco tazsie hladat, obcas normalne mam az radost ked pocujem niekoho cudzieho hovorit slovensky. Na druhej stranke to tu zase nie je tak ze stretnu sa madar a slovak a hned je tu problem. Zijeme si tu v primeri a nie tak ako je to obcas opisovane v televiziach. Dokonca dokazom je aj to ze ked bol ten velakrat spominany hokej tak som pekne isiel v slovenskom drese po meste a nikto ma tam neplanoval zabit a praveze naopak obcas mi pokyval hlavou ze pekneeee chlapec :) a dokonca minuly rok po vitazstve slovakov v hokeji a postupu do finale pekne v centre s nami oslavovali trubili, tesili sa :) A este posledne vysledky co som pocul tak pomer slovakov a madarov je taky ze madarov je tu okolo 75% Slovakov 20% zvysnych 5% ja ani neviem. Ale poslovencuje sa to tu pomaly.
4) Bohuzial nie, nevychadza to po vsetkych moznych strankach tento rok no dufam ze raz sa mi na zraz podari ist a samozrejme teba a aj ostanych tam stretnut :)

A poslední otázka:
Koho tady práskneš a zajistíš mu předvolání k výslechu?
A na co se ho chceš zeptat ?

To uz mam za sebou takze Damy a Pani ZAVERECNA. Dufam ze som vas s citanim az tak neznicil :D

a sakra az teraz som si spomenil ze bol jeden meskajuci sloviecik takze este sme neskoncili :D

acskncl:
Chodis v Dunajske na fotbal? Osobne sem tam nikdy nebyl ale z vypraveni od pametniku vyjezdu do Dunajske, vim, ze tam spartani jezdivali radi zaparit na cely vikend.

huraaaa a toto je otazka asi na dlhsie :D na to si dam prestavku takze sa k tomu dostanem potom ...... a uz je cas. Takze momentalne je to tak ze chodim ale aj nechodim. Este niekedy na zaciatku minulej sezony som zacal aj napriek velkemu sebazapreniu zapasy DAC - u bojkotovat, pretoze cirkus ktory vedenie neustale predvadza sa nedal vydrzat. Bojkotovat zacali aj ostatni fanusikovia a bohuzial ho nezacala tak ako aby sa patrilo. Az do terajsich chvil sa deje len to ze je bojkot a na zapasy chodi okolo 1000 - 2000 divakov co vlastne takto ani nema zmysel. Nerobili sa ziadne protesty len to proste cele utichlo a smradlave vedenie si zije stastne az do dnesnych dni. Pred asi mesiacom som sa rozhodol ze to s bojkotom necham. Aj ked fakt netusim ze co mam robit lebo bojkotovat je na nic nebojkotovat nic. Spravne riesenie neexistuje no rozhodol som sa ze s bojkotom koncim. Teda odpoved na tvoju prvu otazku je ze uz na futbal teoreticky chodim ;) Tak to ja neviem, ja som v tom case este na svete nebol ked sa hravalo so spartov a podobne.

Image
Takto sa este nedavno fandilo na DAC -e

A na fakt uplny zaver by som dodal ze ak este niekto nieco chce odo mna vediet, spytat sa, pozriet si nejaku fotku tak mi v klude moze dat vediet ;)

Last edited by palo on Fri Sep 13, 2013 1:55 pm, edited 1 time in total.
Image
mrakoplas44

Re: Stratovarius Cup - Na fízlárně s MilanemSLOVAKIA

Post by mrakoplas44 »

Super :wink:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Raduuza

Post by Raduuza »

hezky jsem si početla 8)
Image
PaToM

Post by PaToM »

Presne tak, super. Je vidno, ze Milanov sarm na baby plati.
A gratulujem DAC k navratu do Corgon ligy.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Ataner

Post by Ataner »

Opět peckový rozhovory..skvělé počtení ..díky ..jinak Mildo ta fotka z davu je luxusní..ta radostná pěstička hlavně.. ;) :lol: :lol:
JPD - B.3
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Dakujem vsetkym za pochvali :P :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
palo

Post by palo »

------------------------------------------------------------Na fízlárně
---------------------------------------------------------------------------------------------Image
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------s GeorgemTT:

Ahoj,protože náš tým úspěšně pokračuje v rozkrývání slovenské větve organizovaného zločinu přišla po Milanovi a PaToMovi řada i na Tebe... :)
Toto je předvolání Na fízlárnu !!! :)

Tip jsme na Tebe dostali od
PaToMa:
Ja by som teda bonzol Georgea, dúfam, že mi to nebude mať za zlé. A nejaké otázky pre neho mám.
Vitaj, George, držím ti tu miesto! :)

-Ďakujem, čakal som to, ale nie tak skoro :D

1) Tešíš sa v budúcej sezóne na derby zápasy Trnavy so Sencom či Sereďou (ak postúpi)?

-Hehe, dobrá otázka, mohlo to byť zaujímavé, ale Spartak to dokázal, a zachránil sa. Inak, bývam vyše 12 rokov v Seredi, tak by som asi mal divný pocit na zápasoch Sereď – Trnava.

2) Pokiaľ dobre viem, máš manželku a deti. Ako dlho si ženatý a prečo?

-Ženatý som takmer 13 rokov a prečo? Keď som sa ženil, bol som mladý a sprostý, ale chcel som už nejakú zmenu :)

3) Ak by si sa mohol znovu narodiť, kdekoľvek na svete v akomkoľvek čase, kde a kedy by to bolo?

-Milujem Slovensko (ako krajinu, domovinu), neviem, kde by mi bolo lepšie :)

4) Komu budeš fandiť vo finále LM? Komu si fandil v tomto ročníku LM?

-Dlhé roky som fanúšik Barcelony a Liverpoolu, kto však dokáže vyradiť Barcu, je pre mňa vždy kandidát na víťazstvo. Bayernu som to prial už minulý ročník, takže pre mňa bol Bayern jasný favorit.

5) Volíš ľavicu či pravicu? Ak by si žil v USA, volil by si skôr demokratov či republikánov? Obama alebo Romney?

-Volím pravicu, odjakživa, ale podľa niektorých bulvárních médií je to krajná pravica (ĽSNS). Čo sa týka USA, nenávidím ich politku, jediný schopný politik tam bol J.F.K., a preto dopadol, ako dopadol…

6) Akú najzaujímavejšiu knihu si čítal?

-Knihy moc nečítam, dá sa povedať, že skoro vôbec, ale jednu obľúbenú mám – Bram Stoker - Dracula

7) Povedzme si otvorene, si jeden z tých starších medzi nami šialencami. Kedy podľa teba človek zistí, čo od života vlastne chce a akým smerom sa má vlastne uberať?

-Tak toto je veľmi ťažká otázka, ako som už písal, ženil som sa dosť skoro (22-ročný), možno že ja som na to prišiel vtedy, ale myslím si, že toto je individuálna záležitosť.

8) Tešíš sa na Slovenské súťaže? Aký je tvoj dlhodobý cieľ v nich?

-Už sa nemôžem dočkať !!!! Slovenský pohár som už vyhral, teraz je na rade víťazstvo v lige :D

9) Vieš, ako dlho sa dožívajú morské korytnačky?

Fúúha, 150 rokov?

10) Emma Watson či Emma Stone?

Emma Watson (cmuk)

Vďaka za tvoj čas (veď aj tak nemáš kam ísť). :)

Za máličko :)

A další otázky:

Soccceroject:
Proč máš takový název týmu a co znamená?

-Keď som zakladal tento tím, chcel som byť FC Spartak Trnava, ale taký názov tu už bol, tak som to len upravil.

Proč máš takový nick a co znamená?

-George – Juro, TT - Trnava

Jaké jsou Tvé nejbližší a dlouhodobé ambice na SP?

-Konečne začať hrať Slovenské súťaže a vyplieskať v nich PaToMa a Milana

Kdo Tě k SP přivedl nebo jak ses k němu vlastně dostal?

-Tak toto je dlhá história. Keď boli moje deti ešte menšie, chodieval som s nimi na detské ihrisko za náš činžiak. Tam ma miestni chlapci vždy volali hrať s nimi futbal (je tam také malé futbalové ihrisečko). No a popri hraní futbalu sa stále rozprávali o nejakom projekte či čo. Rozprávali sa medzi sebou, aké si dajú priateľáky medzi sebou, a tak, no a nakoniec mi povedali stránku. Tak som tam len nakukol a spravil som si prvý tím – FC NADRBANCI. Kedže som si slabo prečítal pravidlá, časom som si založil aj druhý tím (FC TRNAVACI), prebehli tam aj nejaké obchody, a tak mi jedného krásneho dňa prišiel e-mail od Razvanicu :) Všetci vieme, čo správa obsahovala. Nevzdal som to, a po čase som zasa založil tím – FK TRNAVA. Tentoraz som si však začal študovať aj FaQ, no a po čase ma oslovil MilanSLOVAKIA, či by som si nechcel zahrať nejaké slovenské súťaže. No a tak som odvtedy aj na fóre. Chlapci, čo ma dotoho dostali postupne poodpadávali, ale ja som zostal.

Co se Ti vybaví z Tvých začátků na SP?

-Vôbec som nevedel, čo sú to ind. pokyny, a všetky tieto veci.

Co považuješ za své největší úspěchy na SP?

-Víťazstvo v Slovenskom pohári a postup do D.

Tvá nejcennější turnajová trofej?

-Žiadny veľký turnaj som nevyhral, jedine asi Jari Litti Litmanen Cup 23, season 50

Kolik času denně na SP strávíš?

-Ako kedy, niekedy to dva dni ani nezapnem, niekedy 1-2 hodinky.

Koho ze SP světa znáš osobně?

-Momentálne nikoho, chcel som ísť aj na zraz, ale prekrýva sa mi to s dovolenkou :)

Nejlepší zahraný týmový výkon?

-Ak ma pamäť neklame, 140

Největší zklamání na SP?
Tvůj největší manažerský přehmat?

-Nepamätám…

Dostal jsi někdy ban? (za co?)

-Odpoveď som popísal už vyššie.

Co Tě na SP nejvíc baví?

-Keď vyhrám nejaký dôležitý zápas.

Co Tě na SP nevíc rozčiluje?

-Klesajúci počet manažérov…

Jaký byl nejvyšší stav Tvého účtu na SP?

-Vždy som patril k chudobním, cca 15 M

Máš představu o Tvém nejlepším nákupu/prodeji hráče na SP?
Máš představu o Tvém nejhorším nákupu/prodeji hráče na SP?

-Tak na toto si nijako nespomínam…

Máš na SP nějaký vzor? (mužstvo/manažer)?

-Ani nie, páčil sa mi však postup pupiho

Oblíbené SP turnaje?

-Buben, Stratovarius, Perla

Nejlíp organizované SP turnaje?

-Buben, Stratovarius, Perla

Na kterého soupeře se Ti vůbec nedaří?

-Ps2512

Na kterého si naopak věříš?

-Ps2512 :)

S kterým manažerem si nejvíc rozumíš a s kterým naopak vůbec?

-Nemám nejakú spriaznenú dušu. Raz sme sa trošku rafli s frenkim, ale to asi všetci (smiech)

Jak dlouho poté,co ráno vstaneš,zjišťuješ ligový výsledek?

-Hodinku-dve

Jak snáší Tvoje rodinka čas,který na SP trávíš?

-Relatívne dobre, akurát manželka má nejaké výhrady voči môjmu vysedávaniu pri compe, a aj deti ma vyháňajú, tak sa tomu snažím venovať v práci :)

Jakou největší prasárnu jsi provedl(a) za dobu účinkování na SP ?

-Nespomínam si

Ostatní:
Kolik je Ti let?

35

V jakém jsi znamení?

Váhy (3.10.)

Jaké je Tvé zaměstnání,příp.co studuješ?

Pracujem jako operátor výroby vo firme, ktorá sa zaoberá výrobou kukuričného škrobu a sirupu.

Image
- 6.6.2013 v práci :)

Máš nějaké životní motto?

-Lepšie 10 minút čakať, jako minútu meškať.

Ženatý/svobodný,manželské/nemanželské děti? :)

-Ženatý, 2 deti, Tomáš-12 r., Martina-7 r.

Image
- ja, moja žena, moje deti, chorvátsko-makarska- pohorie Biokovo, leto 2012

Jaké máš záliby?

-SP, celkovo surfovanie po internete, všetky gaučové športy – športy, ktoré je možné pozerať z gauča :)

Děláš aktivně nějaký sport?

-Už nie, dávnejšie futbal a stolný tenis

Komu ve fotbale fandíš v domácí soutěži a v zahraničí?

-FC Spartak Trnava, Barcelona, Liverpool

Komu v hokeji fandíš v domácí soutěži a v zahraničí?

-Trenčín, Chicago

Oblíbený fotbalista?

-Miroslav Karhan

Oblíbený hokejista?

-Zdeno Chára

Ideální dovolená?

-Seychely mesiac all inclusive

Image
- na balkóne v Chorvátsku, leto 2012

Idol z dětství?

-Môj otec

Image
- zľava doprava - môj otec (+ 2007 ako 56 r.), ja, môj brat (+ 1981 ako 11. r.), moja mama (+2012 ako 62 r.) = zostal som sám...

Image
- retiazka, ktorú som si dal spraviť zo zlata po mojich rodičoch... stále ich mám pri sebe a "na krku" ;-)

Když jsi zjistil že s Tebe popelář ani kosmonaut nebude..jaké je tedy vysněné povolání?

-Keď som bol menší, chcel som byť lekárom. Môj otec bol sanitkár, tak som chcel, aby ma vozil na sanitke ako doktora.

Jakou hudbu posloucháš? Dáš nějaký konkrétní tip?

-V mladosti metal, väčšinou black – ROOT, TORR, Masters Hammer, teraz hocičo, Nightwish, Ondrej Ďurica, Arkona, Daniel Landa, Horkýže Slíže

Oblíbené jídlo?

-Halušky s kyslou kapustou a opečenou slaninkou

Jídlo které nesnášíš?

-Špenát, tekvica, huspenina

Umíš vařit? (pokud ano,co Ti jde nejlíp?)

-Nevarím často, ale už keď, tak väčšinou rôzne špeciality, ktoré milujú moje deti

Oblíbené nealko?

-Tonic

Oblíbený alkohol?

-Spišská borovička, pivo, domáce pálenky

Pivo nebo víno?

-Pivo

Oblíbená značka místního piva?

-Corgoň

Jakou značku mobilního telefonu používáš?

-Samsung Galaxy Ace

Jakou značkou vozidla se vozíš?

-Ford C-Max

Oblíbený film?

-Všetky so Stevenom Seagalom

Na jaký film jsi byl naposledy v kině?

-Twilight sága – Úsvit – 2.časť

Oblíbená herečka a titul ve kterém zahrála svou nejlepší roli?

-Cameron Diaz vo filme Maska s Jimom Carrey

Oblíbený televizní pořad (né manželky Tvůj)..ale to je vlastně totéž..?

-Kosti, CSI-všetky

Legalizace lehkých drog ano či ne?

-Na lekárske účely ano.

Máš doma akvárko?

-Mám :)

MilanSLOVAKIA:
Ahoj chalapeno :)

Sevas

1) Ako sa mas?

Díky, veľmi fajn :)

2) Trnava sa zachranila v poslednu chvilu v corgon lige ake si mal pocity?

Pocity si moc nepamätám, kamaráti ma museli priniesť domov :)

3) Veril si ze sa zachrani?

Samozrejme, čo by som to bol za fanúšika.

4) Bol si a chodievas fandit aj osobne?

Každý domáci zápas už vyše 20 rokov – mám permanentku, občas idem aj von

Image
- ten pánko v červenom v popredí na zápase Slovan - Trnava (rok 2010 tuším), posledný zápas Trnavy na Tehelnom poli

5) Tesis sa na buducosezonne zapasy s DAC - om?

Určite ano

6) Zavitas aj do DS?

Chcel by som, naposledy som bol v DS na futbale asi před 17-18 rokmi.

7) Z futbalu by aj stacilo - Trnava je Slovensky Rim cize tam mate aj hodne kostolov. Navstevujes niektory z nich a si teda veriaci?

Kostoly vo všeobecnosti považujem za kultúrne pamiatky, nenavštevujem ich tak, ako veriaci.
Veriaci nie som, ale v poslednej dobe som začal trošku študovať históriu starých Pohanov, ich zvyky, náboženstvo.

8) Dokonca v Trnave mate taky podareny koncert ktory sa vola Lumen. Pocul si uz o nom a bol si tam uz niekedy?

Počul som o ňom (kvalitné veci – milión nadrbaných súložiacich mladých ľudí), ale nezúčastňujem sa.

9) Otazka ci mas akvarko je polozena stale ja sa tak spytam mas zahradu?

Nemám, svokor má, to stačí :)

10) Prezradis uz vopred ci na dalsiu fizlarnu veberes Slovaka alebo Cecha?

To si musím premyslieť

Dakujem za odpovede ;)

Za máličko

Milko:
Otázočka na GeorgaTT:
Myslím, že ty ako fanúšik Trnavy ti isto hovorí meno Jaroslav Hrabal. Dokonca to dotiahol aj do slovenskej reprezentácie. Otázka teda znie - vieš odkiaľ pochádza(rodné mesto)tento bývalý hráč Trnavy??? Samozrejme bez vyhľadávania na internete:-)
P.S - Pomôcka - býval kúsok odo mňa (cca 50 m)dlhé roky a pred činžiakom sme spolu hrávali futbal...:-)

Jasné, Jaro je z Bánoviec, to viem aj bez pomôcok, svojho času najlepší slovenský stopér, máloktorý hráč cez neho prešiel, a keď vystrelil na bránu, to bola bomba jako z dela. Ak ma pamäť neklame, v TT nosil číslo 5

Impossible:
Nazdar Georgi.
Slivovica, rum aj borovica. Co je tvuj material?

Čaf Íčko, všetky biele alkoholy, rum a podobné veci vôbec nemusím

Kdybys skoncil na opustenem ostrove a mohl si vybrat mezi krasnou mladou zenou s pevnym poprsim nebo notasem s nekonecnym zdrojem baterie a pripojeni k internetu, co bys zvolil?
...A chtel by si po to zene aby ti i varila? :)

Sem tam by mohla aj navariť :)

Palo Habera nebo Meky Zbirka?

Meky

Vyzeraji takto vsechny slovenske mamicky?
http://www.youtube.com/watch?v=U7qZKLRtETg

Tak to si zabil :D

Vdaka za rozhovor

Hadis:
kouříš ? Pokud ano co a kolik ;)

-Ano, tých 15-20 denne

piješ ? Pokud ano co a kolik ;)

-To záleží od toho, ako som v robote, ale keď mám voľno, vypijem si rád a dosť :)

sexuálně žiješ ? Pokud ano s kým a jak často ;)

-S manželkou kedy sa mi zachce. Tento rok sa mi ešte nechcelo :)

acskncl:
Ahoj, mam jeden fotbalovy dotaz. Sveho casu byla mezi Trnavou a Banikem fans druzba, trva to stale ci uz jsou to jen vazby mezi malou skupinkou jednotlivcu?

- druzba skoncila, priatelstvo zostalo, obcas pridu nejaki chalani z Ostravy, ale je to uz len viacmenej sporadicky… Je to skoda.

palo:
1.)Trnavu trénoval exzlínský Pavel Hoftych,kterého jsem měl rád i jako hráče i jako trenéra.Vím,že byl u vás hodně úspěšný a populární a pak to vzalo nějaký neslavný konec.Co v tom vlastně bylo?

-Tomu sme sa čudovali viacerí, čo sa stalo, jeden rok bojujeme do posledného kola o titul, v nasledujúcej o záchranu. Pravé príčiny ale asi nevie nikto len on, a majitel klubu, príp. Generálny manager. Bol to sympaťák, a momentálne mu akurát prajem veľa šťastna v Č. Budějovicách.

2.)V době SP srazu je v Piešťanech výborný fesťák (mj.Iron Maiden).Bude to důvod Tvé neúčasti na srazu?

Nie, nechodím na festivaly, idem s deťmi na chatu do Bojníc – ako každý rok.

A tradiční závěrečná:
Na koho nám dáš tip a zajistíš mu předvolání na další fízlárnu?

-----
Otázky:
1. -----?
2. -----?
3. -----?

Díky za Tvůj čas.
palo

Last edited by palo on Fri Sep 13, 2013 1:54 pm, edited 1 time in total.
Image
PaToM

Re: Stratovarius Cup - Na fízlárně s GeorgemTT

Post by PaToM »

Super rozhovor (vlastne vypočúvanie), príjemné čítanie také smutno-veselé. Vďaka za odpovede George. Len sa spýtam, pracuješ v Amylume? Jeden známy tam pracuje, ale je to asi veľká firma, tak nepredpokladám, že ho poznáš.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Raduuza

Post by Raduuza »

také jsem si hezky početla :wink:
Image
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

PaToM wrote:Super rozhovor (vlastne vypočúvanie), príjemné čítanie také smutno-veselé. Vďaka za odpovede George. Len sa spýtam, pracuješ v Amylume? Jeden známy tam pracuje, ale je to asi veľká firma, tak nepredpokladám, že ho poznáš.
Uhádol si, pracujem naozaj tam. Daj meno, ja tam poznám za tých 15 rokov pol dediny :)
GeorgeTT
Azor

Post by Azor »

.keté
palo wrote: ...
acskncl:
Ahoj, mam jeden fotbalovy dotaz. Sveho casu byla mezi Trnavou a Banikem fans druzba, trva to stale ci uz jsou to jen vazby mezi malou skupinkou jednotlivcu?

- druzba skoncila, priatelstvo zostalo, obcas pridu nejaki chalani z Ostravy, ale je to uz len viacmenej sporadicky… Je to skoda.
...
ano, družba bohužel skončila, ani jakožto mladý fans Baníku nevím proč byl konec družby, nicméně pokud si na facebooku zadáte FC BANÍK OSTRAVA, tak uvidíte, že i fans Baníku připomněli u nás 90.leté výročí Spartaku Trnava, 30. května :wink:
P.S. Kua, zase jsem zapomněl poslat otázku do fízlarny :oops: No jo, to je ta skleróza :lol: :lol:
Ataner

Post by Ataner »

Opět super počtení,není nic lepšího než ranní káva a Palův topic..díky.. :wink:
JPD - B.3
kopeckar

Post by kopeckar »

Ataner wrote:Opět super počtení,není nic lepšího než ranní káva a Palův topic..díky.. :wink:
Ranní sex? :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

kopeckar wrote:
Ataner wrote:Opět super počtení,není nic lepšího než ranní káva a Palův topic..díky.. :wink:
Ranní sex? :mrgreen:
jako s Palem? :P
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”