Ale v pondelok si asi ešte doprajeme "dovolenku".
Moderator: Czech Moderators

Raduuza wrote:myslím,že pánové mohou být spokojeni, že mě tam mají
1 ACS Pardubice
2 Macropus Ultras Mania
3 FK Raduzza
4 Kenjiho Queeni
A ne petržel?palo wrote:JAK TO VIDÍ ŠAMPIÓN ?
Okem odborníka hodnotí jednotlivé týmy turnaje vítěz minulého ročníku Hippotamus:-----
skupina 7
FK Bolka FOREVER
Asi najvyrovnajšia skupina a v nej okrem iných Mouven, ktorého Bolka má nakročené do céčka. Hráči s výkonmi okolo 68 však len ťažko ukopú postup zo skupiny, mali by ísť radšej kopať zemáky.

mě to šumák není, ale asi Vás chlapci příliš nepotrápímBártek wrote:to mi je vcelku šumak kdo postoupíSexton wrote:No ja bych to videl stejne,ze postoupim ja a DpmasovBártek wrote:
No ty jsi odborník jak klaus ve fotbale

)
 ) 
 Jen co dorazím z práce, musí mne něco hned vytočitmantel wrote:No a pak že to nepůjde
Šutrteam 0 - 1 Fc Mantel
Výkony tady psát nebudu, ty už ke chlubení příliš nejsou. Ale nic to nemění na faktu, že skalp Áčkaře se vždy cení.
 , to jsem po minulém turnaji kdys mne Mantelíku ve skupině vyškolil, nechtěl nic ponechat náhodě... Gratulka
 , to jsem po minulém turnaji kdys mne Mantelíku ve skupině vyškolil, nechtěl nic ponechat náhodě... Gratulka 
A to já je tu napíšu...mantel wrote:
Výkony tady psát nebudu, ty už ke chlubení příliš nejsou. Ale nic to nemění na faktu, že skalp Áčkaře se vždy cení.

-----
-----
 -----
-----

Fuj, až ma trhlo, keď som videl, že Mantel v pondelok po lige vonku zahral výkon 144 so svojimi mladíkmi, našťastie nás chcel len Palo vystrašiť a bezpochyby úmyselne prehodil výkony v zápasochpalo wrote:A to já je tu napíšu...mantel wrote:
sobota23.11.2013 14:00 - Kangaroo Arena (39000) , rozhodčí 24%
Bohemians Jenikov - The Last Mohycan 1:2
výkony 136:139,agr.100:100,ČK 1:0
pondělí 25.11.2013 14:00 - Stadiumde Tropau (62000) , rozhodčí 43%
Šutrteam - Fc Mantel 0:1
výkony 140:144,agr.100:100,bez ČK

. Nicméně mu rychle došlo, že je to kravina a šel se raději přesvědčit
 . Nicméně mu rychle došlo, že je to kravina a šel se raději přesvědčit 
Lepšie by som svoj vtedajší stav neopísalmantel wrote:Úplně to vidím, Hippo smrtelně bledý a uvažuje, jak mohl ten šulin z Ostravy za 3 sezony postavit něco tak kvalitního a kde na to vůbec vzal prachy. Nicméně mu rychle došlo, že je to kravina a šel se raději přesvědčit

Nasúkal si mi 3 kúsky a v 70.min bol stav ešte nerozhodný - tomu hovoríš dovolenka?PaToM wrote: Ale v pondelok si asi ešte doprajeme "dovolenku".

Tak to som zase ja nemohol tušiť, že do 70. minúty si tvoji hráči dajú dovolenku.Hippopotamus wrote:Nasúkal si mi 3 kúsky a v 70.min bol stav ešte nerozhodný - tomu hovoríš dovolenka?