no jo,trochu jsem ho zazdil...Milko wrote:Postúpiť ešte môže aj Wellweak, to ja len, aby sa koster neurazil, keď si ešte nevytvoril jedno lomítko v pavúku...

Moderator: Czech Moderators
no jo,trochu jsem ho zazdil...Milko wrote:Postúpiť ešte môže aj Wellweak, to ja len, aby sa koster neurazil, keď si ešte nevytvoril jedno lomítko v pavúku...
Vzhledem k tomuto:Milko wrote:Postúpiť ešte môže aj Wellweak, to ja len, aby sa koster neurazil, keď si ešte nevytvoril jedno lomítko v pavúku...
To máš svätú pravdu...Pavel wrote:Vzhledem k tomuto:Milko wrote:Postúpiť ešte môže aj Wellweak, to ja len, aby sa koster neurazil, keď si ešte nevytvoril jedno lomítko v pavúku...
The Last Mohycan 1 - 5 Baníček
(97 - 128)
byla ta poznámka celkem zbytečná ...
palo wrote: sestava 3. kola:
sestava 4. kola:
sestava 6. kola:
No, sice mám pramalé šance, nicméně Pan Random by dokázal porazit Hippa i někým jiným, než "kamarádem Azorem", pokud by chtěl, on je prostě všemocnýpalo wrote: ...
neděle 15.12.2013 14:00 - Tirion (34000) , rozhodčí 22%
Noldor - Baníček
-----
Azor se sice spřáhl s Randomem,na Hippa ale ani společně nevyzrají...
...
Správne, Azor, nestrácaj nádej, mám v tíme marodkuAzor wrote: No, sice mám pramalé šance, nicméně Pan Random by dokázal porazit Hippa i někým jiným, než "kamarádem Azorem", pokud by chtěl, on je prostě všemocný. Takže hlavně u Pana Randoma platí: Neříkej hop, dokud nepřeskočíš
PaToM, ja už som dohral...TS je už pod 50% (momentálny stav) a dal som už aj na transfer aj tých pánov s tou 100% morálkou. Takže bude to jednoznačná záležitosť pre teba... Už dopredu letí gratulkaPaToM wrote:Ďakujeme pánovi organizátorovi za dôveru. Fakt je však ten, že Milko zatiaľ tých hráčov nepredal, takže nálada v tíme mu neklesla a väčšina tých predávaných hráčov má už aj tak morálku okolo 100%, čo na náš tím bohate stačí. Navyše som si nestihol zablokovať termíny, takže zápas mám v ten istý deň ako semifinále Slovenského Poháru, ktorý má prednosť, takže tým sa naše šance na úspech rapídne znižujú. Ale už aj postup do osemfinále je pre nás úspech, v tomto turnaji sa nám to doteraz nepodarilo.
Ale vzhľadom na to, že ja budem hrať zajtra s A-tímom SPo a s B-tímom náš zápas, tak to nemusí byť také jednoznačné. Teraz som si len tak pre zaujímavosť hodil do SPInfa tvoj výber s 50% náladou a môj B-tím a vyšlo to na výkony 129 - 120 v tvoj prospech. Takže uvidíme na ihrisku.Milko wrote:PaToM, ja už som dohral...TS je už pod 50% (momentálny stav) a dal som už aj na transfer aj tých pánov s tou 100% morálkou. Takže bude to jednoznačná záležitosť pre teba... Už dopredu letí gratulka