Btw. Pozerám, že Patom to takmer nezvládol, ale nakoniec ukopal najtesnejšiu výhru... 10:1

Moderator: Czech Moderators
hihi, ty se pořád bojíš, nakonec stejně všude porazíš ve finále měHippopotamus wrote:Keď sa tak pozerám na toho pavúka, začínam v celku fandiť Libovi
Tvé volání bude vyslyšeno, neboť já ve čtvrtek končím a nebylo by správné nechat tě hrát s mrtvolou.Hippopotamus wrote:Keď sa tak pozerám na toho pavúka, začínam v celku fandiť Libovi
Nechtěl jsem to uměle natahovat. Sorrypalo wrote:úterý 17.12.2013 14:00 - BLÁŤÁK (32000) , rozhodčí 33%
ŇOUMÍCI - Libo Team 0:7
výkony 85:138,agr.0:100,bez ČK
-----
Trochu jsem doufal,že se kopeček ještě pokusí turnaj vyhrát,než definitivně skončí...![]()
Je to hnůj na nejlepší turnaj na fóru...styď se !!!kopeckar wrote:Nechtěl jsem to uměle natahovat. Sorrypalo wrote:úterý 17.12.2013 14:00 - BLÁŤÁK (32000) , rozhodčí 33%
ŇOUMÍCI - Libo Team 0:7
výkony 85:138,agr.0:100,bez ČK
-----
Trochu jsem doufal,že se kopeček ještě pokusí turnaj vyhrát,než definitivně skončí...![]()
No dovoľ, moje dresy sú dvojfarebnémantel wrote:Jinak ta sestava kola je nějaká jednobarevná (skoro), ještě že tam nakoukli ti tři špioni
ale je jich tam moc,až z toho bojel očiHippopotamus wrote:No dovoľ, moje dresy sú dvojfarebnémantel wrote:Jinak ta sestava kola je nějaká jednobarevná (skoro), ještě že tam nakoukli ti tři špioni