Tak mame za sebou zakladni skupinu, kterou jsme ukoncili exhibicnim vysledek. Postup z prvniho mista bez nejake vetsi snahy me potesil

Moderator: Czech Moderators
To není špatný nápad,to bych mohl...Hippopotamus wrote:Ajéjé, tak tentokrát ani jeden, ešteže PSko je tiež na nule![]()
Btw. Palo, nechcel by si k tým najlepším hráčom vždy napísať aj ich výkon a prípadne aj výkon celej jedenástky (výkon akože súčet výkonov hráčov...čiže hodnoty asi cez 800)?
to máš ale štěstí...to já jen kvůli toběHippopotamus wrote:Ajéjé, tak tentokrát ani jeden, ešteže PSko je tiež na nule![]()
Btw. Palo, nechcel by si k tým najlepším hráčom vždy napísať aj ich výkon a prípadne aj výkon celej jedenástky (výkon akože súčet výkonov hráčov...čiže hodnoty asi cez 800)?
Kdybys mne Olivko nepředběhl ve skupině mohl si mít lehčího Hipaoliwapol wrote:AJ jaj zase mantel,to bude těžký
PS-ko v jiném turnaji konstatoval klesající úroveň turnaje (mince), když mě dostal v osmifinále, tak nevím nač ten starostlivý tón.oliwapol wrote:AJ jaj zase mantel,to bude těžký
Je fakt, že Palovi ten los tenhle ročník vůbec nevyšel. Ale stejně o nic nejde, vyhraje Hippo jako vždy.šutr wrote:Kdybys mne Olivko nepředběhl ve skupině mohl si mít lehčího Hipaoliwapol wrote:AJ jaj zase mantel,to bude těžkýNevím, kam ses tak cpal...
a na mě jsi jako zapoměl? Hippo prohraje se mnou ve finále.mantel wrote:Je fakt, že Palovi ten los tenhle ročník vůbec nevyšel. Ale stejně o nic nejde, vyhraje Hippo jako vždy.šutr wrote:Kdybys mne Olivko nepředběhl ve skupině mohl si mít lehčího Hipaoliwapol wrote:AJ jaj zase mantel,to bude těžkýNevím, kam ses tak cpal...
mantel wrote:Tak už je mi ten los jasný, Palo to nasadil tak, aby Hippo PS-kovi vymlátil všechny potenciální soupeře a on si dojde klidnou cestou přes nějaké neumětely pro přijatelnou prohru ve finále.![]()
P.S. Los jsem neviděl, tak jsem zvědavý, co za naumětela na mně vyskočí jako první.
neser blaženomantel wrote:Já jsem to myslel jako vtip, PS-ko by totiž nepřešel ani přes ty nemumětely.