nejlepší výkon:-- 146 - Noldor

nejlepší zápas:-- 282 (139:143) ACS Pardubice - Fc Mantel 2:3
 -----
-----
sestava kola:

Moderator: Czech Moderators

-----
-----

-----
-----
 ,íčko ale asi tyto snahy utne...
 ,íčko ale asi tyto snahy utne... -----
-----
 -----
-----
 -----
-----

... tusim, ze snad premierove. Dalsi kolo uz nebude zadny med. Tezko rict koho bych si pral radeji, tady uz se neda vybirat...
 ... tusim, ze snad premierove. Dalsi kolo uz nebude zadny med. Tezko rict koho bych si pral radeji, tady uz se neda vybirat...
 -----
-----

-----
-----

Ono to bolo naopak - náhoda neponechala nič na Hippovipalo wrote:sobota 12.4.2014 14:00 - Nargothrond (44000) , rozhodčí 26%
Noldor - Real Pilsen 2:1
výkony 147:141,agr.100:100,bez ČK
Hippo neponechal nic náhodě a jde dál...

-----
-----

s postupem jsem moc nepočítal, ale po objasnění celého postupu nastavování, jsem tak akorát naštvánHippopotamus wrote:Ono to bolo naopak - náhoda neponechala nič na Hippovipalo wrote:sobota 12.4.2014 14:00 - Nargothrond (44000) , rozhodčí 26%
Noldor - Real Pilsen 2:1
výkony 147:141,agr.100:100,bez ČK
Hippo neponechal nic náhodě a jde dál...
Takže, Hippova sobotňajšia story:
Cez deň tu Hippo neplánoval byť, a tak bolo potrebné si nastaviť na celý deň. Pri tomto nastavovaní bol Hippo dosť rozptyľovaný Hippovou frajerkou a nastavovanie tak bolo viac než obtiažné a dosť nepremyslené. Hotovo. Nastavené. Deň plynul. Okolo hodiny obednej prišla na Hippov mobil dosť zúfala sms od Hippovho brata s prosbou o urýchlené zistenie nejakých spojov. Hippo sa tak s veľkým frflaním a obtiažou dostal na net, zistil spoje pre svojho brata a zo zvedavosti sa pripojil na SP (keďže o 10:00 hrali Hippovci semifinále Mince). Chtiac-nechtiac Hippo rozklikol zostavu na Hajasa a s hrôzou zistil, že pri rannom nastavovaní spravil nejakú hippovinu a to, čo malo ísť na Hajasa o 14:00 hodil na bezvýznamný priateľák o 18:00 a zostava plánovaná na bezvýznamný priateľák o 18:00 bola nastavená na Hajasa. Tak to teda Hippo všetko napravil a Hajasa s výkonom 147 napokon porazil. Ktovie, akoby Hippo dopadol, keby zahral ten intergalaktický výkon 129, ktorý napokon o 18:00 zahrala zostava pôvodne nastavená na Hajasa.
A ponaučenie?: Nekradnite Hippovmu bratovi teleskopické palice...aby ich potom zbytočne dlho nehľadal...nestihol kvôli tomu plánovaný spoj...a následne neotravoval Hippa so zistením nových spojov na nete
PS: Môjmu bratovi neďakujte, urobil som to už za Vás
 Ale až spolu budeme příště hrát, slib mi, že se ti při nastavování bude zase věnovat ta frajerka
  Ale až spolu budeme příště hrát, slib mi, že se ti při nastavování bude zase věnovat ta frajerka  
ps2512 wrote:teď jsi mě rozsekalroman.zloch wrote:
Rozhodlo to pivo na dresu soupeře, ani sudí, natož pak moji borci, se nemohli soustředit na fotbal. To bych zakázal
Kenji

-----
-----

-----
-----

Ale nie, robím si prdel, mám z nej radosť
 Ale nie, robím si prdel, mám z nej radosť