impossible wrote:Brisingr 1 - 8 Mission Impossible
Dneska jsme zneuctili Brisingry, az jejich manager odchazel z travniku se studem v obliceji a mokrymi spodary.
Ano, to zneuctění bylo tak velké, že se manažer týmu raději několik dnů neukázal na fóru. Nu, co k tomu říct. Ostuda, potupa, pohana, tentokrát jsme my byli naprosto NEMOŽNÍ. Jen Alex de Azevedo Júnior byl relativně spokojený. Dal gól, za stažené triko mu sudí ani nedal kartu, ale zato, když viděl jeho mladickou a přitom mužnou hruď, dala fanynka (ale ne kartu).
impossible wrote:Jinak koukam pane spamere...5 stranek v tomto vlakne od zacatku turnaje? Nic moc. V dobach sve nejvetsi slavy umel Peesko udelat vice postu za den

No, co k tomu říci. Částečně má pravdu Milan, částečně s tím, jak se navyšují resty se mi je nechce dohánět (to je zatracenej bludnej kruh) a také... ...když vás přítelkyně požádá, abyste jí napsali erotickou povídku, budete snad sepisovat komenty k mačům Spameru?
Jinak jak pravíš - holt už to není co bývalo. Pamatuju si, že za 1.ročník Spamer Cupu jsme ve čtyřech (a o to byl i kratší, než turnaj pro 16) udělali 64 stránek. Joooo, to byla Spamer sestava!!! Já, Péesko, Ataner, Palo!!! A ještě čtyři "náhradníci" spamující ač nehráli (což je chvályhodné), kteří si díky tomu vysloužili pozvánku pro 2.ročník. Mám takový dojem, že nejagilnější (a i za to Ti pochvala) z náhradníků byl právě Íčko... ...jo, kde ty časy jsou...
Dnes nás čekal, jak již tomkyč naznačil, klíčový duel. Udělali jsme pro úspěch v něm naprosto vše (kromě toho, že manažer zapomněl nastavit styl na 100%), dokonce jsme klesli tak hluboko, že jsme speciálně kvůli takovémuto mači pořídili novou akvizici na RB.
Litomerice losers Club de Fotbal - Brisingr 2:4 (78:94)
Postup je náš!!!