Pochopila jsrm dobre, ze jako nemam sanci??Milko wrote:Prognózy sú na svete...

Moderator: Czech Moderators
Pochopila jsrm dobre, ze jako nemam sanci??Milko wrote:Prognózy sú na svete...
JednoznačneRaduuza wrote:Pochopila jsrm dobre, ze jako nemam sanci??Milko wrote:Prognózy sú na svete...![]()
![]()
A keby si sa aspoň tomu obchodu, o ktorom tam Milko píše, naozaj venovala tyRaduuza wrote: Pochopila jsrm dobre, ze jako nemam sanci??![]()
![]()
Však věnuju, zrovna dneska jsem si koupila tričkoHippopotamus wrote:A keby si sa aspoň tomu obchodu, o ktorom tam Milko píše, naozaj venovala tyRaduuza wrote: Pochopila jsrm dobre, ze jako nemam sanci??![]()
![]()
tss vy mě ale podceňujeteGeorgeTT wrote:JednoznačneRaduuza wrote:Pochopila jsrm dobre, ze jako nemam sanci??Milko wrote:Prognózy sú na svete...![]()
![]()
A bol v tom tričku aj nejaký chlap?Raduuza wrote: Však věnuju, zrovna dneska jsem si koupila tričko![]()
neee, co tě to napadlo???Hippopotamus wrote:A bol v tom tričku aj nejaký chlap?Raduuza wrote: Však věnuju, zrovna dneska jsem si koupila tričko![]()
Ja som len skúšal, či predsalen si nekúpila nejakého hráča a snažila sa to zakamuflovať tričkomRaduuza wrote:neee, co tě to napadlo???Hippopotamus wrote:A bol v tom tričku aj nejaký chlap?Raduuza wrote: Však věnuju, zrovna dneska jsem si koupila tričko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já si přeci chlapi nekupuju![]()
Ale chlpai a hráči jsou velkej rozdíl, hráči totiž žádní chlapi nejsou, jsou to primadonyHippopotamus wrote: Ja som len skúšal, či predsalen si nekúpila nejakého hráča a snažila sa to zakamuflovať tričkom
No, vyzerá to tak, že druhý flek ti už neujde, uvidíme ako zvládneš zápas s Medojedom...necháme sa prekvapiť!Sexton wrote:trocha spamu neuskodi,takze dle prognoz jsem se mel poprat o druhe misto ,mo a vypada to ze to vyslo,ted mi zbyva se poprat o to prvni
HA a nejsi ani předposledníšutr wrote:HA, prý skončím ve skupině poslední...
Kua, ja myslel, že brácho aspoň trochu vie hrať ten soccer, ale nesklamal ma....nevie hošutr wrote:HA, prý skončím ve skupině poslední...
no chlapci, pěkně jste mi to nandali, krom dneska jsem ani jeden zápas nevypustil a přesto 0 bodů, hrůza... asi můj nejhorší výsledek ve skupinové části v dějinách SPMilko wrote:Kua, ja myslel, že brácho aspoň trochu vie hrať ten soccer, ale nesklamal ma....nevie hošutr wrote:HA, prý skončím ve skupině poslední...