Poslal jsem pozvánky na další ročník, tak kdo máte chuť přihlašte se. Kdo nedostal ať se ozve.
Možná to bude poslední sranda

Popřemýšlím možná o nějakém bonusu pro vítěze, ale nic neslibuju

Moderator: Czech Moderators
No nevím jestli ještě budu mít chuť zaplatit si SPFA.palo wrote:Jak jako poslední ???
Já už jsem se lekl že se taky chystáš končit...koster wrote:No nevím jestli ještě budu mít chuť zaplatit si SPFA.palo wrote:Jak jako poslední ???
Mantelovi je to buřt, bod z venku se vždycky počítá a hlavně to není liga. v lize bych to komentoval jinak.Azor wrote:Baníček - Fc Mantel 3:3 V:130-142
Tak chycená penalta nám dala bod.Ano, tohle je podle mě opravdu sranda, akorát Mantel bude asi jiného názoru a Pan Random si tu jistě přečte o sobě pár nepěkných slov
Tak to musim Randomovi zase jednou polichotit, ze si zvolil tento zapas a ne ten nas.palo wrote:Ano,opravdu sranda:![]()
Stratovarius - The Last Mohycan 0:0,pen.8:7 (135:140)
Random nám proti Milkovi pomohl dál,zároveň se ale zranil áčkový LF,kterého v následujícím čtvrtfinále Milkova Cupu s Mazzym nahradil 20letý hráč s výkonem 61 a vypadli jsme...(ale nebyla to jediná příčina vypadnutí)
Takže se dá říct,že za to že jsme Mohykány vyřadili,vyšplouchl nás Milko ze svého turnaje...
Čo dodať...sklamanie, rozčarovanosť, zúrivosť...nič také. Gratulka Palipalo wrote:Ano,opravdu sranda:![]()
Stratovarius - The Last Mohycan 0:0,pen.8:7 (135:140)
Random nám proti Milkovi pomohl dál,zároveň se ale zranil áčkový LF,kterého v následujícím čtvrtfinále Milkova Cupu s Mazzym nahradil 20letý hráč s výkonem 61 a vypadli jsme...(ale nebyla to jediná příčina vypadnutí)
Takže se dá říct,že za to že jsme Mohykány vyřadili,vyšplouchl nás Milko ze svého turnaje...