Moderator: Czech Moderators
Litomerice losers Club de Fotbal 1 - 2 PC Bonnertomkycz wrote:my přivítáme Patricka, ale moc velkou radost z toho teda nemáme. Bohužel, i druhý postupující z jeho skupiny stál za prd takže nemělo cenu nějak taktizovat....
To je nějaký koment nebo prostě jen nějaké projevené promile ?mrakoplas44 wrote:
To se nikdo nedoví, ty můj kvítku medový....Ataner wrote:To je nějaký koment nebo prostě jen nějaké projevené promile ?mrakoplas44 wrote:
po velmi dlouhé době se na mě usmál random a zrovna v mém nejoblíbenějším turnajitomkycz wrote:Litomerice losers Club de Fotbal 1 - 2 PC Bonnertomkycz wrote:my přivítáme Patricka, ale moc velkou radost z toho teda nemáme. Bohužel, i druhý postupující z jeho skupiny stál za prd takže nemělo cenu nějak taktizovat....
tak nic no, gratulace patrickovi, ale drželi jsme krok a prohráli jsme jen díky nevoli randomu po výkonech 141:141... snad naše šance ještě přijde...
PaTTTTrick wrote:
po velmi dlouhé době se na mě usmál random a zrovna v mém nejoblíbenějším turnaji(snad to nebyl poslední úsměv....)