Populovic wrote:Dak by nekdo pratelak zejtra v 10?
ja by som si zahral
Tak sem ti poslal pozvanku, ale nasazuju dorostence na kvuli moralce. Tak necekej nakej zazracnej vykon
ja tak isto
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Prijmem pozvanku na ktory kolvek termin do soboty 18.00 poslite a ja poslem na odvetu...budem nasadziovat B a C tim...diks
Ivo08 - 1FC Nové Zámky
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Ivo08-LSG wrote:Prijmem pozvanku na ktory kolvek termin do soboty 18.00 poslite a ja poslem na odvetu...budem nasadziovat B a C tim...diks
Ivo08 - 1FC Nové Zámky
ok poslal som ja nasadim new hraèov
hladam hodne pratelaku na skusenosti mych hracu a hlaven me pripomenuti....
taky chci vyzkouset hodne taktik co jse zmenilo a tak ruzne cili silnejsi tymi posilejte pozvanky zatim mam prazdno....
a tymi ktere mne v case me slavy nedovedli porazit muzete mi to vratit Very Happy
hladam vela priatelskych zapsaov na ziskavanie skusenosti ako mojich hracvov tak mojich
tiez chcem vyskusat vela taktik co vsetko sa zmenilo a tak rozne takze silnejsie tymy kludne posielajte pozvanky zatial mam prazdno....
a tymy ktore ma nevedeli porazit v case mojej slavy mi to mozu teraz vratit Very Happy
pochopitelne ze ked mi pride viac pozvanok budu mat prednost stary znamy tak ak sa pozname nezabudnite mi to pripomenut Very Happy