Jsou větší turnajové brzdy než já, prostě toto finále vzniklo ve špatnou dobu. Být to pár dní předem tak jsem měl volných termínů více, jenže se objevilo pár bláznů co mi přijali všechny pooly co jsem měl. Jeden ročník si budete muset holt počkat, v těch příštích už vás otravovat nebudu.Pavel wrote:Souhlasím s pupajdim, jsem z toho pořádně znechucený! Zablokovat si termíny na 17 dnů dopředu, to je vrchol bezohlednosti vůči všem. Myslím, že Mince je oblíbená a teď má 32 účastníků dalšího ročníku čekat jenom proto, že pro někoho je výhodné hrát finále za několik týdnů? Hrajeme to snad pro radost a ne proto, abychom vyhráli za každou cenu.pupajdi13 wrote: Jediné co mi vyrazilo dech je termín zápasu.....přiznám se,že čekat na finálový zápas 17dní je i na mě hodně silná káva ......proto bych tímto poprosil hostující tým,aby pro příště zvážil rozložení svých předblokovaných zápasů s ohledem na takto duležité zápasy....17 dní je moc a kazí to dojem z celého turnaje,.

edit:
Pavel wrote:...že pro někoho je výhodné hrát finále za několik týdnů? Hrajeme to snad pro radost a ne proto, abychom vyhráli za každou cenu
To si jako myslíš, že mám ty termíny blokované kvůli turnaje ?