laky7 wrote:nasiel bi sa niekto na priatelske zapasi ?
pondelok 2.zap
streda 2.zap
stvrtok 2.zap
tym:Lokomotiv Buldogs
ja by som si zahral ak ti moj tim este nelezie na nervy
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
laky7 wrote:nie ani nahodov nelezie.aspon je tu niekto skym mozem pravidelne hravat
aj ja som stastny ze nemusim stale hladat tak idem posielat na 3 zapasy u mna a posli spat
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Potrebujem nejake managera ktory so mnou zohra kazdy day aspon jeden zapas...chcem zdvihat skusenosti hracom a aj moralku timu a na to potrebujem zapasy...diky ozvite sa mi najprv do SP posty...diks
Ivo08 - 1FC Nové Zámky
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Dneska niekto proti mojemu Ccku u nas na stadione najde sa???o 18.00 diky moc rychlooo
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Ivo08-LSG wrote:Potrebujem nejake managera ktory so mnou zohra kazdy day aspon jeden zapas...chcem zdvihat skusenosti hracom a aj moralku timu a na to potrebujem zapasy...diky ozvite sa mi najprv do SP posty...diks
Ivo08 - 1FC Nové Zámky
co bi si povedal na mna od pondelka do piatku kazdy den 2 zapasi ?
Mne to vyhovuje....po simulacii rozosly pozvanky rozoslem aj ja...hehehe
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!