A to je smutný...ps2512 wrote:Palo to ma dobre!
Stojim za tebou a tvym Excelem Palo

Moderator: Czech Moderators
A to je smutný...ps2512 wrote:Palo to ma dobre!
Děkuji za podporu...tosa_CZ wrote:A to je smutný...ps2512 wrote:Palo to ma dobre!
Děkuji za roli "hodně mírného" favoritapalo wrote:mantel/husic - tady jsem byl hodně na vážkách,asi rozhodne jak k zápasu kdo přistoupí,nedivil bych se penaltovému rozuzlení.
Neboj, poslední dobou mívají mí soupeři v lize i turnajích ještě jednoho vlivného pomocníka.husic wrote:Děkuji za roli "hodně mírného" favoritapalo wrote:mantel/husic - tady jsem byl hodně na vážkách,asi rozhodne jak k zápasu kdo přistoupí,nedivil bych se penaltovému rozuzlení.
![]()
Po lize to bude ve čtvrtek 3. turnajový zápas, tak uvidím, jak na tom moji hoši budou. O postup se každopádně pokusit chci. V tomto turnaji je ale osmifinále většinou konečná, tak nevím, zda se nám to podaří...
To já taky. Snad to bude přinejmenším vyrovnaný zápas.mantel wrote:Neboj, poslední dobou mívají mí soupeři v lize i turnajích ještě jednoho vlivného pomocníka.husic wrote:Děkuji za roli "hodně mírného" favoritapalo wrote:mantel/husic - tady jsem byl hodně na vážkách,asi rozhodne jak k zápasu kdo přistoupí,nedivil bych se penaltovému rozuzlení.
![]()
Po lize to bude ve čtvrtek 3. turnajový zápas, tak uvidím, jak na tom moji hoši budou. O postup se každopádně pokusit chci. V tomto turnaji je ale osmifinále většinou konečná, tak nevím, zda se nám to podaří...Do zápasu dám samozřejmě všechno, ale jestli to na tebe bude stačit opravdu nevím. Každopádně se na zápas těším.
Kurz se zvyšoval s přihlédnutím k osmifinálovému soupeři...Ale když ho vyřadíš,okamžitě raketově klesne.Big El wrote:10% To je dobré, s tím se dá něco dělat. Docela mě rozesmálo, že i přesto, že jsme se zbavili poloviny soupeřů, se kurz na naše vítězství proti předskupinové fázi zvýšil. Nu uvidíme. Ad pohár - možná zítra postoupit zkusíme, uzvidíme, uvidíme.
Nu tak už před turnajem bylo zřejmé, že tento soupeř hrozí...palo wrote:Kurz se zvyšoval s přihlédnutím k osmifinálovému soupeři...Ale když ho vyřadíš,okamžitě raketově klesne.Big El wrote:10% To je dobré, s tím se dá něco dělat. Docela mě rozesmálo, že i přesto, že jsme se zbavili poloviny soupeřů, se kurz na naše vítězství proti předskupinové fázi zvýšil. Nu uvidíme. Ad pohár - možná zítra postoupit zkusíme, uzvidíme, uvidíme.![]()
Tak pokud hodláš překvapit,doporučuju včas si vsadit !
No přiznávám,že před turnajem jsem protiskupiny vůbec nebral v potaz,spíš jen soupeře ve skupině a možný výkon podle Battle strategy...Big El wrote:Nu tak už před turnajem bylo zřejmé, že tento soupeř hrozí...palo wrote:Kurz se zvyšoval s přihlédnutím k osmifinálovému soupeři...Ale když ho vyřadíš,okamžitě raketově klesne.Big El wrote:10% To je dobré, s tím se dá něco dělat. Docela mě rozesmálo, že i přesto, že jsme se zbavili poloviny soupeřů, se kurz na naše vítězství proti předskupinové fázi zvýšil. Nu uvidíme. Ad pohár - možná zítra postoupit zkusíme, uzvidíme, uvidíme.![]()
Tak pokud hodláš překvapit,doporučuju včas si vsadit !
...každopádně mě to pobavilo. Ale ne, že bych se snad cítil dotčený
Jsem Ti potřeboval před dnešním zápasem trochu nahlodat sebevědomí...ps2512 wrote:Nam se vubec neveri? A to jsem myslel, ze jen ja si neverim
Priority jsou jasný,vyhrát a i termín-středa 10h nás k tomu vybízí.palo wrote:OSMIFINÁLE:
oliwapol je jednoznačným favoritem,pokud nebude mít jiné priority...
Torpedo nás potopilo , nič sa nedá robiť.palo wrote: V Trenčíně se dnes večer budou asi trénovat penalty...