A to je smutný...ps2512 wrote:Palo to ma dobre!
Stojim za tebou a tvym Excelem Palo
Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
-
tosa_CZ
- Member of the Soccer Project Association
Re: Stratovarius Cup XI.
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
-
palo
Děkuji za podporu...tosa_CZ wrote:A to je smutný...ps2512 wrote:Palo to ma dobre!
Stojim za tebou a tvym Excelem Palo

-
palo
OSMIFINÁLE:

Jako první je uváděn původní kurz na vítězství,za pomlčkou je kurz po skupinách.
V zápase duffyho s Dajem by mohla rozhodnout výhoda domácího prostředí,určitě to ale bude hodně vyrovnané.
Milkovi by neměl postup uniknout,pokud nastoupí v nejsilnější sestavě.
Šutřík si pravděpodobně postup pohlídá,ale i medojed má ambice dojít hodně daleko.
mantel/husic - tady jsem byl hodně na vážkách,asi rozhodne jak k zápasu kdo přistoupí,nedivil bych se penaltovému rozuzlení.
péesko podává v turnaji výborné výkony,Libo zatím hrál co potřeboval.Taky hrozně těžké tipovat postupujícího,uvidíme...
síla krupova kádru je děsivá,vypadá to na stopku pro Ela,který jako jediný z osmifinalistů nemá znak - udělej s tím něco,ostudo...
--- Protože jsem právě zjistil,že i sobota 29.10. je hracím dnem Poháru,ještě dodatek - v Poháru jsou dosud oba týmy.
toša pohrozil posledním výkonem ve skupině,my jsme teď naopak měli nějaký pohyb v kádru a asi skončíme...
oliwapol je jednoznačným favoritem,pokud nebude mít jiné priority...

--- Protože jsem právě zjistil,že i sobota 29.10. je hracím dnem Poháru,ještě dodatek - v Poháru jsou dosud oba týmy.

-
husic
- Team President
Děkuji za roli "hodně mírného" favoritapalo wrote:mantel/husic - tady jsem byl hodně na vážkách,asi rozhodne jak k zápasu kdo přistoupí,nedivil bych se penaltovému rozuzlení.
Po lize to bude ve čtvrtek 3. turnajový zápas, tak uvidím, jak na tom moji hoši budou. O postup se každopádně pokusit chci. V tomto turnaji je ale osmifinále většinou konečná, tak nevím, zda se nám to podaří...
10% To je dobré, s tím se dá něco dělat. Docela mě rozesmálo, že i přesto, že jsme se zbavili poloviny soupeřů, se kurz na naše vítězství proti předskupinové fázi zvýšil. Nu uvidíme. Ad pohár - možná zítra postoupit zkusíme, uzvidíme, uvidíme.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
Neboj, poslední dobou mívají mí soupeři v lize i turnajích ještě jednoho vlivného pomocníka.husic wrote:Děkuji za roli "hodně mírného" favoritapalo wrote:mantel/husic - tady jsem byl hodně na vážkách,asi rozhodne jak k zápasu kdo přistoupí,nedivil bych se penaltovému rozuzlení.
![]()
Po lize to bude ve čtvrtek 3. turnajový zápas, tak uvidím, jak na tom moji hoši budou. O postup se každopádně pokusit chci. V tomto turnaji je ale osmifinále většinou konečná, tak nevím, zda se nám to podaří...
-
husic
- Team President
To já taky. Snad to bude přinejmenším vyrovnaný zápas.mantel wrote:Neboj, poslední dobou mívají mí soupeři v lize i turnajích ještě jednoho vlivného pomocníka.husic wrote:Děkuji za roli "hodně mírného" favoritapalo wrote:mantel/husic - tady jsem byl hodně na vážkách,asi rozhodne jak k zápasu kdo přistoupí,nedivil bych se penaltovému rozuzlení.
![]()
Po lize to bude ve čtvrtek 3. turnajový zápas, tak uvidím, jak na tom moji hoši budou. O postup se každopádně pokusit chci. V tomto turnaji je ale osmifinále většinou konečná, tak nevím, zda se nám to podaří...Do zápasu dám samozřejmě všechno, ale jestli to na tebe bude stačit opravdu nevím. Každopádně se na zápas těším.
-
palo
Kurz se zvyšoval s přihlédnutím k osmifinálovému soupeři...Ale když ho vyřadíš,okamžitě raketově klesne.Big El wrote:10% To je dobré, s tím se dá něco dělat. Docela mě rozesmálo, že i přesto, že jsme se zbavili poloviny soupeřů, se kurz na naše vítězství proti předskupinové fázi zvýšil. Nu uvidíme. Ad pohár - možná zítra postoupit zkusíme, uzvidíme, uvidíme.
Tak pokud hodláš překvapit,doporučuju včas si vsadit !

Nu tak už před turnajem bylo zřejmé, že tento soupeř hrozí...palo wrote:Kurz se zvyšoval s přihlédnutím k osmifinálovému soupeři...Ale když ho vyřadíš,okamžitě raketově klesne.Big El wrote:10% To je dobré, s tím se dá něco dělat. Docela mě rozesmálo, že i přesto, že jsme se zbavili poloviny soupeřů, se kurz na naše vítězství proti předskupinové fázi zvýšil. Nu uvidíme. Ad pohár - možná zítra postoupit zkusíme, uzvidíme, uvidíme.![]()
...každopádně mě to pobavilo. Ale ne, že bych se snad cítil dotčený
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
palo
No přiznávám,že před turnajem jsem protiskupiny vůbec nebral v potaz,spíš jen soupeře ve skupině a možný výkon podle Battle strategy...Big El wrote:Nu tak už před turnajem bylo zřejmé, že tento soupeř hrozí...palo wrote:Kurz se zvyšoval s přihlédnutím k osmifinálovému soupeři...Ale když ho vyřadíš,okamžitě raketově klesne.Big El wrote:10% To je dobré, s tím se dá něco dělat. Docela mě rozesmálo, že i přesto, že jsme se zbavili poloviny soupeřů, se kurz na naše vítězství proti předskupinové fázi zvýšil. Nu uvidíme. Ad pohár - možná zítra postoupit zkusíme, uzvidíme, uvidíme.![]()
...každopádně mě to pobavilo. Ale ne, že bych se snad cítil dotčený

-
ps2512
Nam se vubec neveri? A to jsem myslel, ze jen ja si neverim 
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
palo
Jsem Ti potřeboval před dnešním zápasem trochu nahlodat sebevědomí...ps2512 wrote:Nam se vubec neveri? A to jsem myslel, ze jen ja si neverim

-
palo
osmifinále:
torpédo Svinov - FC Trabant 1:1,pen.4:1
výkony 131:129,agr.50:80,rozh.96%,5886 diváků
Branky: 14.Nikolov - 21.Rodríguez
torpédo Svinov: 4-3-3 dlouhé míče
Ferrante 73 - Petras 69,Kučera 70,Anther 68,Jones 71 - Pelaic 65,Konjanovski 66,Simonovic 65 - Nikolov 68,Di Gregorio 69,Daniel Gonzalez 70
FC Trabant: 3-4-3 protiútoky
Pacholík 69 - Shevchenko 67,Vangeel 67,Candeias 68 - José Martinez 67,Tillayev 68,Lechleiter 67,Tao 68 - Akanji 68,Rodríguez 56,Nijssen 67
V Trenčíně se dnes večer budou asi trénovat penalty...
torpédo Svinov - FC Trabant 1:1,pen.4:1
výkony 131:129,agr.50:80,rozh.96%,5886 diváků
Branky: 14.Nikolov - 21.Rodríguez
torpédo Svinov: 4-3-3 dlouhé míče
Ferrante 73 - Petras 69,Kučera 70,Anther 68,Jones 71 - Pelaic 65,Konjanovski 66,Simonovic 65 - Nikolov 68,Di Gregorio 69,Daniel Gonzalez 70
FC Trabant: 3-4-3 protiútoky
Pacholík 69 - Shevchenko 67,Vangeel 67,Candeias 68 - José Martinez 67,Tillayev 68,Lechleiter 67,Tao 68 - Akanji 68,Rodríguez 56,Nijssen 67
V Trenčíně se dnes večer budou asi trénovat penalty...

-
oliwapol
Priority jsou jasný,vyhrát a i termín-středa 10h nás k tomu vybízí.palo wrote:OSMIFINÁLE:
oliwapol je jednoznačným favoritem,pokud nebude mít jiné priority...
ACS Pardubice
Torpedo nás potopilo , nič sa nedá robiť.palo wrote: V Trenčíně se dnes večer budou asi trénovat penalty...
A my , zapíname nočné osvetlenie na našom útlom štadióne a ideme kopať pentle.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio