Stratovarius Cup

Moderator: Czech Moderators

palo
Member of the Soccer Project Association

Re: Stratovarius Cup XI.

Post by palo »

Dajo wrote:
palo wrote: V Trenčíně se dnes večer budou asi trénovat penalty... :wink:
Torpedo nás potopilo , nič sa nedá robiť. :( Súper bol lepší a zaslúžene postúpil do ďaľších bojov.
A my , zapíname nočné osvetlenie na našom útlom štadióne a ideme kopať pentle. :roll:
To je správné - příště to vyjde ! :wink:
Image
Milko

Post by Milko »

palo wrote:
Dajo wrote:
palo wrote: V Trenčíně se dnes večer budou asi trénovat penalty... :wink:
Torpedo nás potopilo , nič sa nedá robiť. :( Súper bol lepší a zaslúžene postúpil do ďaľších bojov.
A my , zapíname nočné osvetlenie na našom útlom štadióne a ideme kopať pentle. :roll:
To je správné - příště to vyjde ! :wink:
Čo dodať...torpedo to na nás Slovákov s tými pentlami vie. Aj ja som s nim vyletel v jednom turnaji práve na penaltičky. Poučenie z toho vyplýva, že ho musíme porážať v normálnom hracom čase... :wink:
P.S brácho, vyhoď toho fyzioterapeuta, keď pred takýmto dôležitým zápasom ti nevie dať dohromady jedno poriadne CF-ko... :mrgreen:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Azor

Post by Azor »

palo wrote:OSMIFINÁLE:

:arrow: oliwapol je jednoznačným favoritem,pokud nebude mít jiné priority...
My se pokusíme favorita zaskočit, je to ve středu, takže vyběhne A-tým, navíc je tu i Pan Random, takže to může dopadnout všelijak. Nu uvidíme
PaToM

Post by PaToM »

palo wrote:V Trenčíně se dnes večer budou asi trénovat penalty... :wink:
Tak to je jasné... http://sport.aktuality.sk/clanok/120597 ... rozstrele/ :mrgreen:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
palo

Post by palo »

PaToM wrote:
Tak to je jasné... http://sport.aktuality.sk/clanok/120597 ... rozstrele/ :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
Dajo

Post by Dajo »

PaToM wrote:
V Trenčíne to jednoducho nevieme :roll: ....,ale pracujeme na tom. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
Dajo

Post by Dajo »

Milko wrote:
palo wrote: To je správné - příště to vyjde ! :wink:
Čo dodať...torpedo to na nás Slovákov s tými pentlami vie. Aj ja som s nim vyletel v jednom turnaji práve na penaltičky. Poučenie z toho vyplýva, že ho musíme porážať v normálnom hracom čase... :wink:
P.S brácho, vyhoď toho fyzioterapeuta, keď pred takýmto dôležitým zápasom ti nevie dať dohromady jedno poriadne CF-ko... :mrgreen:
Fyzioterapeut už čistí klubové hajzle. :evil: A to ich máme 475. :mrgreen:
Dajo
FK Laugaricio
Milko

Post by Milko »

OSEMFINÁLE

The Last Mohycan 1 - 0 1.FC Julec (135 - 128)

- paráda :!: A sme vo štvrťfinále. Súpera sme mierne prevýšili nielen vo výkone, ale aj v agresivite. Už teraz sa nevieme dočkať nášho najbližšieho súpera...
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
palo

Post by palo »

The Last Mohycan - 1.FC Julec 1:0
výkony 135:128,agr.75:50,rozh.99%,5566 diváků

Branka: 24.Palinek
ČK: 83.Gunetileke (Julec)

The Last Mohycan: 5-3-2 beton
Dixon 69 - Paul 69,Zienczuk 68,Poškus 71,Karim Yayla 70,Ericsson 69(70.Persson 56) - Auglys 68,McMahon 69,Stuckens 70 - Marzuck Bogler 69,Palinek 70

1.FC Julec: 4-3-3 dlouhé míče
Janů 67 - Hadji 67,Helísek 68,Gunetileke 68,Oprea 67 - Silva 70,Corstjens 67,Carrick 69 - Wanderpool Wallace 69,Pisano 70,Dilhan 69

Milko opět prokázal,že zápasy s přísným rozhodčím mu svědčí a zachránil čest rodiny... :wink:
Image
mantel

Post by mantel »

Tak jsem se chtěl podívat přes Battle na mé šance s Husičem, nicméně Battle mě má v paži a klidně si nefunguje, takže holt nezbývá, než počkat na reálný výsledek. Pro výhru jsem udělal všechno, Áčko v ranní lize stálo, ve 14 hodin se rozehrálo v Milkově turnaji s torpédama ze Svinova a a teď celí nažhavení čekají v domácí šatně na začátek zápasu. Prase jsme nezabíjeli, rybník zůstal nevyloven a obliba našeho týmu u CML je stále stejně tragická, nicméně i tak věřím v dobrý výsledek.
husic
Team President

Post by husic »

mantel wrote:Tak jsem se chtěl podívat přes Battle na mé šance s Husičem, nicméně Battle mě má v paži a klidně si nefunguje, takže holt nezbývá, než počkat na reálný výsledek. Pro výhru jsem udělal všechno, Áčko v ranní lize stálo, ve 14 hodin se rozehrálo v Milkově turnaji s torpédama ze Svinova a a teď celí nažhavení čekají v domácí šatně na začátek zápasu. Prase jsme nezabíjeli, rybník zůstal nevyloven a obliba našeho týmu u CML je stále stejně tragická, nicméně i tak věřím v dobrý výsledek.
Gratuluji k postupu. Třetí turnajový zápas dne už moji hoši zvládnout nedokázali... Šance na penalty ale žila až do 90. minuty. Štěstí, které jsme měli v turnaji ve 14, kdy jsem byl horší a postoupil na penalty, už při nás ale nestálo...
šutr
Team President

Post by šutr »

Mantelíku gratulka :mrgreen: , i my jdeme po zodpovědném výkonu dál :mrgreen: , tak už jsem zvědavéj ke komu to v čtvrtfinále pocestuji :roll: , snad ne ke Krupovi... :shock: :mrgreen:
Šutr
Šutrteam B3
mantel

Post by mantel »

Dík za gratulace, i já gratuluji postoupivším a těším se na svého soupeře v dalším kole. Netuším kdo to bude, protože jsem na SP teprve chvíli a tohle jsem za těch cca 4,5 let stále nestihnul nastudovat. :oops:
šutr
Team President

Post by šutr »

mantel wrote:Dík za gratulace, i já gratuluji postoupivším a těším se na svého soupeře v dalším kole. Netuším kdo to bude, protože jsem na SP teprve chvíli a tohle jsem za těch cca 4,5 let stále nestihnul nastudovat. :oops:
Nejsi sám, já jsem na SP dokonce o týden déle než Ty :mrgreen: než Ty a taky ten los(teda mimo 1.kolo vyřazováku) nechápu...
Šutr
Šutrteam B3
Big El

Post by Big El »

šutr wrote:
mantel wrote:Dík za gratulace, i já gratuluji postoupivším a těším se na svého soupeře v dalším kole. Netuším kdo to bude, protože jsem na SP teprve chvíli a tohle jsem za těch cca 4,5 let stále nestihnul nastudovat. :oops:
Nejsi sám, já jsem na SP dokonce o týden déle než Ty :mrgreen: než Ty a taky ten los(teda mimo 1.kolo vyřazováku) nechápu...
Nováčkům rád pomáhám, takže případně si napište a odpovím vám 8)
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”