1FC Mrakoplaš 1-2 Šutrteam
Primisimo FC 1-1 3:4 pkThe Last Mohycan
- tak domácim ruže nekvitli v semifinále. Šutrík potvrdil úlohu favorita a zvíťazil

Moderator: Czech Moderators
Tak si to finale oba uzijte!šutr wrote:Hezky si to pán domácí nalosoval, finále pěkně doma... No co pokusíme se obhájit loňské vítězství a Milka porazit na jeho pažitu
, můj tip je taky remíza, ale na pentle tentokráte vyhraji já
![]()
šutr wrote: Jsem rád že Milko je můj velký kamarád a pozvánka na další ročník mne jistě nemine, tak snad o ní vědět dopředu, protože tento turnaj je už velmi populární a bude to o rychlosti...
Miloši klobouk dolů, všechny Tvé rozbory a předzápasové tipy mě moc baví! Těším se na další ročník.
Děkuji DajoDajo wrote:Veľká gratulácia k obhajobe pohára letí Šutrteamu aj od vedenia FC Trabant.![]()
Pekná práca šutríku.
Taky gratulujeme,musíme toto prestižní vítězství zmínit v profilu do Stratovarius Cupu...šutr wrote:Děkuji DajoDajo wrote:Veľká gratulácia k obhajobe pohára letí Šutrteamu aj od vedenia FC Trabant.![]()
Pekná práca šutríku., doufám že již brzy se ten tvůj trabantový dvojtakt přemění v nějaký výkoný šestiválec
a já budu moct gratulaci vrátit
![]()
Co myslíš Milko Ty?
Děkujiii, s tou pozvánkou, ikdybych zapomněl Ty bys mi jistě vyšel vstříc nějakým náhradním termínemps2512 wrote:Od Dynama taky upřímná gratulace.
Jen slav, ať zapomeneš posílat pozvánky
to víš že joooooošutr wrote:Děkujiii, s tou pozvánkou, ikdybych zapomněl Ty bys mi jistě vyšel vstříc nějakým náhradním termínemps2512 wrote:Od Dynama taky upřímná gratulace.
Jen slav, ať zapomeneš posílat pozvánky
Díky Milane, co ten Tvůj sestup, tos udělal schválně abys matl soupeře v důležitých turnajíchMilanSLOVAKIA wrote:Aj tim FC DAC posiela obrovsku gratulaciu Sutrikovu k vyhre Milkovho cupu