1.FC Inter Milano - 15b
2. berušky - 9b
3.Fc Burani Liblice - 9b
Zítra dohráváme poslední kolo a když se nestane nic překvapujícího,tak pořadí zustane stejné ....berušky totiž hrají s posledními K.Vary
Hmmm tak Burani májí body připsané už před zápasem Milánští nejspíš hlásej vypuštění předem a stát se tedy může vše Nálada u berušek a tedy i sportovní forma je nedaleko od formy české fotbalové repre
edit
Tak berušky to na rozdíl od české repre zvládly a a uhrály si postup do klokaního derby Šance tam sice nemáme velké, ale bude to fajn zápas
Út 14 Zář 2010 (10:00 CET)... FC Letenská šlechta... ?? - ??... tři sestry
Vyřazovací část startuje pan organizátor pupajdí s nováčkem turnaje - fanánkem...favorit je jasný , jsou to Šlechtici a měli by se podívat do dalšího kola. tip : 1
Út 14 Zář 2010 (14:00 CET) ... Los Ojos Unicos ... ?? - ?? ... FC Chellsea
Ve stejný den o simulaci později se do daLšího kola podívá i medojed , který si poradí s Mikelem . tip : 1
Út 14 Zář 2010 (22:00 CET) ... Libo Team ... ?? - ?? ... FC MARLBORO MZ
Uterní kolo završíme zápasem v ostravě , kde prožene své kobylky vítěz 13-té Mince Libo ...tentokrát mu to ovšem na roofera nebude stačit. tip : 2
St 15 Zář 2010 (18:00 CET) ... FC Teschen... ?? - ?? ... AFK Vršovice
Středa přinesla pouze jeden zápas a poslední ve volném týdnu ....ostatní týmy se budou muset prokousat pavoukem až v ligové sezoně.
Jinak tady není co řešit....obhájce titulu si smlsne. tip : 1
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nová sezona
Bohemáckým derby se rozehrají poslední uterní mače.
Pavel je favorit,ale Pavla umí překvapit .....tipuju vyrovnané utkání , které rozhodnou penalty. tip : 0
Út 21 Zář 2010 (14:00 CET) ... Fc Mantel ... ?? - ?? ... rudá mašina
Velmi silní soupeři a manažeři , Mantelův tým ještě není na vrcholu,přesto hraje krásný , atraktivní a hlavně produktivní fotbal. tip : 1
Út 21 Zář 2010 (18:00 CET) ... FC Inter Milano ... ?? - ?? ... TJ Liblice 1927
Celé osmifinále zakončí povinná výhra Hernána. tip : 1
Máte-li někdo výhrady k mým tipum,zkuste mi je vyvrátit
....Robert 'Grůza' Galogre - Bohemians Jeníkov
........Marco Westermann - Masajové
Aleksandr '=Geiza=' Rohac - Letenská šlechta
Víctor Hugo García Flores - Libo Team
Vincent Van Goethem - Libo Team
Valerian '=Marty=' Andrejov - FC Chellsea
Gabriel Curca - rudá mašina
......Shafiee Shahib - FC MARLBORO MZ
aktualizováno ke startu OSMIFINÁLE
MOMENTÁLNĚ NEJLEPŠÍ KANONÝR S "7" GOLY UŽ DO PLAY OFF NEZASÁHNE
FC Letenská šlechta ..... 2-2 ...(5:3p)..... tři sestry
výkony : 143 : 136
Těžší zápas,než jsem původně čekal ......navíc random nám nepřál a tak jsme se museli posnažit v penaltách
Los Ojos Unicos ..... 3-2..... FC Chellsea
výkony : 124 : 117
Hodně prasáckej zápas.....oba týmy dohrávali o 9ti lidech ,což se projevilo i na konečných číslech
I přesto výkony hráčů na obou stranách neodpovídali duležitosti utkání
Libo Team ..... 1 - 2 ..... FC MARLBORO MZ
výkony : 136 : 142
Jak jsem ve svých tipech předpovídal...roofer si odvezl z Ostravy postup do dalších bojů .
FC Teschen ..... 3 - 1 ..... AFK Vršovice
výkony : 141 : 118
Obhájce trofeje neměl problem si pohlídat postup....kor když premotivovaní hosté nezvládli psychicky a v rozpětí 4 minut dostali 3 červené karty.
...Ahmad Hanifi - Ragnars
...Valerian '=Marty=' Andrejov - FC Chellsea
....Robert 'Grůza' Galogre - Bohemians Jeníkov
........Marco Westermann - Masajové
Aleksandr '=Geiza=' Rohac - Letenská šlechta
Víctor Hugo García Flores - Libo Team
Vincent Van Goethem - Libo Team
Gabriel Curca - rudá mašina
výkony : 131 : 130
Waw - tak první velké překvapení je na světě ....
A divizní celek své utkání hrubě podcenil a stihl ho trest v podobě vyřazení .....opravdu nečekaná senzace , velký favorit celého turnaje , je z kola venku.
Bohemáckým derby se rozehrají poslední uterní mače.
Pavel je favorit,ale Pavla umí překvapit .....tipuju vyrovnané utkání , které rozhodnou penalty. tip : 0
Snaha o překvápko byla a zkusilo se vše co jen jde Bohužel s náladou lehce nad 50% se zázraky očekávat nedají
No jestli měla Pavla náladu lehce nad 50% ,tak to klobouk dolů za tenhle výkon , přesto tedy postupuje zkušenější Bohemka z Jeníkova .
Fc Mantel ..... 2-1..... rudá mašina
výkony - 137 : 134
V tomto Ostravsko-spartanském souboji rozhodla míra agresivity , červenalo se na obou stranách , leč Mantelíci měli nastaveno týmové agre na 100% ...hosté museli hrát při zdi 75%
ut 21 Zář 2010 (18:00 CET) FC Inter Milano ?? - ?? TJ Liblice 1927
Pupajdi, co mi to děláš ? Já jsem chtěl vyhrát(nebo aspoň finále) a ne vypadnout ve čtvrtfinále.
Ty jsi furt zakopával o Jančaříka, kdežto já se pořád musím trápit s Amosem.
nečekaný "kat" MikeFa si tentokráte zajede zahrát na Bohemku...uvidíme,jestli se Pavel dokáže lépe připravit , než jeho předchůdce.
So 25 Zář 2010 (14:00 CET) Los Ojos Unicos ..... ?? - ?? ..... FC Inter Milano
Pikantní souboj ...medojed určitě není favorit, ale díky sobotnímu termínu muže ukázat naplno co v něm je.
Po 27 Zář 2010 (18:00 CET) FC Letenská šlechta ..... ?? - ??..... FC MARLBORO MZ
Já jsem z losu zklamán, ne snad ze soupeře,ale z termínu....měl jsem volné 3 termíny v sobotu a nestudoval kdo je muj soupeř a takhle to dopadlo , bohužel, mezi ligou jsem rozhodně hrát nechtěl , bohužel rooofer to tam má nějak divně pochystaný a tak jsem to schytal na pondělí,což ho asi i pošle do dalšího kola, protože liga má u mě ted přednost.
Út 28 Zář 2010 (14:00 CET) FC Teschen ..... ?? - ?? ..... Fc Mantel
No a to nejlepší nakonec,....bratrovražedný souboj z jedné kanceláře ...počítám,že oba soci budou v uterý ve 14 hod normalně v pracovním procesu , takže bych chtěl pak vidět ty reakce od stolečku po naloudování .....jelikož Amos už svůj pohárek má, přejeme všemi pěstičkami postup Mantelíkovi
pupajdi13 wrote:
No a to nejlepší nakonec,....bratrovražedný souboj z jedné kanceláře ...počítám,že oba soci budou v uterý ve 14 hod normalně v pracovním procesu , takže bych chtěl pak vidět ty reakce od stolečku po naloudování .....jelikož Amos už svůj pohárek má, přejeme všemi pěstičkami postup Mantelíkovi
Hmmm teď mám dilema. Být slušný "gentleman" a nechat Mantelíkovi šanci bojovat o nádherný pohárek, nebo chtít mít doma ještě jeden?
Nevím, nevím ... (asi bych potřeboval nápovědu publika)
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen sezóna 36 - 5. v A sezóna 37 - 2. v A
pupajdi13 wrote:
Hmmm teď mám dilema. Být slušný "gentleman" a nechat Mantelíkovi šanci bojovat o nádherný pohárek, nebo chtít mít doma ještě jeden?
Nevím, nevím ... (asi bych potřeboval nápovědu publika)
Já ti napovím zítra, budeš bojovat naplno, protože na milodary ti z vysoka se.. Rozhodčí 90% naperu tam 100 agresi a děj se vůle SP bohů.