P.S. To CB je jen do B-týmu, ale už mám skoro domluvené špičkové LF a pokud to vyjde, tak určitě nastoupí.
Moderator: Czech Moderators
Ty vlezdoprdelisto!!! Ty ustupuješ ze svých zásad?mantel wrote:Je pravda, že většinou se nebojím hrát na hraně. Pokud nebudu mít hromadnou marodku, tak bych měl poskládat tým s velmi úzkým rozptylem agrese a tím pádem na agresi šetřit nebudu. Ale jestli to vyjde, to ví jen můj oblíbenec CMLKaždopádně to bude čtvrtfinále jak se sluší a patří.
P.S. To CB je jen do B-týmu, ale už mám skoro domluvené špičkové LF a pokud to vyjde, tak určitě nastoupí.
Ona v tom je sice špetka ironie, ale klidně si dám 14 dní oraz, jestli to bude mít výsledky.Big El wrote:Ty vlezdoprdelisto!!! Ty ustupuješ ze svých zásad?mantel wrote:Je pravda, že většinou se nebojím hrát na hraně. Pokud nebudu mít hromadnou marodku, tak bych měl poskládat tým s velmi úzkým rozptylem agrese a tím pádem na agresi šetřit nebudu. Ale jestli to vyjde, to ví jen můj oblíbenec CMLKaždopádně to bude čtvrtfinále jak se sluší a patří.
Ou, tak to je škoda, takhle těsně vypadnout. hrát já doma, tak by byly výkony vyrovnané, ale na to se historie ptát nebude, přeci jen byl toša lepší a tak postupuje. Celkově s turnajem jsme lehce nespokojeni, přeci jen prachy se rozdávají až v semifinále.palo wrote: ....
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto - Baníček 2:1
výkony 134:130,agr.100:100,rozh.22%,4119 diváků
Branky: 10.Winsnes,37.Blank - 19.Recoba Rivero
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto: 3-4-3 protiútoky
Vorel 63 - Aoun 67,Rojka 65,Englebert 67 - Gómez 66,Niskanen 64,Mácha 66,Herda 64 - Blank 68,Figo Ganya 67,Winsnes 68
Baníček: 3-4-3 protiútoky
Nsue 64 - Kušnír 62,Aghili 63,Kondev 63 - Jereneic 63,Aquilanti 64,Grigore 63,Šíma 64 - Recoba Rivero 71,Ivens 64,Shiri 69
Třetím semifinalistou se stává Toša,na čtvrtého si budeme muset počkat až do neděle...
My jsme naopak více než spokojení, v takto nabité konkurenci je semifinále krásným úspěchem pro celý náš tým!Azor wrote:Ou, tak to je škoda, takhle těsně vypadnout. hrát já doma, tak by byly výkony vyrovnané, ale na to se historie ptát nebude, přeci jen byl toša lepší a tak postupuje. Celkově s turnajem jsme lehce nespokojeni, přeci jen prachy se rozdávají až v semifinále.palo wrote: ....
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto - Baníček 2:1
výkony 134:130,agr.100:100,rozh.22%,4119 diváků
Branky: 10.Winsnes,37.Blank - 19.Recoba Rivero
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto: 3-4-3 protiútoky
Vorel 63 - Aoun 67,Rojka 65,Englebert 67 - Gómez 66,Niskanen 64,Mácha 66,Herda 64 - Blank 68,Figo Ganya 67,Winsnes 68
Baníček: 3-4-3 protiútoky
Nsue 64 - Kušnír 62,Aghili 63,Kondev 63 - Jereneic 63,Aquilanti 64,Grigore 63,Šíma 64 - Recoba Rivero 71,Ivens 64,Shiri 69
Třetím semifinalistou se stává Toša,na čtvrtého si budeme muset počkat až do neděle...
Mantelík...šutr wrote:Kdo to tady brzdí, že by Miloš
![]()
![]()
Není, proto si na dnešek domluvil 2 zápasy před tímto důležitým matchem, aby byli hráči pořádně rozehraní. Milkovi odpočatí chlapci se ani nestihnou rozkoukat a budou prohrávat o 2 goly. No a do konce už víc než jeden gol nedostanu. Takže dál půjdu já po výhře 2:1. Z Dubiny se výhry jen tak lehce neodvážejí.Milko wrote:Je dnes mantelík pripravený opustiť tento turnaj![]()
Dúmame, dúmame nad tou agresivitou...máme ešte nejakú tú chvíľku do zápasu, tak veríme, že vybereme tú správnumantel wrote:Není, proto si na dnešek domluvil 2 zápasy před tímto důležitým matchem, aby byli hráči pořádně rozehraní. Milkovi odpočatí chlapci se ani nestihnou rozkoukat a budou prohrávat o 2 goly. No a do konce už víc než jeden gol nedostanu. Takže dál půjdu já po výhře 2:1. Z Dubiny se výhry jen tak lehce neodvážejí.Milko wrote:Je dnes mantelík pripravený opustiť tento turnaj![]()
P.S. Rozhodne agrese neboli odvaha a zdravý risk managerů.