FC Letenská šlechta
Stratovarius
Baníček
Super, pobijem sa s Azorom o pekné tretie miesto

Moderator: Czech Moderators
Aspoň ťa konečne nemám v skupineps2512 wrote:jsem dost nasránHadis wrote:není začps2512 wrote:Dík
Je fakt, že tam hrajú 2 nové tímy, ktoré ešte nehrali a netuším, kde ich Mccgrady zobral a prečo ich pozýval, ale to nič nemení na tom, že posledný flek ti obsadil Íčko a že minulý utorok som písal, že v sobotu posielame pozvánky. Nakoniec sa to natiahlo o 2 dni a ty si to aj tak nestihol, tak ja neviem, v kom je chybaps2512 wrote:Toto si McGrady s Hippem ještě vyslechnou na srazu
jenže od úterý jsem neměl šanci od nikud vypadnout.....a ode dneška 10 hodin mám volno.....jak jsem psal, hrál jsem dnes jedno fináleHippopotamus wrote:Je fakt, že tam hrajú 2 nové tímy, ktoré ešte nehrali a netuším, kde ich Mccgrady zobral a prečo ich pozýval, ale to nič nemení na tom, že posledný flek ti obsadil Íčko a že minulý utorok som písal, že v sobotu posielame pozvánky. Nakoniec sa to natiahlo o 2 dni a ty si to aj tak nestihol, tak ja neviem, v kom je chybaps2512 wrote:Toto si McGrady s Hippem ještě vyslechnou na srazu
kdyby ses všude nesral, měl bys místops2512 wrote: jsem dost nasrán
já mám zaplněný 4 místa....to není všudeHadis wrote:kdyby ses všude nesral, měl bys místops2512 wrote: jsem dost nasrán![]()
Důvod byl jednoznačný: Minulý ročník byl trochu problém s obsazením, tak byli obeslány i nejlepší manageři z divize A,B a tuším i C ...pouze češi. Mám dojem, že minule z nich přijal pouze jeden. Dnes to jsou již dva. Je potřeba naší komunitu rozšiřovat....ale jak psal Hippo, čas na přihlášení všichni co dostali pozvánku měli. Je to škoda, že Oleksovice nebudou, mohli útočit na svůj druhý pohárek. Mám už doma koupení a bude obvzlášť vypečený...Hippopotamus wrote:Je fakt, že tam hrajú 2 nové tímy, ktoré ešte nehrali a netuším, kde ich Mccgrady zobral a prečo ich pozýval, ale to nič nemení na tom, že posledný flek ti obsadil Íčko a že minulý utorok som písal, že v sobotu posielame pozvánky. Nakoniec sa to natiahlo o 2 dni a ty si to aj tak nestihol, tak ja neviem, v kom je chybaps2512 wrote:Toto si McGrady s Hippem ještě vyslechnou na srazu
Tak co brečíš ?ps2512 wrote: já mám zaplněný 4 místa....to není všude
s tou tady neuspěješps2512 wrote:Grady - to mi děláš schválně, abych tě v historické tabulce nedohnal co?![]()
![]()
Hadis - já nebrečím, já podávám žalobu za diskriminaci
To už nech na měps2512 wrote:a co by jsi dělal s pugétem?