Ale ty hraješ doma a máš lepší hráčepupajdi13 wrote:já mám ale 2 ,takže furt jsi ve výhoděps2512 wrote: já mám taky přestup.....to abych neměl výhodu![]()

Moderator: Czech Moderators
Ale ty hraješ doma a máš lepší hráčepupajdi13 wrote:já mám ale 2 ,takže furt jsi ve výhoděps2512 wrote: já mám taky přestup.....to abych neměl výhodu![]()
ty seš fakt srabičps2512 wrote:[Ale ty hraješ doma a máš lepší hráče
To nejde z jednoho důvodu, chci Vás kluky z fora v A porazit co možná nejvíc a to by nešlo, pokud bych se musel soustředit hlavně na frenkiehopupajdi13 wrote:ty seš fakt srabičps2512 wrote:[Ale ty hraješ doma a máš lepší hráče, koukej přijmout tu Frenkičovu výzvu,at máme v příští sezoně nějakou zábavu nahoře...
ty kecko,jde o celkový umístění po sezoně,ne přímej boj ve vašich zápasech,,prostě kdo skončí lepší,klidně at mě taky někdo vyzve k tomuhleps2512 wrote: To nejde z jednoho důvodu, chci Vás kluky z fora v A porazit co možná nejvíc a to by nešlo, pokud bych se musel soustředit hlavně na frenkieho
Rozprodat hráče po sezoně nechci a mlčet tu na foru, to už bych skončil s SP..........frenkie dostane dobrý rozhodčí a jsem v riti.pupajdi13 wrote:ty kecko,jde o celkový umístění po sezoně,ne přímej boj ve vašich zápasech,,prostě kdo skončí lepší,klidně at mě taky někdo vyzve k tomuhleps2512 wrote: To nejde z jednoho důvodu, chci Vás kluky z fora v A porazit co možná nejvíc a to by nešlo, pokud bych se musel soustředit hlavně na frenkieho
MilanSLOVAKIA wrote:Do prdele to co to vystraja moj tim v tomto turnaji?![]()
osemfinále
Mission Impossible 2 - 3 FC DAC
výkony - 117 : 127
Juhuhuuuuu Joooooo Huraaaaaa Anooooooo Supeeeeeeeer. Postupili sme do stvrtfinalePre nas tim je to velka velka a naozaj velka udalost. Dokonca sme porazili velky tim ako je Mission Impossible. K dokonalej radosti nam chyba len to ze uz v tom obdobi zacal tento velkoklub s prestavbou. Vitazstvo je vsak v kazdom pripade vitazstvo. Moj tim podal aj dost slusny vykon po ktorom sme mohli vyhrat aj o dva goly. Vo vyssom vykone nam zabranila aj cervena karta uz z 57. minuty pre nasho Cyril Lesay. Sakra tych cervenych mame v poslednom case moc.
Postupili sme teda zasluzene a cakali sme na nase prve historicke stvrtfinale v tomto pohari s PC Bonner. V tomto zapase skorovali Joas Schilder 2x (mimochodom akurat dnes zavrsil vitazstvo tabulky strelcov v divizii D.1) a Ambros Nyambuya za DAC a Misi 'Odehrávač' Siaki a Slaven Skulic za domaci tim.
štrťfinále
PC Bonner 4 - 3 FC DAC
výkony - 139 : 138
A do prdeleTo co sa dialo na zapase?
Nechapem ale my sme odohrali krasny, napinavy, riadne vyrovnany zapas s dalsim velkoklubom ktory nas stretol a to s PC Bonner. Tak kvalitny zapas hlavne s nasej strany som teda uz riadne davno nevidel. K postupu do pre nas hadam nedosiahnutelneho semifinale sme boli len na malinky malilinky krocik. Chybalo nam hadam uz len to, aby som pred tymto zapasom nemal dalsie dva turnajove zapasy a tam by sa to percento dve nasli alebo kebyze napalime agresivitu na 100% tak by sme si mohli obnovit rekord a zase by sme mohli ist dalej. Takuto dramu sme vsak ani nahodou necakali a tak ani jedna z tych veci sa nekonala. Skoda. Zo zapasom nemozem byt inak ako maximalne spokojny a hrdy. Videli sme dokonca az 7 - golovy zapas, kde sa o goly postarali Marek Hodon 1x a Marian Skacel 2x na nasej strane a Adrian Petre 1x s Frank Smits ktory pridal hatrick na strane vitaza. Gratulujem k zasluzenemu vitazstvu a k peknemu zapasu. Prajem vela stastia dalej.
A sme vonku. V tak neskorom case to pisem naozaj malokrat a mohlo to trvat este dlhsie. Uz len tieto fakty hovoria o tom ze s tohtosezonnym ucinkovanim v turnaji som fakt spokojny. Dosiahli sme asi rekordny vykon, co sa tyka turnajoch ktore su usporiadane na fore a to je pre nas velmi cenne. Po postupe z druheho miesta sme necakane potrapili dalsie dva kluby. Spokojnost spokojnost a spokojnost. Raduzka dakujem za pekne zorganizovany turnaj
Hráče si prodej,ale z fóra neodcházej,to bych to zabalil taky...ps2512 wrote:Rozprodat hráče po sezoně nechci a mlčet tu na foru, to už bych skončil s SP..........frenkie dostane dobrý rozhodčí a jsem v riti.pupajdi13 wrote:ty kecko,jde o celkový umístění po sezoně,ne přímej boj ve vašich zápasech,,prostě kdo skončí lepší,klidně at mě taky někdo vyzve k tomuhleps2512 wrote: To nejde z jednoho důvodu, chci Vás kluky z fora v A porazit co možná nejvíc a to by nešlo, pokud bych se musel soustředit hlavně na frenkieho
neserte ma lebo nad tim zacnem rozmyslat aj japalo wrote:Hráče si prodej,ale z fóra neodcházej,to bych to zabalil taky...ps2512 wrote: Rozprodat hráče po sezoně nechci a mlčet tu na foru, to už bych skončil s SP..........frenkie dostane dobrý rozhodčí a jsem v riti.
hmmm tak to je teda dobra otazka ... slubit ti to neviem, zalezi asi na tom ako sa zase bude byt o moju ucast memorial kunuRaduuza wrote:
My děkujeme, že jste se účastnili naše třetího ročníku a penvě doufáme, že Vás budeme moci přívítat i v ročníku čtvrtém
nechtěl jsem to psát já, čekal jsem,že na to přijdete samiMilanSLOVAKIA wrote:na to mozem povedat len jedno .... psko je fakt lama