MilanSLOVAKIA wrote:
štrťfinále
PC Bonner 4 - 3 FC DAC
výkony - 139 : 138
hmmm ako tak rozmyslam, preco som nemohol postupit aj ja?pupajdi13 wrote:FC Letenská šlechta..... 3 - 3..... Dynamo Oleksovice
penalty - 4 : 1
výkony - 142 : 143

Moderator: Czech Moderators
MilanSLOVAKIA wrote:
štrťfinále
PC Bonner 4 - 3 FC DAC
výkony - 139 : 138
hmmm ako tak rozmyslam, preco som nemohol postupit aj ja?pupajdi13 wrote:FC Letenská šlechta..... 3 - 3..... Dynamo Oleksovice
penalty - 4 : 1
výkony - 142 : 143
Tak to mám jen v mailu v mobilu, ale pobavilops2512 wrote:Jsem se teď mrknul a v mailu mám při zápasu název Lamo Oleksovice.....Pupco, to je nejakej tvuj vtipek![]()
cvičně 149?? to je dost hezkýcrueface1 wrote:hááá..to je dobrýA už máš novej znak PéeSko ?
![]()
A na pala jsem zatím připraven... dnes doma cvičně padlo 149 ... já ten podvazek chci![]()
Já cvičně dávám 160,ale v zápase se mi to zatím nedaří...Raduuza wrote:cvičně 149?? to je dost hezkýcrueface1 wrote:hááá..to je dobrýA už máš novej znak PéeSko ?
![]()
A na pala jsem zatím připraven... dnes doma cvičně padlo 149 ... já ten podvazek chci![]()
![]()
teda to je ale vytahování, já dávám doma 69 a taky se tím nechlubímpalo wrote:crueface1 wrote:hááá..to je dobrýA už máš novej znak PéeSko ?
![]()
Já cvičně dávám 160,ale v zápase se mi to zatím nedaří...
Raduuza wrote: teda to je ale vytahování, já dávám doma 69 a taky se tím nechlubím![]()
Tak tohle je hláška roku ...Radu totálně jsi mě rozsekalapupajdi13 wrote:Raduuza wrote: teda to je ale vytahování, já dávám doma 69 a taky se tím nechlubím![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Raduuza wrote: teda to je ale vytahování, já dávám doma 69 a taky se tím nechlubím![]()
Gratulace....cestu do finále máš vydlážděnou, Háďa se občas umí posnažit ,ale tvojí formu nedácrueface1 wrote:Ahoj,
právě jsme obdrželi informaci o našem dalším zápase v turnaji 'O Raduzcin podvazek III.':
St 17 Dub 2013 (22:00:00 CET) : AC Had Bozak - FC Crue Olomouc
Vzhůru za vítězstvím!
S pozdravem,
představenstvo klubu.
Termín není špatný,soupeř hratelný ...![]()
Čt 18 Dub 2013 (18:00 CET) PC Bonner ?? - ?? FC Letenská šlechta
St 17 Dub 2013 (22:00 CET) AC Had Bozak ?? - ?? FC Crue Olomouc
: