Přáteláky
Moderator: Czech Moderators
Pozvánka pøijata, pozvánka poslánaNetris1 wrote:Hlídám tým AC Milán Chropynì A(manažer Tom1) s nim se s tebou klidnì utkalWoko wrote:Rád bych si zejtra (nedìle) dal dvojpøátelák doma/venku...
Najde se nìkdo???Pošlu ti pozvánu...

Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Nyní - boj v D.9
-
- Member of the Soccer Project Association
Pøijmuto...Má tam hráèe s morálkou klidnì 20% takže si zahrajou tyhleWoko wrote:Pozvánka pøijata, pozvánka poslánaNetris1 wrote:Hlídám tým AC Milán Chropynì A(manažer Tom1) s nim se s tebou klidnì utkalWoko wrote:Rád bych si zejtra (nedìle) dal dvojpøátelák doma/venku...
Najde se nìkdo???Pošlu ti pozvánu...

Netris->Hell Riders->E.21
Uvítal bych nìkolik týmù na výmìnu pøáteláku (1 doma, 1 venku) po konci ligy (tzn. termín od 7.2. 10:00 až do 15.2. 22:00). Termíny pro oba zápasy si mùžete vybrat samy, klidnì odehraju i víc zápasù s jednim týmem. Cílem je, abych si zahrál taky nìjákej ten pøátelák doma, protože v tìch termínech si mì tìžko nìkdo vybere v poolu. Nabídky mi pište nejlépe do SP pošty.
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
Jelikož mám stejnej problém, tak se rozhodnì hlásim...lotky wrote:Uvítal bych nìkolik týmù na výmìnu pøáteláku (1 doma, 1 venku) po konci ligy (tzn. termín od 7.2. 10:00 až do 15.2. 22:00). Termíny pro oba zápasy si mùžete vybrat samy, klidnì odehraju i víc zápasù s jednim týmem. Cílem je, abych si zahrál taky nìjákej ten pøátelák doma, protože v tìch termínech si mì tìžko nìkdo vybere v poolu. Nabídky mi pište nejlépe do SP pošty.
Jantar FC
Nyní - boj v D.9
Nyní - boj v D.9
-
- Member of the Soccer Project Association
Vzhledem k tomu, že ses pøihlásil pøímo zatim jedinej, tak mùžem dokonce se dohodnout zatim pøedbìžnì, že když by nikdo nepøibyl, tak mùžem dát 2 pøáteláky dennì (doma/venku)Woko wrote:Jelikož mám stejnej problém, tak se rozhodnì hlásim...lotky wrote:Uvítal bych nìkolik týmù na výmìnu pøáteláku (1 doma, 1 venku) po konci ligy (tzn. termín od 7.2. 10:00 až do 15.2. 22:00). Termíny pro oba zápasy si mùžete vybrat samy, klidnì odehraju i víc zápasù s jednim týmem. Cílem je, abych si zahrál taky nìjákej ten pøátelák doma, protože v tìch termínech si mì tìžko nìkdo vybere v poolu. Nabídky mi pište nejlépe do SP pošty.

To bych si nemyslel, já tøeba v tom období moc A sestavu tolik nestavim, tý jenom udržuju morálku, ale naopak zvedám morálku (a zkušenosti) dorostencùm èi hráèùm do budoucího A/B týmu, takže zas tak extra velký výkony nepodávám. A hlavnì u takovejch hráèù moc nehledim na fyzièku, prostì zájem je morálka co nejrychleji na max. btw.: když bys mìl zájem, tak výmìnu pøáteláku(/ù) uvítám =)1.FC HERRY wrote:To nudný období bez ligy už je zas tady, to je fofr. Pøátelák klidnì s nìkým prohodím! (i když v mým pøípadì to bude vedení telat na porážku)
To by bylo ideální, btw nemám rozbìhnutou juniorku, takže i když nasadim to nejhorší, furt je to jako prùmìrnej háèkaø na vrcholu sil...lotky wrote:Vzhledem k tomu, že ses pøihlásil pøímo zatim jedinej, tak mùžem dokonce se dohodnout zatim pøedbìžnì, že když by nikdo nepøibyl, tak mùžem dát 2 pøáteláky dennì (doma/venku)Woko wrote:Jelikož mám stejnej problém, tak se rozhodnì hlásim...lotky wrote:Uvítal bych nìkolik týmù na výmìnu pøáteláku (1 doma, 1 venku) po konci ligy (tzn. termín od 7.2. 10:00 až do 15.2. 22:00). Termíny pro oba zápasy si mùžete vybrat samy, klidnì odehraju i víc zápasù s jednim týmem. Cílem je, abych si zahrál taky nìjákej ten pøátelák doma, protože v tìch termínech si mì tìžko nìkdo vybere v poolu. Nabídky mi pište nejlépe do SP pošty.
Jantar FC
Nyní - boj v D.9
Nyní - boj v D.9
To je mì úplnì šumák, nejde mi o výsledky, ale o zápasy doma. Navíc na tom s juniorama taky nejsem extra slavnì, jediný co mùžu øíct je, že tak 100% min. 3 hráèi (ale spíš asi víc) pojedou na morálku (teï jsou na 0) až na 100 (ideálnì teda). Takže to tam znát bude nìco a zbytek se nìjak doplní a ono to nìjak dopadne.Woko wrote:To by bylo ideální, btw nemám rozbìhnutou juniorku, takže i když nasadim to nejhorší, furt je to jako prùmìrnej háèkaø na vrcholu sil...