mantel wrote:Když tak koukám na ty Šutrovy výkony, tak si říkám, že je dobře, že už jsem z turnaje venku. Těch mých 130 a kousek by v zápasech s ním vypadalo značně blbě. No a teď konec spamování a jdu na transfer koupit nějaké předražené hvězdy, abych příště dopadnul lépe, až ho někde potkám.
nechoď tam, nemá to cenu
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Velké finále si zahrají týmy,které spolu postupovaly ze skupiny a které jsou tradičními účastníky tohoto turnaje.Oba zápasy skončily vítězstvím Šutrteamu. Stanou se desátým týmem,který tento turnaj dokázal vyhrát opavští Rolling Stones,nebo se budou radovat Libovi boys
mantel wrote:Když tak koukám na ty Šutrovy výkony, tak si říkám, že je dobře, že už jsem z turnaje venku. Těch mých 130 a kousek by v zápasech s ním vypadalo značně blbě. No a teď konec spamování a jdu na transfer koupit nějaké předražené hvězdy, abych příště dopadnul lépe, až ho někde potkám.
nechoď tam, nemá to cenu
Ale má, stačí, keď si otvorí moje mužstvo...je tam na výber... Však stále sa bavíme o hviezdach, že...
Big El wrote:Hmmmm. Palo u Tebe budu sázet rád. Sázím 10 litrů na Liba a 10 litrů na Šutra. Ten plus, ve kterém budu v obou případech je velmi příjemný
ANÓÓÓ
Libo Team 2 - 3 Šutrteam 134-142
Konečně , tento Palův pohárek se mi dlouho vyhýbal , ale už je to minulost. U Liba to byla divoká přestřelka v první čtvrthodince, ale zkraje druhé půle nám triumf z přímého kopu vystřelil Eric Hamadama(El mu dal přezdívku, nemluva:-)), naštěstí Libovi hoši jako by se s tím smířila a dokonce zápasu už ani nevystřelili na branku .
šutr wrote:ANÓÓÓ
Konečně , tento Palův pohárek se mi dlouho vyhýbal , ale už je to minulost. U Liba to byla divoká přestřelka v první čtvrthodince, ale zkraje druhé půle nám triumf z přímého kopu vystřelil Eric Hamadama(El mu dal přezdívku, nemluva:-)), naštěstí Libovi hoši jako by se s tím smířila a dokonce zápasu už ani nevystřelili na branku .
Gratulka Honzíku, si proste jednička
take gratulujeme
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Gratuluju,hodně jsem Ti tentokrát věřil už před turnajem - druhý nejnižší kurz...Nižší měl jenom krup,ale toho sis vyřadil sám,tudíž pohár je ve správných rukou.
Gratuluju,hodně jsem Ti tentokrát věřil už před turnajem - druhý nejnižší kurz...Nižší měl jenom krup,ale toho sis vyřadil sám,tudíž pohár je ve správných rukou.
Libovi hráči odehráli ranní ligu a nastoupili do finále unaveni,Šutrteam čekal pro změnu ještě důležitý zaápas s buhalem.Rozdílem 8 bodů ale ovládl finále šutřík a poprvé se stává vítězem Stratovarius Cupu.